To Rasto:no ano dosrateho tam bolo toho viac nez dost,nejdem to tu celeeee vypisovat,daktori vedia o com to bolo, a nazor lenkinych ritolezov ma nezajima, ale na to ako dlho tam to auto bolo a kolko penazi bolo k dispozicii mali ,tak s ami to nakoniec zda ak ozly vtip, plus nejasnosti ktore som zistil v rozpise zauctovanej prace a dielov az neskor tiez no comment a pristup uplne bohovsky ,hlavne po mojej "reklamacii" ,mi bolo zdelene ze som moc precitlively a ze to sa stava ze "neco" se sem tam nepovede,
ale chutovky dve na zaver ze v cenniku oprav mam tesnenie za 1102 ceskych korun a bolo mi povedane ze tam bol dany Elvis a nasla sa tam ajusa,ak opol biedy ,ale ze po tyzdni od GO zacalo v halve neco tukat,a az do teraz sa to len zhorsovalo a ja "laik" vravim neco je v halve naprd ventily ,aleb oakoby hrkotoala vacka,seci "znalci" aj z fora ceskeh oaj slovenskeho mi vravia ze to nee tam bude neco jineho, a teraz to keny rozobere a videl som to na vlastne oci hsajkgfsuigiufbcnkuzhzih vacky vydrbane jak od dlata a vole ventilov take male ze jsajjhfjkfdabhjkdfjk a este ulozenie vacky zle dotiahnute na niekolkych miestach plus akysi "bordel" v sedle vacky ,halvne ze sviecky sa museli povolovat pol metrovou trubkou,hlava ide do pc,o tesnosti motora ktory po go chcal na 9 miestach cca pol litra na 200km,ani nevravim,ulomen tri sroby na vani ,sice to vypadal oze tam akoze drzia ale clovek sa ich dotkol a ostali mu v ruke, gufera na klike chcali tez,bolo mi povedane ze som urcite prelial olej ze Vita by ich nakrivo nedal,ja ,ktory som uz pred dvomi rokmi zabavil mame odmerku na mleko a nalievam olej pomocou nej a vzdy 15 razy meram merkou aj po jazde aj po pol dni a na rovine este to meram vodovahou,jak k..t,to uz faktr ne ,a hlavne ze gufera na prevodovke boli uplne nakrivo tez a tam som samozrejme ze asi tez ja nalial 200 l do prevodovky ku 3sge,ok nekompatibilita zapalovacich kablov ktore ak osom chcel ze prvovyrobu tak tam boli dane JC-cista prvotriedna kvalitka ocividne...jo blok bol v pohode ,zatial to tak vypada ale ten robil iuplne iny ludia ,brusici a meraci,a co s atyka NMT tak vyfuk po GO pretesneny asi tak ze s apretesnoval dva razy a teraz pri znovu rozobrati sa zistilo,ze tesnenie prve od hlavy do zvodov bolo nechane stare ,krive,(ano Toyocare,to co si vravel z to je zvuk akoby som mal povolene zvody) plus servo neteklo pred generalkou ani trochu,ale tak dal som ho im akoze zrepasovat ked sa robi cely motor ,no a odvtedy zaclo tiect,a vela inych chutoviek,tekla voda z chladiaceho systemu,na inom mieste ako vodna pumpa niekomu sa si nechcelo drbkat s tesneniami/proste tiekla z bloku von /niektorzm je to miesto yname /nesmie s aproste nanho pri GO yabudnut a uz vobec znovu pouzivat niektore "NON REUSABLE" parts,ale vodna pumpa zas nebola viacerych miestach dotiahnuta ,takze by zacala asi tiect tiez,atd ,brzdy zboli sice nauctovane akoze rozhybanie brzd ale uz cestou domov som ich mal zerave, a rozhybaval som si ich u nich a este aj doma niekolk okrat sam,plus pomenil gumky na voditkach strmenov uplne dotrhane a STARE, potom som si brzdy zas repasoval u kenyho uy radsej sam,...bolo toho vela este riesilo sa to postupne pol roka...
To Fajry: sorry, pravidla som si znovu prebehol a nadpis upravil