Miguellito , "La Angelita" project

Sekcia pre členov fóra
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Re: Project Yellow Mambaaa (resp. kto z koho)

Príspevok od používateľa miguellito » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 13:28

to ToyocarE: no ano ale napriek skusenostiam ,radsej budem verit motoru ktory bude rozobraty do srobka a dufam ze poctivo konecne poskladany,ako motoru z ebayu ,plus ked s azacne kazit beams tak som v haji uplne s dielami,a tu viem na koho sa budem hned s reklamaciou obracat,a pojdu tam diely niekolko nasobne prevysujuce v najblizzsej dobe pouzitie auta,cize ak s aneco dohuka tak zase len robotou mechanikov co na tom budu robit... a ked uz beams tak to uz by zas nebolo podla mna ale podla toyoty nastavene a tak,beams ma tiez kde kto-nevravim ze u nas ,ale ma,a kedze ja uz sa tomu autu idem venovat posledny krat tak uz nech naozaj podla mojho gusta...

To Rasto:no ano dosrateho tam bolo toho viac nez dost,nejdem to tu celeeee vypisovat,daktori vedia o com to bolo, a nazor lenkinych ritolezov ma nezajima, ale na to ako dlho tam to auto bolo a kolko penazi bolo k dispozicii mali ,tak s ami to nakoniec zda ak ozly vtip, plus nejasnosti ktore som zistil v rozpise zauctovanej prace a dielov az neskor tiez no comment a pristup uplne bohovsky ,hlavne po mojej "reklamacii" ,mi bolo zdelene ze som moc precitlively a ze to sa stava ze "neco" se sem tam nepovede,
ale chutovky dve na zaver ze v cenniku oprav mam tesnenie za 1102 ceskych korun a bolo mi povedane ze tam bol dany Elvis a nasla sa tam ajusa,ak opol biedy ,ale ze po tyzdni od GO zacalo v halve neco tukat,a az do teraz sa to len zhorsovalo a ja "laik" vravim neco je v halve naprd ventily ,aleb oakoby hrkotoala vacka,seci "znalci" aj z fora ceskeh oaj slovenskeho mi vravia ze to nee tam bude neco jineho, a teraz to keny rozobere a videl som to na vlastne oci hsajkgfsuigiufbcnkuzhzih vacky vydrbane jak od dlata a vole ventilov take male ze jsajjhfjkfdabhjkdfjk a este ulozenie vacky zle dotiahnute na niekolkych miestach plus akysi "bordel" v sedle vacky ,halvne ze sviecky sa museli povolovat pol metrovou trubkou,hlava ide do pc,o tesnosti motora ktory po go chcal na 9 miestach cca pol litra na 200km,ani nevravim,ulomen tri sroby na vani ,sice to vypadal oze tam akoze drzia ale clovek sa ich dotkol a ostali mu v ruke, gufera na klike chcali tez,bolo mi povedane ze som urcite prelial olej ze Vita by ich nakrivo nedal,ja ,ktory som uz pred dvomi rokmi zabavil mame odmerku na mleko a nalievam olej pomocou nej a vzdy 15 razy meram merkou aj po jazde aj po pol dni a na rovine este to meram vodovahou,jak k..t,to uz faktr ne ,a hlavne ze gufera na prevodovke boli uplne nakrivo tez a tam som samozrejme ze asi tez ja nalial 200 l do prevodovky ku 3sge,ok nekompatibilita zapalovacich kablov ktore ak osom chcel ze prvovyrobu tak tam boli dane JC-cista prvotriedna kvalitka ocividne...jo blok bol v pohode ,zatial to tak vypada ale ten robil iuplne iny ludia ,brusici a meraci,a co s atyka NMT tak vyfuk po GO pretesneny asi tak ze s apretesnoval dva razy a teraz pri znovu rozobrati sa zistilo,ze tesnenie prve od hlavy do zvodov bolo nechane stare ,krive,(ano Toyocare,to co si vravel z to je zvuk akoby som mal povolene zvody) plus servo neteklo pred generalkou ani trochu,ale tak dal som ho im akoze zrepasovat ked sa robi cely motor ,no a odvtedy zaclo tiect,a vela inych chutoviek,tekla voda z chladiaceho systemu,na inom mieste ako vodna pumpa niekomu sa si nechcelo drbkat s tesneniami/proste tiekla z bloku von /niektorzm je to miesto yname /nesmie s aproste nanho pri GO yabudnut a uz vobec znovu pouzivat niektore "NON REUSABLE" parts,ale vodna pumpa zas nebola viacerych miestach dotiahnuta ,takze by zacala asi tiect tiez,atd ,brzdy zboli sice nauctovane akoze rozhybanie brzd ale uz cestou domov som ich mal zerave, a rozhybaval som si ich u nich a este aj doma niekolk okrat sam,plus pomenil gumky na voditkach strmenov uplne dotrhane a STARE, potom som si brzdy zas repasoval u kenyho uy radsej sam,...bolo toho vela este riesilo sa to postupne pol roka...

To Fajry: sorry, pravidla som si znovu prebehol a nadpis upravil :D ale nekedy to bez toho uz fakt nejde...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Príspevok od používateľa miguellito » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 13:44

jo este to Toyocare, ano bolo by to teraz najprv lacnejsie ale ja uz mam lacne veci nahaku,radsej budem rok jest Vifony a chodit otrhany ale to auto bude poriadne konecne...

inak som si este spomenul: zakostrenie bolo vtisnute pod drziak-silentblok motora :D to uz len ako chutovka mal som si to odfotit-a este medzi dve uplne nevodive podlozky :D, a srob na kluke/kladke pri rozvodoch uplne nedotiahnuty ,tak to uz chce riadne gule toto zrobit alebo asi nekto bere lysohlavky ked robi motory... este ze som bol uz po dvoch tyzdnoch a malo km u kenyho kde sa na to prislo ,bo mozno by som desi pri obiehani aj do p isiel ,bo nahoda je svina,
ale aby som nebol taky precitlively tak spojka je zatial ok a ,vito ako jeden zmala mechanikov u ktoryhc som este bol dokazal zapojit podtlaky na 3SGE ,tam sa ospravedlnujem ze som ho vtedy obvinil ze tam je to naprd...

amen uz sa ktomu nevracajme...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 14:08

tie beamsy su tam aj za 1000libier,, aj vyssie,, za tych 600 by som nebral ani ja,, to bol len priklad.

mne ide len o to, ze ten motor nieco vydrzi kedze je to vsetko uz prisposobene..... Ale nieje donho vidiet,, to je pravda

stenky
Toyota guru
Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08

Príspevok od používateľa stenky » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 14:31

BEAMS je fajn. 190 koni atmosferickych je fajn tiez (iked oproti 2ZZ....zejo) problem je ze je neupravitelny a VVTi je len na sacej vacke. je to riesenie pre dakoho kto chce kus za kus a este z toho vytrieskat volaco. ale ak ma dakto v plane dalej ladit, BEAMS je dead end
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 21:05

no Michal, kebyze ta nepoznam, tak napisem ze kecas... hm... to je prva zla skusenost s NMT, ktoru pocujem. tak nech ti to dobre dopadne :-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

stefan-celica
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07

Príspevok od používateľa stefan-celica » Štvrtok, 16. Septembra 2010, 22:42

Budu uz dve nie az tak zavazne ako v Miguellitovom pripade ale ja som tiez riesil s Lenulkou par nezrovnalosti...
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson :) 376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km

Kubrt
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Septembra 2010, 23:14

Príspevok od používateľa Kubrt » Piatok, 17. Septembra 2010, 07:59

Ciao chalani, moje zkusenost s NMT je takova, ze klasicka GO 7Afe dopadla tak, ze vacky otoceny o 180 stupnu tim padem i rozdelovac, takze spatne rozvody, motor netesnil a tekl, spousta veci na kterych jsme se domluvili se nakonec nekonali. neodvzdusneny poradne brzdy a ABS. Nedolita voda v chladici s tim ze je to normalni. Jednoduse hnus a velkej. Cokoli si nechate udelat u NMT jsou vyhozeny penize. Dokazu si predstavit jak se Miguellito citi.Je jen skoda, ze tech lidi je vic a nikdo nic nikdy nenapsal. Jen septaji, ale az uz je pozde. NMT jsou obycejni garazisti, kteri dokazou naslibovat vsechno, ale jinak to stoji za velkou backoru, nakonec jste blbci vy. A to ze Vitkovi by se to nestalo a Vitek je nejlepsi uz jsem taky slysel. Co se tyce mojeho rozpoctu tak to taky uplne nesedi. Dokonce my oproti dohode byla navysena cena o 50kc na hodku. Nechci to tu zasrat, ale ja Miguellitovi verim, protoze jsem zazil uplne to same. Jen s tim, ze se mi podarilo vsechny kopance NMT odstranit driv ( po ujetejch 70km) nez se neco stalo. Tech kopancu tam byla hromada. Bohuzel do motoru nevidim, takze mi nezbyva nez verit ze uvnitr je vse ok.Mame radi svy auta a je jedno v jakym kdo mame stavu, ale zadny znich si nezaslouzi, aby na nem delal nekdo z NMT. Ja verim,ze Lenka ma treba sikovny ruce, ale pristupem to trosku hodne pokulhava. pravidlo dvakrat mer a jednou rez plati u vseho ...

2Miguellito: O tom, ze se podari dat motor do kupy a nakonec budes spokojenej jsem presvedcenej, jen je skoda ze mame ne jen my dva takovou zkusenost, ktere zdrzuje, znechuti te a stoji te dost penez. Hodne stesti s tim co mas v planu a at se dilo podari. ;-)

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Piatok, 17. Septembra 2010, 09:21

Tazko sa mi to cita a dostava ma to do neistoty az paranoje :(

2E motor bola robena kompletna GO vid moje vlakno
4AFE motor robili len pretesnenie valcov, tie nestastne loziska kluky a na hlave vola ventilov.

motory idu, ztichli a ich chod sa skultivoval, kazdy z nich som nechal 2500 - 3000 km na zabeh a az potom jazdenie podla gusta.

Do motorov nevidim, vase spravy ma zneistili, co ak nahodou aj ja nemam nieco dobre dotiahnute, alebo nechane niekde stare tesnenie. Pevne som im veril, lebo ak sme riesili nieco na pockanie tak som vzdy bol priamo pri praci a jasna volba bola aj ked prislo na motor.

Takze odomna spokojnost a verim, ze mam porobene a vymenene co sme sa dohodli.

ToyoCarE

Príspevok od používateľa ToyoCarE » Piatok, 17. Septembra 2010, 09:33

migelitovi som poradil Kennyho z Otrokovic CZ,, s nim je spokojny,, tak sa nanho nakontaktujte a nech vam skontroluje motory,, nic ine sa asi neda robit.

Pavo.B.
panic
Dátum registrácie: Piatok, 5. Februára 2010, 14:57
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pavo.B. » Piatok, 17. Septembra 2010, 10:08

jak pravim ja , nejlepsi je si vsechno delat sam , uz me to parkrat utvrdilo , Legon 4A a 2E - to jsou jednoduchy skladacky a tam se toho moc pokazit neda - ( i kdyz by asi Kubrt nesouhlasil kdyz to ctu ) , maximalne sundat viko ventilu a zkontrolovat vacky a srouby , otazka par minut , taky me ale nastvalo ze se o svych zkusenostech nikdo nepodeli
Naposledy upravil/-a Pavo.B. v Piatok, 17. Septembra 2010, 11:20, upravené celkom 1 krát.

Kubrt
nula
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Septembra 2010, 23:14

Príspevok od používateľa Kubrt » Piatok, 17. Septembra 2010, 10:41

Pavo ja jsem svoje napsal ve svym treadu, kam pisu o sobe a svym aute a nechtel jsem to psat sem a zasirat a naopak na TF neco napisu az bude auto hotove. Nechci tam psat jak to jde ale jak to slo. Navic u me je to hodne cerstvy a co vim u Miguellita taky. Zbytek je mozna z toho ze si reknes, no sem tam se neco nepovede a mas pocit ze jde o jedinou zalezitost, ale az ted ne jen ja zjistuju, ze je nas tolik z eby sme mohli udelat sraz :D

I 7A je jednoducha skladacka i presto zakladni veci selhaly. Predstavu o tom co je GO a co mam za svy penize cekat mam trosku jinou nez ze jako neznalec motoru budu nakonec delat rozvody a drbat se ze spoustou dalsich veci. Je to mrzute i me to mrzi ze to tak dopadlo, navic u cloveka ktery se nejak propaguje ve vlnach celic atd.

edit: co se tyce kennyho muzu take jen doporucit, sice ne zatim z vlastni zkusenosti, ale podle pristupu a zkusenosti jinych. Bohuzel v dobe kdy jsem resil svuj motor sem o kenym jeste nevedel. :neutral:

Ludis
panic
Dátum registrácie: Piatok, 25. Júla 2008, 01:13

Príspevok od používateľa Ludis » Sobota, 18. Septembra 2010, 02:24

WTF???????

Akoze dost uz nechapem ty vole..to co je?? chodte na pokec zalozit temu ze nasraty som na cely svet..ako je mi to trapne ze to tu musim takto pisat..sa citim fakt jak debil..ale toto??proste nedokazem to ignorovat...kks...miguellito...ty si uplne inde?? tebe niekto zaplatil aby si taketo nieco napisal??..alebo nemas chrbtovu kost??..kto si ze si toto mozes dovolit?..musis mat velke sebavedomie..to co si si dal robit v NMT vies len ty a NMT...to je len medzi vami..ak sa ti nieco nepaci tak to reklamuj..a je mi jedno ci ti to robil Petko, Janko, Ferko, Jozko..si typicky priklad slovaka..vies len nadavat nadavat a zase len nadavat..Povedal si svoj nazor..berem..Ale nerob tu z ludi uplne spiny..pises tu o ludoch jak keby boli neviem co...robis tu z nich uplne neschopnych lajdakov a flakacov co nemaju co ine robit len klamat a zavadzat..toto uz nema nic spolocne s mechanickou pracou..HOVORIM TU O URCITEJ UCTE..ak chces na niekoho nadavat tak sa zavri doma a nadavaj si do vankusa nech ta nikto nepocuje...HANBA..kvoli takym ludom ako si ty sa musim hanbit v zahranici..nemas ziadnu uctu k ludom..pritom seres rovnake hovno ako kazdy tak co ti dava pravo tu takto urazat ludi..kludne mi teraz napis co chces..mna svojimi sprostymi recami nedostanes...sorry ale toto bolo fakt moc...
.:.:.:.3S-GTE.:.:.:.

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Sobota, 18. Septembra 2010, 08:54

klud. kazdy ma svoju pravdu, ako aj miguelito, tak aj ty Ludis... netreba to tak prezivat, mohol to podat jemnejsim sposobom, ked je nespokojny. ale aby to vobec nepodal, to zas nie,. on je nespokojny, ty si spokojny, ja zatial co sa dielov tyka som tiez spokojny. Nemozeme NMT posudzovat z dvoch troch pripadov, ked je tu viac uspesnych oprav.
IS300 2JZ-GE dream car

Ludis
panic
Dátum registrácie: Piatok, 25. Júla 2008, 01:13

Príspevok od používateľa Ludis » Sobota, 18. Septembra 2010, 09:19

Ja som v klude..Ved kazdy moze byt s niecim nespokojny..a kazdy ma pravo to dat najavo..ale nie takym stylom ako to tu bolo podane..ved akceptujem kazdeho nazor ale vsetko ma svoje hranice..
.:.:.:.3S-GTE.:.:.:.

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Sobota, 18. Septembra 2010, 09:43

;-)
IS300 2JZ-GE dream car

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní