no ale k tej ecu sa bez manualu dobijat nebudem,hlavnbe ked som tak pekne vylestil palubovku.
Miguellito , "La Angelita" project
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- miguellito
- začiatočník
- Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59
Re: miguellito:KONECNE MAAAM CELICU !!!!!!!
nie blok mam TOYODA + vselijake cisla a pismena,tam som si isty.
no ale k tej ecu sa bez manualu dobijat nebudem,hlavnbe ked som tak pekne vylestil palubovku.

Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
ze chlapikovi namerali o 4 kW viac nie je az taky zazrak. vykon sa udava ako jedno cislo pre tisice az miliony motorov pocas niekolkych rokov vyroby, chce niekto povedat ze kazdy sa rovnako podari zlozit a ze budu vsetky parametricky rovnake?
no a podla normy je aj tak tolerancia + - 5%.
jasne ze vekom a nabehanymi km ti trochu ubudne
no a podla normy je aj tak tolerancia + - 5%.
jasne ze vekom a nabehanymi km ti trochu ubudne
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- ja_ma
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 14. Januára 2007, 09:51
co to je? to jsem jeste nikdy na 2nd 3s-ge nevidel a ze jsem jich uz videl.... To vypada jako dodelavane EGR....?????

- miguellito
- začiatočník
a ci to je EGR, to nevem,ale nevem na co by ho tam kto dorabal.sak praveze je dobre ked tam neni nie?
alebo aspon ked je odpojeny?sak to sa davalo na akesi vracanie vyfukovych plynov naspat do motora
ale mohol by niekto z fora dopisat ak to uz videl.
ja sa este akurat mozem pozret ci to je vobec s niecim poprepajane.
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
tesilo ma 
najtichsi 3S-GE motor, aky som kedy pocul... krasa... a tie kolesa su skvele... (inak chrapem v Čadci, keby nieco, ozvy sa
)
najtichsi 3S-GE motor, aky som kedy pocul... krasa... a tie kolesa su skvele... (inak chrapem v Čadci, keby nieco, ozvy sa
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
no snad zajtra ,budem v cadci,ale asi az poobede alebo podvecer ,sak ked tam ale budem tak sa ozvem ci si este tam,
dik za filter
,a je na tom CD ten manual ku nej?
tesilo mna aj
dik za filter
tesilo mna aj
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
ano, je to ono..
dakujem.. teraz som v centre cadce, ... nasiel som wificko..
nech ti auticko dlho sluzi.. ale bez pozriet aj tu turbo
nech ti auticko dlho sluzi.. ale bez pozriet aj tu turbo
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- pepamoto
- nula
- Dátum registrácie: Streda, 12. Novembra 2008, 21:23
Ahoj , moc hezká Celika a klidně může mít těch 129Kw kór jestli je to ze Švícar , oni tam totiž všechno zapisujou do TP a muže mít ten výkon zvýšený třeba tou ECU a nebo tím výfukem , měl jsem ze CH moto a to mělo napsaný i brzdový hadičky a výkon byl sníženej taky ECU jednotkou ,, to že tomu ostatní nevěří neřeš , nikdo není neomilný

ex : MITSUBISHI ECLIPSE 2,0 16v 150PS
- Gabriel Nagy
- Vševed
ano, ale motor je tam ten 115 kw, to je jasne.
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
tag dva dni brutal makacky
pripravy na jej prvu zimu
,chladic som preplachoval na 5 razy,tos bolo tam bordelu jako keby tam bola voda z amazonky,ale Liqui moly cistic si s tym poradil,potom tam siel utesnovac tiez Liqui,a potom nemrzky modra od Castrolu,dalej bol bruseny a cisteny a nasledne voskovany lak a este asi 3 hodky ruuuuucne lesteny tvrdy vosk
-tiez Liqui-,a vcera som zvesil velku cast vyfuku,zbrusil vysmirgloval,odhrdzil odmastil a cele naprskal Zinkovym sprejom,utesnil pastou na vyfucky -tiez Liqui Moly, uuuf chrbat v p... niektore srobky a matky tam asi boli uz tych 19 rokov
a este nabuduce zivicu na podvozok a hor sa na sniezik a sol a bordel po cestach-nech ziju auta bez ABS
,popri tom setkom som ale zabudol na to podstatne a to su zimne gumy ,a tu uz neska trochu snezi ,tak som asi v p...
ale hlavne ze je setko ostatne,
inak fakt skoda ze tu v EU treba katy a tolko tlmicov vo vyfuckovom systeme, vcera ked som mal zveseny vyfuck od katu,to bol sound,uplny NOISE GATE,no co uz,uz je tam nazad a uz mam zas najtichsiu celicu
,
jak sa podari dam sem video s tym "otvorenym" vyfuckom.
ach jaj spomienka na leto

a tu je zaverecna faza piplacky s tou hrdzavejsou castou vyfucku:

a ked uz som bol pod farom tak este par hrzdnych miest:

a este nabuduce zivicu na podvozok a hor sa na sniezik a sol a bordel po cestach-nech ziju auta bez ABS
inak fakt skoda ze tu v EU treba katy a tolko tlmicov vo vyfuckovom systeme, vcera ked som mal zveseny vyfuck od katu,to bol sound,uplny NOISE GATE,no co uz,uz je tam nazad a uz mam zas najtichsiu celicu
jak sa podari dam sem video s tym "otvorenym" vyfuckom.
ach jaj spomienka na leto

a tu je zaverecna faza piplacky s tou hrdzavejsou castou vyfucku:

a ked uz som bol pod farom tak este par hrzdnych miest:

Naposledy upravil/-a miguellito v Nedeľa, 16. Novembra 2008, 20:20, upravené celkom 2 krát.
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- Gabriel Nagy
- Vševed
parada.. ja riadne meskam, mam len nemrzku vymenenu... uf..
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
- miguellito
- začiatočník
http://www.youtube.com/watch?v=gsNkkr-vdHc
kua ale ta kvalita na youtube je teda uplne na ....
som to mal v rozliseni cca 3650na cca 2550 a toto z toho,

kua ale ta kvalita na youtube je teda uplne na ....
som to mal v rozliseni cca 3650na cca 2550 a toto z toho,
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
- miguellito
- začiatočník
Re: Project Yellow Mambaaa (resp. kurva kto z koho)
Takze a je to tu:
zacneme od zacatku ,ked som sa pred vyse dvoma rokmi prihlasil na ceske forum,a dovolil sa spytat ze ktora celica je lepsia na tuning ci gti alebo gts tak ma tam seci zdrbali ako male decko,ze som len dalsi tuzer ze nech nehanobim celicu... a ze radsej ked si dak ukupim tak nech ju dam aspon do serioveho stavu a uz ze to budem machr... po znechuteni a mesacnom odstupe som sa prihlasil pod inym menom teraz uz miguellito
a tak isto aj na slovenske forum... a zohnal si dobru celicu fajny zaklad ,doteraz diky Martinovi Matessovi ,ze fakt nebol z tych co s autami ojebavaju,ale to auto slapalo bez poruchy rok,karoseria v top stave doteraz skoro ako z linkymotor tichucky ,az kym som ju neposral minule leto,prilis dlh ovysoke otacky a prasknute tesnenie pod hlavou.
a ftedy zaclo trapenie ktore trvalo doteraz,presiel som nespocet mechanikov ktori to srali jeden za druhym,cize po kazdom z nich som sa hrabal v aute este ja aby setko slo ako ma,ale dakujem im lebo som vdaka tomu k autu ziskal ohromny vzah a skusenosti ,a naucil som sa o tom vela,snad to bolo hodne tych 80000tisic co do nej sli a ktore sa mi skoro nijako nevratili,resp.vratili strasne nevyhodne. a dakujem NMT Lenulke a Vitovi ze na aute bolo tolko veci posratych ,ci uz odflaknutych alebo nahovno zrobenych koli nedostatku schopnosti,ale vdaka tomu ze som to auto uz videl rozobrate do srobka 3 razy a teraz sa musel motor otvorit znovu,
tak uz po roku na to nemam nervy a zase tam davat seriove diely a zas mrte roboty tak som sa rozhodol ze sa ide do performance-vlastne do brutal performance, a bud ma to zabije ...minimalne financne alebo to afto bude take jak som si ho vysnival a este 10x lepsie a kliatba bude konecne zlomena...lebo inak ho pustim do dunaja
hlavny reziser bude Kenny z ceskeho klubu a nejaky jeho ludia,mena si zistim ak sa to auto zacne srat-a pojdu do dunaja nalozeny v tom aute
,ale ne robim si srandu ....trochu
bude toho strasne vela co sa bude robit ,takze asi setko nevyjde na jeden krat,halvne financne ,ale bude sa to robit aspon po celkoch ,aby auto bolo vzdy medzi dalsim stageom pojazdne...
Stage 1.
teraz ak sa zadari tak sa urobi absolutne uplne hardwarovo :motor : nove vybrusy ,vyvazenia,nastavenia,piesty, ojnice vacky ,ventily,pruziny ,voditka,rozvody,ulozenie kluky,tesnenia,proste setko performance a nove,niektore diely pojdu seriove ale vzdy od toyoty origo-ale asi len guferka a podlozky + zdvihatka-ku ventilom...
dufam ze vyjde aj nova vacsia olejova vana-zavodna,novy chladic,sportovy termostat,asi aj vyduchy na kapotu bo az sa tam nedrzi taky hic hlavne v lete,chladic oleja...spojka s aeste uvidi ci zatial vobec s abude riasit alebo az ked sa bude dvihat vykon cielene
to je na Kennym a jeho knof hof plus dake veci mam do ohna od Libora.ktoremu zatial dik aspon za rady.
Stage 2:
bude fuel management a hardware:standalone ecu,elektronicke zapalovanie,nove palivove vedenie,cerpadlo,vstriky,kable ,sviecky mozno budu stacit aj Denso Ir
,a mozno sa vymysli 4 klapka,boli navrhy na karbec ale tymto smerom skor nechcem ist ako hej.,pretoze zatial sa nehccem tlacit za vykonom ,aj ked to tak vyzera,uvidi sa ako sa auto zabehne...este naozaj ladeny vyfuck a asi dodatocna sirokopasmova lambda sa rovno donho napere...plus pribuden budik na vodu daky co budem mat cidla aspon na 3 minimalne dvoch nezavislych miestach v motore aby bo ludaj fakt smerodatny...
Stage 3
brzdy upgrade zo 6 gen aspon, plus EBC aj kotuce aj dosticky,nove ramena ,uplne nove silenty-VSADE,nove brzdove valceky a valce a vedenie-asi pancierove hadice, tlmice sa uvidi ake budu dovtedy,ulozenie asi pojde nove,plus potom konecne novy este zltejsi lak
a ked mi dakto prispeje tak aj sportove sedacky ako ceresne na torte.
tagze drzte mi fak t te palce... uz neverim v nic necham sa prekvapit ,ale bral by som aby to vyslo.
jo auto sa bude ladit na vysokootackovu atmosferu ....zatial
fak ju yellow mambaaa
zacneme od zacatku ,ked som sa pred vyse dvoma rokmi prihlasil na ceske forum,a dovolil sa spytat ze ktora celica je lepsia na tuning ci gti alebo gts tak ma tam seci zdrbali ako male decko,ze som len dalsi tuzer ze nech nehanobim celicu... a ze radsej ked si dak ukupim tak nech ju dam aspon do serioveho stavu a uz ze to budem machr... po znechuteni a mesacnom odstupe som sa prihlasil pod inym menom teraz uz miguellito
a ftedy zaclo trapenie ktore trvalo doteraz,presiel som nespocet mechanikov ktori to srali jeden za druhym,cize po kazdom z nich som sa hrabal v aute este ja aby setko slo ako ma,ale dakujem im lebo som vdaka tomu k autu ziskal ohromny vzah a skusenosti ,a naucil som sa o tom vela,snad to bolo hodne tych 80000tisic co do nej sli a ktore sa mi skoro nijako nevratili,resp.vratili strasne nevyhodne. a dakujem NMT Lenulke a Vitovi ze na aute bolo tolko veci posratych ,ci uz odflaknutych alebo nahovno zrobenych koli nedostatku schopnosti,ale vdaka tomu ze som to auto uz videl rozobrate do srobka 3 razy a teraz sa musel motor otvorit znovu,
tak uz po roku na to nemam nervy a zase tam davat seriove diely a zas mrte roboty tak som sa rozhodol ze sa ide do performance-vlastne do brutal performance, a bud ma to zabije ...minimalne financne alebo to afto bude take jak som si ho vysnival a este 10x lepsie a kliatba bude konecne zlomena...lebo inak ho pustim do dunaja
hlavny reziser bude Kenny z ceskeho klubu a nejaky jeho ludia,mena si zistim ak sa to auto zacne srat-a pojdu do dunaja nalozeny v tom aute
bude toho strasne vela co sa bude robit ,takze asi setko nevyjde na jeden krat,halvne financne ,ale bude sa to robit aspon po celkoch ,aby auto bolo vzdy medzi dalsim stageom pojazdne...
Stage 1.
teraz ak sa zadari tak sa urobi absolutne uplne hardwarovo :motor : nove vybrusy ,vyvazenia,nastavenia,piesty, ojnice vacky ,ventily,pruziny ,voditka,rozvody,ulozenie kluky,tesnenia,proste setko performance a nove,niektore diely pojdu seriove ale vzdy od toyoty origo-ale asi len guferka a podlozky + zdvihatka-ku ventilom...
dufam ze vyjde aj nova vacsia olejova vana-zavodna,novy chladic,sportovy termostat,asi aj vyduchy na kapotu bo az sa tam nedrzi taky hic hlavne v lete,chladic oleja...spojka s aeste uvidi ci zatial vobec s abude riasit alebo az ked sa bude dvihat vykon cielene
to je na Kennym a jeho knof hof plus dake veci mam do ohna od Libora.ktoremu zatial dik aspon za rady.
Stage 2:
bude fuel management a hardware:standalone ecu,elektronicke zapalovanie,nove palivove vedenie,cerpadlo,vstriky,kable ,sviecky mozno budu stacit aj Denso Ir
Stage 3
brzdy upgrade zo 6 gen aspon, plus EBC aj kotuce aj dosticky,nove ramena ,uplne nove silenty-VSADE,nove brzdove valceky a valce a vedenie-asi pancierove hadice, tlmice sa uvidi ake budu dovtedy,ulozenie asi pojde nove,plus potom konecne novy este zltejsi lak
tagze drzte mi fak t te palce... uz neverim v nic necham sa prekvapit ,ale bral by som aby to vyslo.
jo auto sa bude ladit na vysokootackovu atmosferu ....zatial
Naposledy upravil/-a miguellito v Štvrtok, 16. Septembra 2010, 13:30, upravené celkom 2 krát.
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa
-
ToyoCarE
mam otazku,, vsetko vyzera moc cool,, ale,,, v UK su Beams motory od 600libier,, co tak ist tymto smerom? ten motor ma VVTi hlavu,, aj zdvih aj casovanie,, cize zaklad urobila TOyota,, myslim ze by to bolo lacnejsie ako robit brutal upravu na 3.gene motora 3S-GE,, pozri si ako dopadol DOKY na ceskom klube.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Mám to chápať že to v NMT zvrzali?miguellito napísal:...a dakujem NMT Lenulke a Vitovi ze na aute bolo tolko veci posratych ,ci uz odflaknutych alebo nahovno zrobenych koli nedostatku schopnosti,ale vdaka tomu ze som to auto uz videl rozobrate do srobka 3 razy a teraz sa musel motor otvorit znovu,
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní