Cize aj GT4 suciastky porovnavaj vo svojej triede. Ved len chladic co stoji na normalnu GT dakych 6 (kupoval som ho origos) na GT4 stoji vyse 12 (hlavny velky).
Takze GT4 je GT4.
Moderátor: Leňulka
CelicaNR napísal:Mison: no ja nahodou viem co to je kupovat podlozky pod zdvihatka na celicu.. chvalabohu som ich nepotreboval vsetky, ale iba pod nejake 3-4 ventily, lebo tie lepsie sli este zbrusit. Ja si myslim, ze nik ti nebude tvrdit ze Toyota je lacna, ale primerane draha.![]()
Cize aj GT4 suciastky porovnavaj vo svojej triede. Ved len chladic co stoji na normalnu GT dakych 6 (kupoval som ho origos) na GT4 stoji vyse 12 (hlavny velky).
Takze GT4 je GT4.
a kedy to ides kupovat? ja tiez budem musiet zopar veci, ako spodne gulove capy, rozvodak+kladka, vstrekovacie trysky, ale asi az niekedy pred letom, tak ze by sme sa podelili s dopravou.mison napísal:to by som asi musel kupovat diely aspon za 3000sk aby sa mi to oplatilo..a hlavne z tych beznych dielov toho potrebujem malo.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný