Ja by som zobral "vazne slova" elvisa a bol by som rad, keby nam predviedol ako dokaze na sprinte sediet za volantom cvicena opica

)))))).
Suhlasim s vami, a hlavne po mojej skusenosti z poslednych tyzdnov, ze Celica je sportove naradie a nepatri na sprinty. Nie je to auto s prevodovkou, ktora by bola urcena na sprint.
Vazeni, uvedomte si pls, ze to auto (verzie 3SGE) bolo urcene pre segment GT, alebo inak povedane Grand Turismo. Si to prelozte, ak tomu nerozumiete, ale laicky povedane je to iba "rychlejsie auto". Cize necakajte, ze trhnete nejake tie "sportaky", a uz vobec to neporovnavajte pls s dnesnymi "sportovymi hatchbakmi", alebo inymi sportovo ladenymi autami dnesnej doby, ktore uz v zaklade maju 180PS. A nebodaj este s naftakmi, popularnou Oktafkou, ze ano? Ak vsak vezmete celicu na okruh, ci na horsku klukatu cestu s dobrym asfaltom, tak vam hned bude jasne, kde su jej prednosti.
Co sa tyka motorizacie, ten motor nie je stavany na vykon. Na vykon boli stavane verzie Red/Black Top s 5 ventilmi na valec a vykonmi porovnatelnymi s Hondou S2000. Celica bola a vzdy bude iba Grand Turismo. Ked chcete sprintovat, vezmite si na to Carlosa a nie popularnu GT

, pripadne sportoveho zastupcu Supru.