gabko24
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: gabko24
black out az v zime, ked bude viacej casu
...este ich mam v krabicke, nemal som cas nahodit.. potom hodim info...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Gabriel Nagy
- Vševed
3tia nadrz 95ka a E85-ka v pomere 50% na 50% a bez ziadnych neziaducich ucinkov. Start v zime bez problemov na prvy tuk. spotreba ak vzrastla, tak max o 20mil nabehnem menej... motor ide krasne... alkoholik jeden 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- Gabriel Nagy
- Vševed
...bud som sibnuty, alebo neviem, ale celica sa mi viacej pacila ako lexus... uz mesiac, dva mam taky divny pocit.... a dnes sa to potvrdilo tiez... cesta do BB, sneh... celicou nebol problem... toto udrzat na ceste? cosi... jazda jak slimak. celicou by som to bol sekol raz dva.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
skor nezvyk...
btw, brzdy z CZ ako?
btw, brzdy z CZ ako?
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- Gabriel Nagy
- Vševed
no nijako... adapter nepasuje, ten chuj nato sere.... az bude pekne pocasie, tak to rozoberiem, odmeriam, dam si vyrobit adaptery a potom uvidim, ci to vobec brzdi...
no je pravda ze aj nezvyk, ale na snehu sa stym neda v beznej premavke... ale neide len oto... to tvori tak 10%...
Otvoris kufor, sneh, spina, bordel ti drbne na zadne okno, a vsetko ti to ebne na obsah v kufri... Asi pojdem do GS... potrebujem viac miesta... zislo by sa ESP a take detaily.
no je pravda ze aj nezvyk, ale na snehu sa stym neda v beznej premavke... ale neide len oto... to tvori tak 10%...
Otvoris kufor, sneh, spina, bordel ti drbne na zadne okno, a vsetko ti to ebne na obsah v kufri... Asi pojdem do GS... potrebujem viac miesta... zislo by sa ESP a take detaily.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Co tak rovno A6 V6 Quattro? 
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Jedina vyhoda by bola (v zime) to quattro.. inak vo vsetkom ostatnom horsie, ak ma priority ako vodic..
jo gabo, GSko ma ako rieseny kufor? vsak tam by si si asi moc nepomohol s tym gebanim, nem?
jo gabo, GSko ma ako rieseny kufor? vsak tam by si si asi moc nepomohol s tym gebanim, nem?
- Gabriel Nagy
- Vševed
no vyjadri sa
hnev uz ustal kusok
ale fakt no naprd riesenie... to mila zlata celica, kde si to cele zodvihnes, vlozis aj nemozne 
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
C3rn0
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Marca 2007, 09:30
- Kontaktovať používateľa:
pockaj do leta. Budes zas snad spokojnejsi. Ono predstierany orgazmus z denne pouzivaneho zadohrabu v zime je u ludi bezny. Aspon si to priznal a neonanujes nad tym, ako uzasne to je, ked je to hlupost. U mna mas za to velke PLUS.Gabriel Nagy napísal:...bud som sibnuty, alebo neviem, ale celica sa mi viacej pacila ako lexus... uz mesiac, dva mam taky divny pocit.... a dnes sa to potvrdilo tiez... cesta do BB, sneh... celicou nebol problem... toto udrzat na ceste? cosi... jazda jak slimak. celicou by som to bol sekol raz dva.
Nepremyslal si nad tym mat 2 auta ? Jedno pre radost a jazdenie, druhe cosi velke a komfortne, s mizivou spotrebou, kde ti nebude ebat sneh do kufra
Gabriel, ja len tolko, ze napr. aj podla vyhlasky by si mal mat auto ocistene
a keby bolo ocistene tak nema co padat do kufra
ale vazne, ja som zatial takyto problem nemal, aj ked je pravda, ze som nikdy na aute nepestoval neviem kolko snehu.. max sa vzdy z veka kufra zgebalo na zadne sklo, ale tam to aj vzdy ostalo.. a aj tak ked niekam idem tak si to trosku ometiem ak je tam toho viac.. co vlastne uz ani nebyva, kedze garazujem uz nejaky ten paaatek
inak celda ma kufor fajny, to je pravda.. celkom prakticke auticko (vzhladom na tvar karoserie), kto by to bol povedal 
C3rn0: neviem, ja nad zadokolkou v zime tiez neonanujem, uznam, ze mozno kedysi by som sa citil bezpecnejsie v predokolke, ale postupom casu.. ked si porovnam jazdu v zime, tak ked som jazdil s FWD tak som mal pocit ako-tak bezpecia, ale ak sa nieco zacalo smykat tak to bolo dost na pikacu, predny pohon a auto tazke na predok, nie je to pekny pocit.. s RWD mam vacsi respekt (aj ked je poprsane, nemusi byt ani sneh), ale zase ak sa mi to nahodou niekedy sklzlo, tak sa to dalo krasne zrovnat.. zaklad je mat ale dobre gumy, minulu zimu som mal uz dost blbe, ale tak ci onak mi neplanovane hodilo asi 2-3x, aj to do prudkeho kopca ked som sa tam jednoducho potreboval vystverat.. bez skusenosti som len dal automaticky nohu z plynu, kontra a pohodicka.. po tychto 2-3 podsmyknutiach (vsetko tak v rychlosti mozno 20km/h)som vedel ktora bije, priblizne ako sa auto sprava, co mozem cakat, a odvtedy ziaden problem.. jazdu treba prisposobit nielen podmienkam, ale aj svojim schopnostiam.. ja chodim predpisovo a uznavam, ze s FWD by som si dovolil asi viac ako s RWD, mam pred tym respekt, idem pomalsie, ale vsade som vzdy dosiel a naozaj mi hadze zadok len ked to vyprovokujem ja.. btw, teraz cez vikend som si ten zadny pohon fakt uzil, len treba vediet kedy a kde a nestruhat zbytocne frajera tam kde netreba..
a este vsuvka k tym 2 autam - jedno pre radost = bude si uzivat jazdu a teda cosi to bude papkat, a druhe cosi velke a komfortne = miziva spotreba??? nic v zlom, ale chcel by som vidiet ktore velke a komfortne auto ma mizivu spotrebu.. ak nepovazujeme za velke a komfortne thaliu a pod auta..
to ma tak este napada Gabo, stale mas malo vykonu?
kedysi som tiez snival o IS300, ale na beznu jazdu uplne bohate staci aj IS200.. a dokonca sa s tym da jazdit aj v zime 
Na zaver moj oblubeny citat: "Oversteer is when the passenger is scared. Understeer is when the driver is scared!"
C3rn0: neviem, ja nad zadokolkou v zime tiez neonanujem, uznam, ze mozno kedysi by som sa citil bezpecnejsie v predokolke, ale postupom casu.. ked si porovnam jazdu v zime, tak ked som jazdil s FWD tak som mal pocit ako-tak bezpecia, ale ak sa nieco zacalo smykat tak to bolo dost na pikacu, predny pohon a auto tazke na predok, nie je to pekny pocit.. s RWD mam vacsi respekt (aj ked je poprsane, nemusi byt ani sneh), ale zase ak sa mi to nahodou niekedy sklzlo, tak sa to dalo krasne zrovnat.. zaklad je mat ale dobre gumy, minulu zimu som mal uz dost blbe, ale tak ci onak mi neplanovane hodilo asi 2-3x, aj to do prudkeho kopca ked som sa tam jednoducho potreboval vystverat.. bez skusenosti som len dal automaticky nohu z plynu, kontra a pohodicka.. po tychto 2-3 podsmyknutiach (vsetko tak v rychlosti mozno 20km/h)som vedel ktora bije, priblizne ako sa auto sprava, co mozem cakat, a odvtedy ziaden problem.. jazdu treba prisposobit nielen podmienkam, ale aj svojim schopnostiam.. ja chodim predpisovo a uznavam, ze s FWD by som si dovolil asi viac ako s RWD, mam pred tym respekt, idem pomalsie, ale vsade som vzdy dosiel a naozaj mi hadze zadok len ked to vyprovokujem ja.. btw, teraz cez vikend som si ten zadny pohon fakt uzil, len treba vediet kedy a kde a nestruhat zbytocne frajera tam kde netreba..
a este vsuvka k tym 2 autam - jedno pre radost = bude si uzivat jazdu a teda cosi to bude papkat, a druhe cosi velke a komfortne = miziva spotreba??? nic v zlom, ale chcel by som vidiet ktore velke a komfortne auto ma mizivu spotrebu.. ak nepovazujeme za velke a komfortne thaliu a pod auta..
to ma tak este napada Gabo, stale mas malo vykonu?
Na zaver moj oblubeny citat: "Oversteer is when the passenger is scared. Understeer is when the driver is scared!"
-
K7LEXUS
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Augusta 2011, 14:26
keď napadol prvý sneh u nás, tak som hneď volal gabovi a zabávali sme sa, že na naších plecháčoch sa nedá v zime chodiť
dávam za pravdu gabovi v jednom - IS300 je nevyspitateľné...darmo mám nové nokiany, zapnutý režim snow a pedál šteklím, aj tak to hrabe všade...
neznamená to však, že sa na tom nedá chodiť, dá sa všetko keď sa chce. gabo uisťujem ťa, že s GS-kom to neni o veľa lepšie a čo sa toho kufra týka, má ho síce riešený o niečo lepšie ale s hatchbackom ho neporovnávaj
je to akurát priestrannejšie, to mne osobne veľmi reže...
btw. ja som už môj aj dopredával...dal som do toho LPG, je to nádhera. a teraz sa mi ešte rysuje motor 2JZ-GTE s 5 kvaltom, takže kašlem na to, ostane IS-ko doma
btw. ja som už môj aj dopredával...dal som do toho LPG, je to nádhera. a teraz sa mi ešte rysuje motor 2JZ-GTE s 5 kvaltom, takže kašlem na to, ostane IS-ko doma
2006 Lexus IS250
- Gabriel Nagy
- Vševed
fakt sila... ved u nas ledva snezilo... ani 1cm... ale ked som dosiel domou, ta roztopena brecka co ten ...sedan furt naprasi naseba, taky ten spinavy roztopeny hnus... otvoris kufor, drbne na sklo a sup do kufra... nik tu nerozprava o 10cm snehu a o blbej vyhlaske, ktoru mimochodom poznam...
Pneu mam tak isto nove falken... mozno IS200 ma toho vykonu tak akurat na sneh... 300 fakt len steklis a s LSD to lieta do stran hned hned... treba zazit.A nevravim ze sa jazdit neda... a to je len tych 10% mojej nespokojnosti, takze nic zavazne...
Pneu mam tak isto nove falken... mozno IS200 ma toho vykonu tak akurat na sneh... 300 fakt len steklis a s LSD to lieta do stran hned hned... treba zazit.A nevravim ze sa jazdit neda... a to je len tych 10% mojej nespokojnosti, takze nic zavazne...
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Gabo to s vyhlaskou som len trosku podpichol, predpokladam, ze ju poznas a beriem Ta ako skuseneho harcovnika/vodica, ktory vie co si moze a nemoze dovolit.. inak ked som bol cez vianoce v ZA tak trosku potom nasnezilo a pamatam si, ze z kufra mi to caplo na sklo a dalej nic.. neviem, mozno iny sneh (viac mokry alebo co), mozno vosk na tvojom aute (zadnom skle)? tazko povedat.. zacnem si vsimat aj u seba ci s tym nemam problem
vykonovo sa mi zda 200ka na zimu v pohode, fakt odkedy mam nove zimaky tak sa nesmyknem pokial nechcem.. ale uznavam, ze 300ka bude asi trosku ine kafe..
- Gabriel Nagy
- Vševed
no fakt, smykal som sa aj ked som nechcel...
fakt jemnucko len to bolo ok... Ja len ze s celicou som si mohol viacej dovolit.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní