spider207 - Toyota Corolla E120 str.40 (ex Lexus IS200 Sport)
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: spider207 - Lexus IS200
najlacnejšia zrkadlovka s objektívom - 500-600€.. ale aj tak by som sa s tým radšej bavil pri fotení ako následne na PC.. 
Čakal som síce nejaké reakcie na fotky (tým myslím kľudne aj kritiku), ale neva, popojedem..
Dnes ma potešilo, že dorazila súprava náradia čo som si objednal..Jedná sa o súpravu od Black&Decker, konkrétne A7144, cena 35€.. je to celkom skladné a vyžijem to aj v domácnosti (ono sa dosť blbo pracuje s 5timi šróbovákmi z Tesca
).. Ako to vyzerá a čo to obsahuje to asi viac povedia fotky..

Dnes ma potešilo, že dorazila súprava náradia čo som si objednal..Jedná sa o súpravu od Black&Decker, konkrétne A7144, cena 35€.. je to celkom skladné a vyžijem to aj v domácnosti (ono sa dosť blbo pracuje s 5timi šróbovákmi z Tesca
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
no jasne presne taku istu sadu mam uz asi roka a neviem si ju vynachvalit vsetko co potrebujem zatial nesklamala 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
kde si kupoval tu sadu? tiez by som nieco take potreboval. Sice mam dve gola sady, ale to stale trepat zo sebou je zbytocne...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
k tym fotkam... kup si biele ziarovky, lepsie to ukaze:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
Sada sa da zohnat aj cez tento web, ale nemali to skladom tak som skusil zbehnut do jednej predajne naradia tu vo Zvolene. Nakoniec ma to cele vyslo este lepsie ako cez net kedze som nemusel platit postovne 
K tym fotkam - biele ziarovky mi uz dnes pripadaju gycove, ak budem jedneho dna menit tak dam nieco okolo 4300k (subjektivne sa mi podla obrazkov na nete zda, ze v noci lepsie prekresluju detaily zlte), aj origo mal Lex tak dozlta ak sa nemylim.. btw, tie zlte svetla mi ladia so slnkom, nie?
K tym fotkam - biele ziarovky mi uz dnes pripadaju gycove, ak budem jedneho dna menit tak dam nieco okolo 4300k (subjektivne sa mi podla obrazkov na nete zda, ze v noci lepsie prekresluju detaily zlte), aj origo mal Lex tak dozlta ak sa nemylim.. btw, tie zlte svetla mi ladia so slnkom, nie?
-
K7LEXUS
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 19. Augusta 2011, 14:26
pekné fotky, až teraz som si ich všimol
akurát tie kolesá z toho robia strašne obyčajné auto...svetlá sú fajn, žltá svieti v mnohých ohľadoch lepšie ako biela či do modra...
2006 Lexus IS250
som rad, ze sa so svetlami zhodneme a vobec ma neprekvapuje, ze sa s kolesami nezhodneme
kolesa mne osobne vyhovuju, najma tieto su na zimu podla mna velmi dobra volba - je to origo, su to 16ky.. naozaj nevidim zmysel kupovat na nase krasne posolene cesty nejake 17-18ky a vyhadzovat za taky rozmer zbytocne naviac prasule
moje 17ky letne su v pohode, uznavam, ze je to celkom fajn pocit, ked sa predsa len clovek trosku odlisuje, ale aj tak tam jedneho dna chcem dat origo 17ky - podla mna tomu autu aj tak najviac pasuju a navyse ja som origofil
celkovo nevidim zmysel davat ktovie ake velke disky s nejakym 25-30kovym profilom a pritom nadavat kazdych 30sec na nase skvele cesty.. "ale hlavne, ze to vypada krute ty pyco", zejo
z mojho pohladu mrhanie peniazmi (ale kazdy sme iny, vsakze
)
Ja myslim, ze onedlho ked uz nebudu vobec peniaze na opravy ciest bude vhodne zvazovat skor kupit nejake rallye 14" s poriadnymi balonmi na nich 
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
Hehe mi uz sa pohravame s kamosom s myslienkou, ze kupime RAV4ky v diesli namiesto kupeciek:) ... kto jazdi mestom, vie o com hovorim:)
Inak tie biele svetla si nedam... oni niesu celkom biele len su o dost menej zlte:) Svieti to podla mna rovnako, ked nie lepsie lebo sa predavaju vacsinou s vyssou svietivostou ako klasika... za 18E sa oplati aspon skusit
Inak tie biele svetla si nedam... oni niesu celkom biele len su o dost menej zlte:) Svieti to podla mna rovnako, ked nie lepsie lebo sa predavaju vacsinou s vyssou svietivostou ako klasika... za 18E sa oplati aspon skusit
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
Si tam dal tusim tie MTECy, ze? Na tie aj ja myslim, ale nejako ma to netlaci, svetla mi svietia dobre, ale aj tak by som si tam dal tie yellow
skor celne sklo ma nejake tie skrabance, idealne vymenit alebo aspon skusit prelestit.. potom nieco pospekulujem s Jancim Velasom 
sice neskoro rada ale skus namiesto Autosol Metal Polish silichrom od temp pasty lacne a velmi ucinne mame to aj my v robote sa stav alebo ak pojdes do bb tak smer sasova bal centrum ci ako sa to vola ..
hej hej, teraz cez week som isiel za Tebou do roboty, ale nenasiel som to, som si len tak matne pamatal, ze kde to asi sidlite.. a doma som zistil, ze som sa zastavil asi 20m od predajne, som myslel ze ma porazi
zatial mam ten Autosol takmer plny, takze nic dalsie momentalne kupovat nebudem, ale vdaka za radu, skor ci neskor sa to bude hodit
predpokladam, ze najblizsie mesiace sa na auticku moc pracovat nebude kedze sa blizi zima, skor len nejake prkotinky co sa budu dat vyspekulovat v garazi (bez elektriky)..
Dnes som dal druhú šancu žiarovke čo má na starosti osvetliť tlačítka TC a Snow.. minule vydržala 1 deň (nemala presne také parametre) tak som zvedavý či to bola len blbá náhoda alebo nie. Uvidíme.

A ešte jedna interiérová (áno, naozaj je zaostrené dobre, akurát sa to svetlo akosi odráža
)

A ešte jedna interiérová (áno, naozaj je zaostrené dobre, akurát sa to svetlo akosi odráža

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný