No pozor! Toto moze ich cenu aj znizit! ked som na Corolle jednu MP42-ku prerazil a zhanal novu, tak mi v podnikovej predajni Matadoru v SR povedali cenu 3190 Sk. Nakoniec som ich objednal z Nemecka a aj s dovozom koncova cena bola 2560 Skscream napísal:sa robia napriklad v afrike a dovazaju sa, co sa podpise na vyslednej cene.
spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: spider207 - Lexus IS200 Sport
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
Ja taaak. Aj toto beriem a osobne som rad, ze ma Lex to co ma (aj v TP) a toto je napr. jeden z dovodov preco by som na auto nedaval letne 18"-19", pripadne 17" a vyssie na zimu. Na co?kuki napísal:Ja som to myslel troska inak. A to, ze staci trocha iny rozmer pneu a uz mas podstatne vyssie ceny.
No Matador patri pod Continental a viaceri co tam robia mi potvrdili, ze sa to robi na jednej linke, zelezi len co chcu aby bol vysledny produkt. Samozrejme nebavim sa o zlozeni materialu a pod, tam verim, ze su nejake rozdiely (niekde treba usetrit), ale postup prac a vyroba je rovnaka. Tak preco nie aj dezenkuki napísal:Inak ked som teraz prezuval tak sme boli v servise naraz dvaja oranzovi ST-ckari a ten druhy kupil z rovnakych dovodov ako ty MP46-ky. A kukali sme, ze maju skoro identicky dezen ako Conti SportContact 2-ky, ktore mne vyzuvali.
Re: spider207 - Lexus IS200
Mno tak po 3 zimách padli za obeť a nahradil som ich klasickými Bosch-mi.spider207 napísal:Dnes na moje potešenie (a prekvapenie) ku mne dorazili nové stierače SWF Visioflex.

SWF boli super prvé dva roky, tretí už im došiel dych. Cena 30€ vs 9€ (dokonca Tesco by boli asi za 4€). Uvidíme čo znesú tie Boschky, počítam, že po 1 sezóne budú mŕtve.
ja kupujem z tesca tie a 4-5 evra ani neviem ako sa volaju ale vobec mi to neva...menim ich cca kazdy rok ale uplne v pohode su..bosky som mal tiez iba na rok a tiez som skusil od helly ale ta je ozaj dobra iba na svetla ..
tie sli po mesiaci dole..
Ja som to dostal od znameho z menezmetu goodyear ako odpoved na to preco su kurva take drahe, ked su to obycajne 15tky.kuki napísal:No pozor! Toto moze ich cenu aj znizit! ked som na Corolle jednu MP42-ku prerazil a zhanal novu, tak mi v podnikovej predajni Matadoru v SR povedali cenu 3190 Sk. Nakoniec som ich objednal z Nemecka a aj s dovozom koncova cena bola 2560 Skscream napísal:sa robia napriklad v afrike a dovazaju sa, co sa podpise na vyslednej cene.![]()
![]()
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Dnes o5 spravované brzdy, servisman tvrdil, že by to už malo byť OK.. ja na to, že uvidíme o mesiac
Fakt som zvedavý.. inak za ním pôjdem nie len s japonským vozom, ale aj s japonským mečom
No a nahodili sa aj nové tlmiče a moja ritka si to cestou domov pochvaľovala, auto určo tlmí lepšie nerovnosti. Tvrdšie sa mi nezdá (ako písal Moschino), ale tak neviem či môžem súdiť po 5km jazdy. Uvidíme na dlhších trasách. Aj brzdy.
Cena 20+60=80€.
No a nahodili sa aj nové tlmiče a moja ritka si to cestou domov pochvaľovala, auto určo tlmí lepšie nerovnosti. Tvrdšie sa mi nezdá (ako písal Moschino), ale tak neviem či môžem súdiť po 5km jazdy. Uvidíme na dlhších trasách. Aj brzdy.
Cena 20+60=80€.
Dnes som mal celkom behačky takže bola príležitosť otestovať nové veci, popri tom som Lexíka ešte trošku pretiahol aj na Ostrej Lúke a potvrdilo sa mi viacero vecí:
1) LP koleso resp. brzdy sú zatiaľ v pohode, disk teplý nebol.. narozdiel od bŕzd
2) Tlmiče šlapú super, podvozok je komfortnejší, ale zároveň istejší v zákrutách.
3) Medziplyn pri podraďovaní ide pri ostrejšej jazde úplne v pohode, pedále sú rozmiestnené výborne. S týmto som mal menší problém keď som si len tak od nudy brnkal po plyne keď som tak decentne dobrzďoval pred križovatkami, tak to proste nie je ono. Pokiaľ použijem medziplyn tak ako sa má (teda pri intenzívnejšom brzdení) tak nie je problém.
4) Prevodovka nie je až tak zle poskladaná, po vytočení do červeného a následnom preradení sú otáčky na nejakých 4,1-4,2tis, čo je v prípade IS200 hranica kedy začína najväčšia zábava
Ale fakt to treba točiť až hore, inak sú otáčky na 4tis a hore do kopca ako Ostrá Lúka to proste nejede.. až keď sa dostane na tých 4200 a cvakne to VVTi či čo sa to tam vlastne deje (toto mi môžete kľudne objasniť, rád sa priučím).
Zhrnutie: Pôvodne som chcel umývať auto, ale vôbec neľutujem, že som nebol
1) LP koleso resp. brzdy sú zatiaľ v pohode, disk teplý nebol.. narozdiel od bŕzd
2) Tlmiče šlapú super, podvozok je komfortnejší, ale zároveň istejší v zákrutách.
3) Medziplyn pri podraďovaní ide pri ostrejšej jazde úplne v pohode, pedále sú rozmiestnené výborne. S týmto som mal menší problém keď som si len tak od nudy brnkal po plyne keď som tak decentne dobrzďoval pred križovatkami, tak to proste nie je ono. Pokiaľ použijem medziplyn tak ako sa má (teda pri intenzívnejšom brzdení) tak nie je problém.
4) Prevodovka nie je až tak zle poskladaná, po vytočení do červeného a následnom preradení sú otáčky na nejakých 4,1-4,2tis, čo je v prípade IS200 hranica kedy začína najväčšia zábava
Zhrnutie: Pôvodne som chcel umývať auto, ale vôbec neľutujem, že som nebol
-
mi16
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 19. Júla 2012, 08:58
prepac, ale na to si prisiel az teraz, ze to auto treba tocit aby islo ?:D .. prevodovka je super.. 1 je velmi kratka, viac menej len na rozbeh.. to auto ma neskutocne caro... teraz je v polsku dovoz z CH s bemani kompresorom... trosku ma to laka, ale to by som musel predat svoje, do ktoreho som zas len peniaze natlacil
...
tak ja viem, ze ho treba tocit, ale nikdy som si neuvedomil, ze ked ho vytocim az k obmedzovacu tak dalsi stupen je akurat na tych 4200.. vacsinou chodim na pohodu a pri predbiehani si podradim a uplne to ani nepotrebujem tocit.. neviem.. proste to teraz na mna akosi prislo 
-
mi16
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 19. Júla 2012, 08:58
ja som si to vsimol asi hned po prvom tyzdni ked osm mal prve iesko
... tiez jazdim tak do pohody a tesim sa mu 
Mno tak po 2,5 roku sa objavil starý známy problém môjho Lexa ešte od čias kúpy. Centrál nič, kufor nič, auto úplne mŕtve. Riešenie: vymeniť baterku v kľúči 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
to je taka lexusacka porucha no
ja som s inym problem ani nemal moc
DD
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
hej hej, podobne.. len si ma mal vidiet ako nechapavo beham okolo Lexa, som aj zabudol ako sa auta otvaraju klucom 
btw, na zraz prides? resp. v akom pocte, cela rodinka?
btw, na zraz prides? resp. v akom pocte, cela rodinka?
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Jo cela 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Cez víkend sme nabehali pár (stoviek) km takže bol menší záťažový test tlmičov a bŕzd. Jedným slovom - spokojnosť. Disk bol studený a tlmiče šlapú veľmi dobre, fakt je to cítiť. Dočapovali sme aj plnú, tentoraz spotreba nejakých 8,92l/100km. No a pomaly sa blížime aj k hranici 200 000km.
Inak sme sa so ženou aj celkom čudovali čo všetko vlezie do kufru ISka, sme si mysleli, že keď tam hodíme kočík tak tam už nič nedáme (fakt je cez 3/4 kufra). No a nakoniec tam vliezlo ešte xy tašiek, ruskakov a iných vecí, v podsate iba jednu cestovnú tašku som dal na miesto kde má spolujazdec nohy. A že ISko nie je rodinné auto
Inak sme sa so ženou aj celkom čudovali čo všetko vlezie do kufru ISka, sme si mysleli, že keď tam hodíme kočík tak tam už nič nedáme (fakt je cez 3/4 kufra). No a nakoniec tam vliezlo ešte xy tašiek, ruskakov a iných vecí, v podsate iba jednu cestovnú tašku som dal na miesto kde má spolujazdec nohy. A že ISko nie je rodinné auto
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní