Niekoho možno naštvem mojimi nasledujúcimi vetami,niekoho nie a niekto si možno nad nimi mávne rukou...Sme len obyčajní ľudia a každý sme nejaký.Či ma už niekto budete kritizovať alebo nie,je to na vás a zoberiem to ako názor člena fora.
Takže..:J
Je tu veľa príspevkov ,ktoré do značnej miery "uzemňuje" túto skúsenosť zákazníka-teda v tomto prípade skúsenosť so servisom Zuzky .
Je úplne pochopiteľné,že napr.Leňulka sa cíti (vlastne aj je) urazená. No,dobre.Ako píšem,je to pochopiteľné
AJ kvôli tomu,že je majitelkou servisu(aspoň som to tak pochopil z jej reakcie).Bolo by vhodné však brať do uvahy aj opačnú stránku mince.
Nenadŕžam Zuzke,nikoho nechcem uraziť a nikomu nevyvraciam jeho názor ,tak prosím neberte tento môj článok ako útok na niekoho!!!!!! Len by som chcel poukázať na to,že hlavnou myšlienkou tejto -ako niekto nazýva -"eseje" je princip jednania sevisanta so zákazníkom a naopak...určite si niekto povie,že je to to isté,ale nie je tomu tak.. Aspoň ja sa snažím na túto skúsenosť pozerať tak,že takýmto spôsobom si overil jeden z "xxxx" zákazníkov niečo,čo je pre zákazníka klúčové - a to dôvera k servisu. A toto si myslím,že nikto ma o opaku nepresvedčí.Je to predsa prirodzená "vlastnosť" každého majitela hlavne
NOVEHO auta (nehrajme divadielko medzi sebou a netvárme sa,že k nim nepatríme...).
"Smola" je však v tom(ak sa to vôbec dá nazvať smolou),že ak niekto vlastní nové auto,tak je v menšej nevýhode-on si totiž nemôže iný servis vybrať ako je autorizovaný servis.
Mal som už niekolko aut za tých 25 rokov a môžem vám s čistým svedomím a otvorene skonštatovať,že su niektoré servisy vážne (jemne povedané) "nedôveryhodné" ...Viem,že mnohím tu ide o absurditu so žuvačkou,ale ak sa nad tým zamyslí racionálne uvažujúci človek,tak až takú váhu nebude dávať zrovna na tú nešťastnú žuvačku.Tá nám (vám) dosť zalepila oči a potom vety,ktoré boli nosnou časťou myšlienky vlastne unikli a tým sa hlavný dôraz kládol na tie nešťastné žuvačky,miesto toho,že by sme(ste) sa vyjadrili ku koreňu veci.
Vyse.me sa na žuvačky a skúste aspoň na chvílu na ne zabudnúť a napíšte napr. aké by boli vaše vlastné reakcie na to,čo sa dialo a hovorilo v telefone Zuzky s pánom zo servisu.Ako by ste sa tvárili alebo reagovali .A možno by sme sa sami divili,čo všetko by z nás -teda z vlastného vnútrajška vyliezlo
Veď to je tá hlavná myšlienka v tejto "eseji"