Príspevok
od používateľa miguellito » Sobota, 18. Septembra 2010, 22:43
ok este raz som si to precital cele aby sa nepovedalo,ale nezmenim uz v svojom topicu ani slovo a za vsetkym si stojim..
este to Thomas : ja si pamatam ze este v januari si bol prvy z lenkinych vyzvedacov ktory cez SZ chceli ci by som im nemohol pekne povypisovat s cim som bol nespokojny ,to uvodom,
a teraz k tvojej otazke :ano bolo by to jednoduchsie ,tam prist a reklamovat to hned .... ale to by sa muselo jednat o inych ludi. ves ja som hned po dvoch tyzdnoch vravel ze tam neco hrka okolo vacek alebo ventilov,ale bolo mi povedane to neres ved je to motor ten je z kovu ved to musi byt pocut ne ??? ha ha ha, tak ok najazdim 4 tis km a idem vypustit olej,srob urvaty v zavite -hm zamyslim sa sak srob bol urvaty v zavite uz ked som to k nim vezol,tak volam vitkovi jakto ze tam furt je a toci sa do nekonecna??? vitek vravi hm ale sak srob bol urcite v pohode,vravim tak asi som debil ja, tak som k nim prisel a vravim tak mi narez novy zavit vymenim si u teba olej,Vitek:ale ja ti ho tu nemam cim narezat ale mam tu vanu z turbiny 4 geny dam ti zatial tu a toto si daj niekomu opravit,...pozeram si "novu" vanu a vravim: sak ale tu je pri vypustacom srobe akasi dierka akoby na tej 4 genovej niekto odvrtaval vypustak vrtackou...vitek:jo to je ok to bude tesnit...tak som si dal vanu nastartovali sme v tu chvilu nic neteklo...pridem domov a 1.5 litra v rit-i srob mokry ... si vravim aha tak dobre asi ja som debil,,, vravim mu to ,ziadne sory,nic,uz vidim ako by mi NMT urobil este lepsiu generalku na zgeneralkovanom motore ,ktory sa zadrel koli drbnutej vani ktoru som si musel zobrat,pretoze vitkovi sa nechelo pri generalke dat urobit zavit na vani na vypustaku, pri odchode mi lenka povie "zo srandy" ze no tak dufam ze ta uz dlho neuvidime ,vravim si nech sa paci... jo potom este vana bola zatesnena asi tak ze som na nej nasiel sede,cierne,cervene tesnenie-cize zgeneralkovane dokonale, jaj este si spominam na par veci... ked som si menil pred tym vzduchovy filter sam,tak som mal tu gumenu ruru ku klapke trochu natrhnutu,ked som si auto dovezol od nich tak ta gumena rura bola taka dodrbana ze som musel dovyrobit kus a dolepit ho elektrikarskou paskou aby som mohol aspon provizorne chodit,ano ono sa to da jemne a v pohode alebo to rvat silou-uplny profesionalizmus... a to ako vitek a lenka vymedzuju vole na ventiloch to normalne akonahle keny posle te fotky to tu drbenem ,to myslim nerozchodi ziadny sudny clovek,podotykam ze te zdvihatka som vcera vyberal z hlavy ja osobne a skoro som sel za vitkom este v tu ranu... staci Thomas??? ci stale si myslis ze som mal ist za nimi pekne s reklamaciou a dat im dalsie prachy aby si mohli po sebe opravit svoju robotu za dalsie moje peniaze??? ty si myslim poistovaci agent ze ??? to je len recnicka otazka... nejdem vas hadzat do jedneho vreca...
a este raz to Ludis pocuj ty clovek s chrbtovou kostou :do tej opravy aj s vecami slo vyse 100000 SK z mojej kapsy a platom cca 11800 mesacne cisteho,a aj to len vtedy ked som mal niekolko vyjazdov v mesiaci a 24ky a nocne ty cicina, cize je jasne ze som na to bral nemaly uver... a tam si niekto za moje prachy ku..i moje auto ,robi ho 3 mesiace!!!!!! a skarabe sa na riti este sa ku mne sprava ako k hovnu ked mam vyhradu-to sa tyka hlavne lenky-jej pristup k reklamujucemu zakaznikovi je uz naokolo znamy... a to sa este sam sebe cudujem ze som drzal rok hubu a krok, kedze tu odkial som ked ti doktor zdrbe zdravie alebo mechanik auto opakovane tak sa to riesi dolamanymi rukami,a to nie len ako pomsta alebo prejav hnevu ,ale skutocne ako preventivny ukon aby ten clovek uz na take veci nesahal...
ono tento pripad je najhorsi v tom ,ze ked je nekto uplne na hovno tak sa to o nom ve a uz sa mu ludia vyvaruju a ked je nekto dobry zas za nim chodia,ale ked robi raz tak potom zas tak ,tak nikto nemoze vediet ci prave on nebude ten dalsi dodrbany a je na kazdom ako sa rozhodne ,toto moj nazor,kez ti auto ktore ti Ludis myslim tiez oni robili sluzi dlho,ono viete ,uz viem tiez zrobit celiku tak aby vydrzala 5000 km ,ale dobry mechanik sa pozna podla toho ze si nanho ani za 50000 km nespomeniete... a to je prekliatie tych co s tymi autami najazdia omnoho viac ako len ostatni celikovi vyletni soferi...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa