Zdravím takže môj lexík sa narodil v roku 1999
na autíčku je pár Úprav oproti sérii ako napr.: hliníkové chróm speťáky, fólie, parkovacie senzory, predné svetla - original xenony, žiadne nexony;), nové žiarovky
8000K - orig 4300K, Altezza maska, Podnárazník (lízatko / lip) TRD, skrátená prevodovka, LSD - diff, TTE podvozok + stabiky, iridiove sviečky, KN filter, TRD olejový filter, EBC brzdové doštičky, zadné Black chrome svetlá (prerobené hmlovky takže mi svietia všetky štyri kolečka hh ala corveta

) TTE výfuk, Brembo kotúče( už nie tie vŕtané), Radiator cooling plate - vyrobené na zákazku z nerezu (budú fotky), Led osvetlenie ŠPZ (celé moduly nielen žiarovky ) Led podsvietenie predných dverí + interier, mračítka, rádio pioneer, subik, zosik, repráky. malé krídielko z ebay :/ ale časom ho hadam nahradí DÚFAM

TRD carbonové
Inak auto má 17-ký origo prelakované čírim lakom, pneu Dunlop SP Sport Maxx 215/45 R17 - zosílená bočnica.
Zimné H&R 16-ky.
Interiér - Koža - Alcantara, elektrické sedačky, šport. pedále -lexus + prahy
Motor ide ako hodinky teraz bude mat eštelen 120.tis !!!!
Sme maximálne spokojný s autičkom a hádam jediná chybyčka je, že nedokáže lietať
Auto nemá a ani nemalo jedinu poruchu z čoho som fakt že uchváteny, pýta si len papať !!!
na ceste ku mne (netrpezlivo očakávam) TRD thermostat
a postupne sa bude dopĺňať
Nové fotky porobim akonahle sa troška ukludní počasie, čo dúfam že bude už zajtra