scooby napísal:HuH!
No co zohnal si? Lebo ja mam tacky isty problem, v lete je to este OK ale v zime to nedrzi:(
nezohnal som nič,nikto nerobí nahradu
a aby ste sa z toho pravopisu neposrali
Moderátor: Leňulka
scooby napísal:HuH!
No co zohnal si? Lebo ja mam tacky isty problem, v lete je to este OK ale v zime to nedrzi:(
A co tack dat vyrobit na objednavku? Zadat uchytenie vahu, rozmery, ja som tack onoho casu daval robit na Corollu a cca 2500 ma to vyslo za par. Po 2 rokoch ale uz to nebolo ono a nejaku nahradu mi zohnali za 1 liter a frcim s tym doteraz.Ado napísal:nikto nevie o ničom
tiez nad tym rozmyslam, este si pojazdim, dam dokopy corollu a asi to vymontujem a skusim poslat.Ado napísal:scooby: ja som zhanal nahrady ale nikde som nezohnal,na coroly a cariny maju ale na celici nikto,možno by sme to mohli skusiť s tou českou firmou za tie peniaze je to v pohode,lebo v toyote stoji 5500sk jedna
No ja si zajtra pozrem ako sa to rozobera, cez tyzden mu zavolam asi a fakt by som to skusil, aj ked to 2 roky vydrzi bude super. Rucne musim pomoct dvihnut dvere, ked to chvilku drzim potom drzia, ale ked sa ochladi tack to uz nedrzi. A kufor pouzivam takze to scem vyriesit tiez.Ado napísal:scooby: ja som zhanal nahrady ale nikde som nezohnal,na coroly a cariny maju ale na celici nikto,možno by sme to mohli skusiť s tou českou firmou za tie peniaze je to v pohode,lebo v toyote stoji 5500sk jedna
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní