caka ma vymena podvozkovych casti, po vsemoznom studovani som zatial silne nakloneny tlmicom KYB Excel G, vlastne su uz aj objednane...
nechcem ist do stavitelnych podvozkov typu D2, XYZ, KONI..
pre ucel, na ktory auto pouzivam, t.j. nie okruhy, ale standardna zabava na ceste, myslim, ze tlmice KYB Excel G budu splnat vsetko, co od toho ocakavam.
Narazil som vsak na problem, pri vybere pruzin...
momentalne mam vpredu znizujuce pruziny Eibach, vzadu som to podrobne neskumal, bohuzial neviem sa dopatrat typu a tym padom ani celkoveho znizenia. Fakt je, ze som nizky az prilis, mam problem aj pri vychadzani z podzemnych garazi...
do seriovych pruzin z dovodu ich ceny v Toyote (568,80€) urcite nepojdem... katalogy Kayaba mi nedali informaciu o prednych pruzinach, vsetky katalogy uvadzaju predne pruziny iba na AT200ku a zadne pruziny na ST202ku.
celkom by ma zaujimal vas nazor a skusenosti s pruzinami
TEIN, pripadne
APEX, ci
EIBACH.
Teiny su -32mm pred a - 22mm zad, Apex -35mm obidve napravy(tu ma zaraza este fakt, ze su urcene aj na ST202 aj na ST182) a Eibachy su -30 mm obidve napravy.
Pokial tie Eibachy su vlastne tie, ktore mam momentalne na aute, tak tych -30 mm je strasne nizko.
Tiez by ma zaujimali skusenosti, postrehy na pruziny LESJÖFORS.
Najradsej by som dal pruziny KYB, ale potrebujem vediet presny typ.. a zdroj, odkial ich objednat..
Ake aftermarketove pruziny na "normalnu" jazdu by ste odporucili. Nechcem ist cestou celych kitov, rad by som pouzil tlmice KYB Excel G a k tomu nejake pruziny. Len neviem ake.. netrvam na nejakom znizeni auta.. a samozrejme ma zaujima aj cena.. nepotrebujem tresnut strasne peniaze za znackove znizene struny, ktore mi vydrzia sezonu a vypadaju mi okrem plomb v zuboch aj vlasy..