Takže konečne som si našiel čas a pofotil si svoje auto a niečo o nej napísal

.
Dostala sa mi pod ruky ST185, r.v.1992, 2.0i turbo 4WD, myslím, že toto auto netreba nikomu zvlášť predstavovať, predsa len je to legenda v automobilovom svete, dúfam, že budete so mnou súhlasiť

. Prišiel som k nej úplne náhodou a šťastím keď som sa rozhodol, že skúsim šťastie aj ja na eBay si nejaké to autíčko za slušné peniaze vydražiť. Skúšal som veľa športových aut rôznych značiek a rôzneho objemu motora, bolo mi spočiatku jedno aké auto to bude, podmienka bola jedine nech to je coupé a nech to má nad 170hp

. Po neúspešných dražbách som tam narazil na túto krásku a hneď mi padla do oka

. Rozhodol som sa, že bude moja a tak aj je

. Podarilo sa mi vyhrať dražbu

. Po rýchlom dojednaní s pôvodným majiteľom som ju bol na druhý deň zobrať s obavami, že v akom bude technickom stave, predsa len, je to 92 r.v. a má namleté niečo vyše 165k míl. Ale hneď ako som ju zbadal, ako tam na parkingu stála, majestátne, ako tam výtŕčala spomedzi všetkých tých obyčajných aut a ako vzbudzovala vo mne rešpekt... no láska na prvý pohľad

. Po jej obhliadke a po pár kecoch od majiteľa som nedočkavo podpísal papiere, zhrabol kľúče a tešil sa na tú cestu domov, ktorú som si, ako inak, úžíval

. Mám ju pomerne krátko a mám veľmi málo na nej najazdené, ale z prvých dojmov môžem povedať, že to auto predbehlo všetky moje očakávania

. Samozrejme má svoje chybičky krásy, ako roztrhaná šoférová sedačka, lak oškriabaný od kamienkov a hlavne vôla na prevodovej páke, ale všetko chce len svoj čas na ich odstránenie

.
No a tu je pár fotiek
Mám s ňou veľké plány. Chcel by som dať v prvom rade vymeniť olej, filtre, dať šišku aby sa jej lahšie dýchalo a pomeniť remene. Ďalej mám v pláne jej spraviť GO motora a vyladiť motor aby mala o pár koníkov viac

. Chcel by som pridať nejakú elektroniku, hlavne o takú podstatnú vec akou je turbo timer a veľa iného. Potom prídu na rád tie estetické časti ako je lak, kolesa a pod. No a nakoniec nejakú dobrú muziku zamontovať ak budem niekde stáť a nebudem počúvať zvuk motora

. To by bolo zatiaľ všetko, postupne vás budem vo svojom vlákne informovať o upgrade-och ktoré moja kráska podstúpi