Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Príspevokod používateľa miguel » Štvrtok, 2. Júna 2011, 20:50
Musim sa pochvalit. Vcera som sa stal pysnym majitelom Toyota Avensis T25 1.8 VVTi LB. Po 3/4 roku som sa opat vratil ku svojmu milacikovi, staru T22 nahradila trosicku novsia (2005) T25
UPDATE 12-07-2011 - PRIDANE PRVE FOTO
Naposledy upravil/-a miguel v Utorok, 12. Júla 2011, 19:12, upravené celkom 1 krát.
Toyota Avensis 2.0 VVTi T25 (sedan) ex - Volvo XC70 2.4 D5 ex - Toyota Avensis 1.8 VVTi T25 (liftback) ex - Toyota Avensis 1.8 VVTi T22 (liftback)
Tak gratulujem, som rád, že počet IS sa teda nezvýši a teda stále budem mať v SR niečo výnimočné Ale vážne, určite dobrá voľba, verím, že budeš spokojný.. Hlavne veľa bezproblémových km za volantom. Čakáme na fotky
Ave je voľba z rozumu, keby som nemal IS200ku tak by sa mi taký Ave liftback páčil ako také rodinné autíčko/limuzínka s určitým pohodlím. Určite výborná voľba, veľmi praktické autíčko