Kupoval som tu z fora par veci znacky Febest.
Prvý dojem - ouuu! parada.
Vsetko v krasnom obale , dokonca s hologramom.
Cena - posudte sami - zadna tycka stabilizatora 4€ (slovom styri eura).
Po rozbaleni - celkovo masivnejsia nez predchadzajuce, velmi pekna robota uz na pohlad. Je tu ale par detailov rozdielnych a to napr. to , ze sroby nemaju dieru na imbus ako som mal doteraz , ale maju uchytenie na riadny vidlicový kluc. Zatial neviem posudit , ale na prvý dojem to povazujem za výhodu. Ak sa vam totiž pri demonazi znici ta dierka na imbus - a to sa stava casto - potom je to pôrod a a na 99% taku tycku znicite. Toto vyzera praktickejsie. Matky su tiez masivnejsie - nie na 14-ku kluc ale na 17-ku. Takisto prachovkz su poistene droteným "obojkom" nie len pri klbe ako je bezne , ale aj pri srobe. Totiz aspon 50% tyciek umrie prave na to , ze sa dostane okolo prachovky dovnutra voda a bordel.Tu to , zda sa nehrozi.
Nahodil som zatial jednu , len tak z dlhej chvile , namiesto nadsluhujucej POVODNEJ ! NOK. Pocital som , ze bude mrtva - preco? vid prispevok hore. Ta mrcha je stale dobra. No nic, ostava do rezervy.
Ako obstoji FEBEST dam vediet. Este nie je co hodnotit. Ale prvý dojem a cena - perfekt.
okrem toho som tu bral silentblok motora predny, 2xgumy stabiku zadne, 2xgulaky a 2xsilenty predneho ramena predne. Toto este nemontovane, uvidim ako to bude fachčit na aute a dam vediet.
par obrazkov tyciek :
http://jarson1.rajce.idnes.cz/febest