Takze konecne som sa nejako dokopal k uvedeniu problemu. Ti co boli na minizraze v ZA, videli co moje afto robi po zohriati. Proste, kolisu mi otacky od cca 700 do cca 1000 (ako kedy) v dost nepravidelnych intervaloch, viacmenej take cuknutie raz za 1-2 sekundy. Klapku som dvakrat cistil, komplet rozobral a vycistil co sa dalo, so snimacom polohy klapky som ziadno nehybal. Mal som rozobraty a vycisteny aj ISC co je pod klapkou (na odporucanie jedneho zrucneho technika z okolia ZA), bol mierne zasraty ale nepomohlo. Vzduchovy filter som skusil aj novy papierak, teraz mam k&n, vsetky hadicky podtlakov som povymienal za nove, aj takmer vsetky pristupne vodne, sviecky su relativne nove (od 12/2010). Skusal som aj za chodu motora postupne odpajat svieckove kable, kolisalo to stale, nech bol odpojeny ktorykolvek kabel k sviecke. Vzdy predtym nez to zakolise, pocut v sani za klapkou jemny "vcuc" akoby vzduchu. A po kazdom takom "vcuce" pocut malu ranu z vyfuku. Uz som skusal kajeco, aj kajejake situacie, studeny motor, bezne zohriaty motor, zohriaty po riadnej zatazi, robi si to kedy chce a ako chce.
Niekedy kolisu tak, ze mi to dochne pri cuvani.
Prikladam zopar videos (tu hudbu ignorujte...

):
otacky v kabine (zrovna som tocil ked moc nekolisali

):
otacky v kabine
cuckanie tocene pri motore:
cuckanie sanie
mini strielanie vyfuku (zakazdym ked sanie spravi "cuc" nasledne streli vyfuk):
strielanie vyfuku
no a pred cca mesiacom-dvomi mi zacalo auto obcas dochnut po nastartovani. Neviem ci to s tym suvisi, ale podozrievam uz kajeco. Tiez to robi kedy chce, hlavne rano po studenej noci:
tu je video kde to nerobi:
Start OK
a tu je video kde to zdochne
Start FAIL
viem ze to bude nejaka skur..na banalita, ale uz nemam nervy na to vymienat vsetko do radu a furt nieco rozoberat a cistit ciste...