Miguellito , "La Angelita" project

Sekcia pre členov fóra
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Používateľov profilový obrázok
miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Re: Project Yellow Mambaaa (resp. kto z koho)

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 22:27

no prve tri alebo 4 fotky ukazuju prechodku ktora je teraz spojena s filtrom :
je tam daky bordel--je z tesniacej hmoty ktora sa dala na zavity cidiel ale boli tam aj dve hlinikove srapnely-struzliny ako uz chcete,boli v tej casti co ma ist do filtra tak nevem ci prileteli z bloku alebo pochadzaju z niektorej priruby,,,

vidno tu aj ako cidlo teploty zasahuje hlaboko do kruhoveho zlabu ,z ktoreho tecie olej do filtra...kedze ale privod do tohto zlabu je mimo tohto cidla tak pochybujem ze by to blokovalo obvodove vtekanie oleja z hadice do priruby a z priruby do filtra
......maly pruser ale bol aj ked to nam tu s tym nesuvisi ,ze to cidlo jak islo hlboko tak vyrilo a zrolovalo kusok hliniku pred sebou a vytvorilo z neho taky nahrnuty pliesok pri spicke cidla ,ten som dal prec aby raz neuletel po prude...

haluz ale co ma napada, ci ten stredovy duty "srob" nezasahuje az moc blizko k stredovej vytokovej casti tej priruby,ktora pokracuje tymto otvorom von do hadice a neprekryva ju ,ako vidno na par pohladoch---pri pohlade rovno dnu ju akoby zakryval skoro polovicu,,,su od seba sice fyzicky vzdialene asi 0.5cm ale aj tak tam to musi narazat jak svina ,vojde to z filtra dnu ,stredovou "rurkou" do dutinky v prirube a vyjde to von stredovym otvorom priruby do hadice......

to iste na obrazku predposlednom ,to je diel ktory sa dava na blok....takisto ked sa nasrobuje na stredove srobenie trciace z bloku tak ono zasahuje podla mna az moc hlboko k stredovemu vystupovemu otvoru v tejto prirube a zase, pri pohlade z hora sa prekryvaju asi o polovicu ,fyzicky su vzdialene asi 0.5 cm ale aj tak ten olej sa tam asi odraza jak ping pongova lopta.....urcite to prietoku nepomaha ..

a chutovka na zaver posledny obrazok.....vsetko bolo zapojene v spravnom poradi a filter pri namontovani toto nemal na sebe bo som na to osobne cumel.....tak jak je mozne, ze v jednej tej VTOKOVEJ dierke je ta gumka ktora posobi asi ako spatny ventil vytlacena von z tej dierky!!!! MATRIX
podotykam este stopadesiaty krat ze ano setko je zapojene spravne podla setkych manualov obrazkov aj vyskusania bez filtra !
akoze ten silny protitlak ju vytlacil naspat? ci ja uz nevem ,lebo sajba to bola asi dobra kedze ta gumka je asi pol centi pod tymi otvormi to znamena ze ju priblizilo k tej diere a potom este VYTLACILO alebo VCUCLO von??
napriek tomu aka je pruzna a ked som do nej popichal malym srobovakom tak vbehla celkom lahko dnu......

ja vem ze furt niekto chce az riesim najprv a hlavne cerpadlo ,ale -to ze cerpadlo tece je jedna vec ,ci uz pre chybajucu gumku,zlu montaz alebo koli mega pretlaku ,,,ale nech uz je cerpadlu cokolvek ,tak treba vediet preco su vo vonkajsom olejovom okruhu taketo tlakove fenomeny a bodka...cerpadlo sa resi popri tom....

no chladic mi zmera borec co riesi hasicsku techniku ,je to strojny ing,a o pretokoch a tlakoch a reduckciach a zmenach vie kua hodne ...aj ked mimo to "potesil" ma tym ze na jednom vystupe je uplne strhly zavit hned jak som mu to podal do ruky tak mi to otrcil pred nos...pokial vem tak jediny raz a jediny clovek kto montoval nan pripojku je kenny tak mu tymto dakujem ,alebo ho mozno predomnou skusalo par ludi ,neviem a nechcem si myslet radsej nic...
ale borec mi dnes povedal ze ten chladic znese uz len tak jedno dve nasrobovania koncovky a ze aj ked zistim ze prietok nebrzdi tak sa mam ready na to ze uz ten zavit drzat nebude ,yea do p.... tak nakonec ho mozem aj tak potom vyhodit ,bo rezat na tento vystup novy zavit---proste neni kam ...

dalsa vec...este skusim vylucit tu prirubu na ktorej je filter ...dam urobit Tcko a spojim ho s hadicami mesto priruby s filtrom tak jak som obisiel chladic,,,akurat do Tcka pojde zavit na manometer.....ak to presane robit je pruser v prirube filtra ,,,ak to bude robit haluze s tlakom furt tak uz len priruba na bloku respektive uzke koncovky hadic cize 6 stencenych miest....
inak tofak ja vem ze ne hadice ale myslel som koncovky na hadicach ze te to brzdia bo hadica je vnutri sice 12 ale koncovka 9.5mmm

inak este ked som neska bol v tej hasicskej firme tak druhy borec vravel ze hej ze za prekazkou sa tlak dorovna, ale ze to je tak realne v takejto sustave, pri mensich prietokoch a pri mensich tlakoch,ze to tak funguje tak do 1-2 baroch ,...ale ne pri rychlom prudeni pri vysokych baroch,,,cize presne ked pri vys.otackach zacne cerpadlo tvorit vacsi tlak a prietok.... tam vlastne najtensia cast proste fyzicky brzdi amen jak krava,,,,a ze ani ne kolenka ak samozrejme nesu tense jak hadica ale hlavne te zlomy v tych prirubach ,,presne to co sa tyka tych stredovych vtokov a vytokov kere sa tam akoby kryju....rovno mi povedal ze mam dat koncovky hadic aspon take jak je vnutro vystupu a vstupu chladica alebo aj take ako su tie cca 13mm vnutorne priemery tych prirub na bloku a pod filtrom...

no ale hlavne mi dakto vysvetlite tu gumku vo filtri,co ju dostalo ven z tej diery..
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 22:37

JRD McLAREN napísal:pekne piliny...
jak to tu tak citam.. a potom aj pozeram..
tak mas asi opacne zapojeny vstup a vystup na filtry..
tiez ma potesili ,a ked si spomeniem ,co mi sice bude znegovane,,ze motor cele mesace stal pri pracovnom stole a mnohokrat som prisel namatkovo tak ani nebol te posledne mesace poradne zakryty a kolko pilin som nasel v acise a jak sa upravovalo bruskou viko na ventily koli cievkam priamo na hlave a piliny sa vzdy len vyfukovali,vyfukovali ...tak ne nechcem teraz ani rozmyslat o moznosti ze mam daky pilinovy bordel desi vo valcoch alebo hlave alebo kanaloch...to nejdem ani nad tym rozmyslat bo to by som musel ist este dnes s buldozerom po celiku...ne proste ne ....ako par ludi uz o mne vie ze som detailisticky zmrd,a ked sa ten motor nekedy pridre tak ho ja osobne tentokrat rozoberem a blok si vychutnam.,.kupim si dva diamantove kotuce pozicam od hasicov vycvikovy chladeny rezak ,a blok nakrajam na centimetrove platky a kazdy kanalik budem precizne rozkrajovat aby z neho nic nevyletelo bez mojho vedomia a najdem to ....takze "verim"tomu ze blok je co sa tyka bordelu cisty jak panenska blana...
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

JRD McLAREN
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:45

Príspevok od používateľa JRD McLAREN » Utorok, 3. Septembra 2013, 22:40

a nebolo by najlacnejsie ist kupit druhy filter, namontovat ho rovno na blok .bez vsetkeho..toho naokolo..
a skusit nastartovat ..??

ja to vidim tak ze primer kanala v bloku je cca 8mm (povedzme ze od6-10mm)
takze riesit priemery hadic, je uplne zbytocne, ohyby asi takisto..
ked si predstavim ako su asi tie kanly v bloku vrtane..

odsrubuj veci z bloku, kde ma byt filter, a fukni tym kompresorom cez tu dieru na cidlo v hlave..
a uvidis ci cez ten "filter" nieco nevyleti za bordel...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz Standalone a PiggyBack jednotiek

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 22:51

ech...sak to sme presne urobili ,kupil sa novy filter setko s adalo prec ,filter s adal na blok ,nastartovala sa pridal sa plyn a v hlave zrazu pekne 5.5-6 bar....sak preto sa serem s tym tuningovym okruhom,,,,bo ked je nahodeny tento okruh tak v hlave cca 4-4.7 bar a pred filtromv prirube mi rucicka mlati na 8 bar a dalej uz nepusti merak....asi si donesem 25bar merak a drbnem ho este pod prirubu ,vidis este to stoji za skusku kolko dokaze zrobit toyotacke cerpadlo heh

a prefukovat blok budem ako posledny pokus ak sa nic ine nenajde..
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 23:06

chlopi...ved ne priemery hadic ale prechody ono to robi"razove"tlakove vykyvy ked olej drti z sirsich do uzsich miest atd...

dobre trochu z mojej hasicskej minulosti....tatra 148 cojavem tlaci pri bare 0.7 boha fakt si to uz napamatam cojaviem 800l za minutu jo?? teraz-prudnica ma vytokovu duru asi 1.2cm...proste aj ked ju otvorim na plno tak z nej vydrti tak 200 aj daco a ked aj strojnik prida na max tlak co je asi 1.2Mpa pri T148 prietok tak 1200l, tak z tej prudnice uz viac jak 400l/min nepojde asi som to blbo napisal ale pointa...

kebyze tu hadicu ktora ma priemer asi 52 mm dal bez prudnice tak pri 0.6 bar bude prietok vacsi ale voda dostrekne ja nevem 3 metre...ked tam dam tu prudnicu tak tak prietok bude ovela mensi ale rychlost velka a tym padom mozem hasit dom zo vzdialenosti 10-12metrov....preto su te hasicske cerpadla vnutri take vyhladene aby tam neboli tlakove a prietokove straty ....
a preto maju take bohovske prepady ...si vezmime ze na plne koule tlaci ja nevem 1200l dajme tomu ale hasi len jeden typek a ma max pretok na prudnici 400l tak 800 l id edo prepadu ak otvoria prudnice dalsi traja tak kazdy si hasi 400 l a su vysmati a cerpadlo tez...ak ale seci naraz alebo jeden z nich to je fuk priskrtia prudnicu na 100l za minutu(to simuluje nase yuyene a prekakove miesta v okruhu) tak protitlak jak svina a hned musi reagovat prepad bo(nas regulacny ventil) bo inak udrbe cerpadlo....preto som ja este nevylucil suhru viacerych moznosti a sice odpor noveho okruhu ALE zaroven napr mozno prave mam este aj sekly regulator alebo dalsiu prekazku....
sory ak nevem vysvetlovat ale ucitel nastaste byt nechcem ...tu tatru udavam orientacne a uz som presne cisla pozabudal ,ak by ma tu chcel daky hasic konfrontovat ;-)
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 23:08

inak oprava to neni 0.7 baru ale 0.7 Mpa ;-)
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 23:10

a nie prekakove ;-) ale prepadove miest aokruhu ,,,bohaaa som nevzspaty jak unaveny sory uz je teho moc
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 3. Septembra 2013, 23:24

do rici nie prepadove miesta ale dokonca prekazkove miesta ...hold tak to vypada ked pisem unaveny a vytoceny na forum....
inak neve niekto okrem SZ,iny kontakt na Mattyna na cz fore ,bo Keny neni uz dva dni schopny zmerat vonkajsi priemer kolienok u Mattyna ,ktory ma tento isty system a jeho auto je zaparkovane u kenyho na dvore !! muchas gracias
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

tofak
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22

Príspevok od používateľa tofak » Streda, 4. Septembra 2013, 10:43

Ahoj, no ked som videl tu vytlacenu gumku, tiez ma hned napadlo, ze to je naopak zapojene.
Cize na motore mas prirubu, ktora ma dva vystupy, jeden je ten vonkajsok co tlaci a druhy je v tom dutom srobe, cize vstup.
Z vonkajsku ides do priruby pod oil filtrom tiez do vonkajsku, aby tlacilo olej do filtra cez tie gumky, cisty olej sa cez duty srob vracia, ide
najprv do chladica a z chladica nazad do motoru kde bol povodne ten srob. Chladis olej za filtrom.
Tym ze das hrubsie hadice, ten problem s malym vnutornym priemerom koncoviek nevyriesis, leb stale sa budu pripajat na tie iste srobenia. A ked bude hadica aj 25mm a pojde na srobenie 13mm tak v tej koncovke bude stale ta diera len 9,5mm, to budes musiet dat prevrtat.
Na tlak 10-20bar ti bude stacit 1,5mm stena.
A po rady typu, ze co sa deje pri 10Bar nedostanes dobru odpoved od tych co robia s vodou (teda ak nou nerezu, tam je 1000bar v pohode) pre nich je 10bar smrtelny tlak :) takze vsetko bude trochu bububu u nas s hydraulikou to bude zas brane na lahku vahu, lebo tu pod 100bar to neni tlak.
A co sa tyka toho zavitu na chladici posli foto aky je tam pripoj, ci je tam rurka alebo zavit v telese.
Mojim prispevkom som ti teraz moc nepomohol, ale asi ta potesim s tym chladicom.
Idem sa este poinformovat ci mohol spätny raz proti tlaciacemu cerpadlu vytlacit tu gumku vo filtri.
Ale skor si myslim, ze nie, hadice su svine a ked su poohynane a poschovavane radi sa zamenia, potom si ich oznac aby sa nedali vymenit, kedze koncovky mas asi vsade rovnake.
A co sa tyka merania tlaku tak mame v ponuke meracie miesta, co sa napoja na hadicu a mozes merat kde chces.
Skor by som dal vsetko odtial prec, naladil motor, zabiehal a ked uz ti to bude robit radost zistoval co tam kto ozaj nahodene.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Streda, 4. Septembra 2013, 11:37

cau ,no ano zapojene to bolo takto cize-spravne preto ma ta vytlacena gumka zajima..
.
no ja sice dam setko prec a dam filter na motor a s tym by sa to ladilo to uz ma napadlo,lenze ja uz teraz koli novemu vodnemu chladeniu nemozem ani zapojit to seriove vodne chladenie co ide popod filter a chladi olejovy okruh...cize jak to budem zabiehat? ,to sa bude fest zahrievat ,keby sa dalo pouzit aspon to seriove vodne napojenie pod filter ,lenze neda zevraj....to je ten pruser

no tak hasicske cerpadla su aj nizkotlake-stare tatry...a aj vysokotlake te su napr v Ategach ,Variach,aj Ivecach....
a k tym hadicam: teraz ked som daval vyrobit tu hadicu aby som nahradil chladic ,tak presne mi to urobili tak ze vnutorny priemer koncovky je konecne 11mm cize ako chladic ,ale velkost srobenia ktorym sa spajaju hadice je rovnake ,cize o to mi slo a tak sa zrobia setky hadice aby velkost koncoviek bola vnutri od 11-13 mm ,,to mam cely cas na mysli....priruby su 13mm,chladic11mm ,hadice sice 12mm-teraz budu cca 14 ale koncovka bude konecne nad 11 mm...
jo ten zavit odfotim ...
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Štvrtok, 5. Septembra 2013, 19:11

Buenos dias... first of all sa ospravedlnujem Kennymu za ten koment o zaneseni motora....aby to aj nezainteresovani pochopili a nebol som tu zase za bezcitnu svinu kaziacu ludom dobru povest a ksefty atd... tak vyhlasujem ze NEMAM vedomosti o tom ze by sa cosi vedome zanedbalo alebo odflaklo v cistote motora a Kenyho stale povazujem za top medzi mechanikmi ..samozrejme ktorych som mal tu „cest“ a cest stretnut osobne alebo poznam ich pracu aj v inych kluboch z prvej ruky oka?
Len som si pri tom spomenul na nase nezhody a par rozporov co sa tyka zabalenia motora a jeho skladovania a umiestnenia…ale to sme si uz davnejsie vyjasnili…samozrejme som v tomto hoooodne perfekcionista takze vem ze sa moje poziadavky dakedy plnia tazko a nekedy na mna cumia jak na debila…ale nakonec to vzdy ide ze.. len treba silnejsie chciet…. ja taktiez nestavam auto ktore sa tuninguje nalepenim vynilu na dvere….zas ma treba chapat ze sa auto robi do minuleho tyzdna uz 1200 dni!!! a ked sa po brutalnych piplackach daco serie tak ma moze porazit…o tom preco je to tak dlho.. vie par zasvetenych a to by som sa musel rozpisat a na to nemam chut ani cas…
.proste ten project zavisel v roznych obdobiach od roznych ludi a zdaleka ne kazdy ani ti od ktorych bych to cakal sa vzdy snazili ako bolo treba …tu v cz/sk z mojej skusenosti chyba troche taka tunerska moralka..clovek sa prebija cez jednu barieru za druhou az po megabariery a to nemyslim len technicke ale aj ludske a to nonstop…ale zvalme to nateraz na chybu v komunikacii medzi jednotlivymi stranami…
.aby bolo jasne tu na fore je asi tak 30-40 percent veci z tohto projektu odprezentovane …milion drobnostI.. know how a prkotin sa ani nepisalo atd…….ano toto je profi tuning takzvany “na kolene” …..ano kto ma love a chce auto na kluc.. tak ide do hamanu alebo kageki ..nismo atd….ale prave for je stvorit top engine za cenu light ojazdenej octavky…vsetci ti co sa idu pustat do vacsich a velkych projektov a vem ze sa ich tu par chysta a nestoji za nimi masineria specialnych tuningovych mechanikov a profi firiem a garazi si musia uvedomit.. ze to co im je nekedy tak ruzovo tlacene do hlav nakoniec take nemusi byt..a peniaze aj ked ich potece dost.. mozu byt nakoniec ten najmensi problem…
clovek si musi uvedomit ze pri takomto projekte bude musiet!! aj osobne stravit hodne casu …mozno polovicu toho ako ludia co mu to stavaju…a tym ziska k konkretnemu autu vynimocny vztah…ja som s technickym prevedenim prakticky spokojny a vazim si to …na motore je par unikatov a v ceskoslovenskych podmienkach dost pracne uskutocnitelnych a nevyskusanych …ci ich bude chcet Kenny po dokonceni zverejnit neham na nom…
…tak to konecne zhrnem ..technicka zdatnost mechanikov ide hore a ich skusenosti tez …vela ludi sa aj popri tomto projekte ucilo za pochodu…co sa tyka prevedenia projektu a zrucnosti ludi …tak bych do takehoto projektu siel zas aj s tymi ludmi co teraz..
…S jedinym mega rozdielom…nie je dobre ak je clovek s ludmi co mu robia auto ani moc cudzi ani moc kamarat ..obe moznosti sa radi vypomstia hlavne ked dojde na lamania chleba…kto to nechape az radsej do zadneho projektu nejde…a dalej netreba sa bat otvorit si hubu a ani verejne ked treba …kto neco zadre musi si to vedet aj verejne obhajit ne len byt king s kavickarmi pri cigarku…

A jezisi az pri tomto projekte som realne zazil..jaky dokazu byt dospely ludia –vlastne dospeli chlapi !!!niektori co uz maju aj rodiny a su otcami byt detinsky,jake intrigy,telenovely,nezmysly a vymysly a kecy dokaze nekto vysypat poza nekoho chrbat ..tak to som prosim pekne zazil naposledy v skolke a teraz za tieto tri roky :D kks klobuk dolu…..dobre som sa bavil

Konecne Technicke veci: no co sa tyka dalej projektu… TOYOTA ma zas raz potesila > uz sa neda objednat samostatne cely regulator tlaku oleja …takze ak chcem regulator tak nove cerpadlo za 250eur ..bomba..
Mattyno ma hadice priemer jak ja takze hrubsie sa riesit zatial nejdu.. riskneme to este raz s tymito…tak uz jedine priruby alebo cerpadlo..resp.este chladic…
No inak tu je foto chladica….nadstavec neprichodi do uvahy..lebo to kolienko ktore ide z tohto vystupu je uz skoro na dotyk s kasnou…ciye malo miesta…takze jedine narezat novy na toto a .konkretnu koncovku s kolienkom dat k nemu novu….ci to pojde netusim zatial…..a preco je ta gumka vytlacena opacnym smerom tez zatial nikto nevie….

Obrázok
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

smutok
Toyota guru
Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smutok » Piatok, 6. Septembra 2013, 07:12

Ja by som este raz prekontroloval, ci olej naozaj tecie spravnym smerom, lebo niekedy sa stava, ze veci nefunguju podla manualu. Uvediem priklad, skladal som na mojom 4age rozvody a montoval aj rozdelovac, vsetko som nastavil presne podla znaciek a nefungovalo to. Skontroloval som to asi 10 krat. Nakoniec som to odtahol do servisu kde mi to neako nastavili aby to vpbec nastartovalo a ked som skumal preco to nefungovalo, tak som zistil, ze bola posunuta znacka v rozdelovaci.
Drzim palce s dokoncenim. Som rad, ze existuju este sialenci co sa do takeho projektu pustia.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT

tofak
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22

Príspevok od používateľa tofak » Piatok, 6. Septembra 2013, 09:37

Ahoj, odmeraj priemer toho zavitu. Zrejme mas na hadici koncovku v ktorej vnutri neni ziaden o-kruzok a tu treba riadne tahat, existuju koncovky s o-kruzkom a to staci pritiahnut rukou a v pohode drzi 240Bar.
Este je mozne, ze to co trci z chladica je do neho nasrobovane, ved naco by tam bol ten 6-hran dole, ak uz budes zufaly tak su dve moznosti:
odrezat a navarit koncovku mame take koncovky
alebo to vykrutit a vymenit cele to srobenie co trci von.
ale pred vykrutenim by som to zohrial horakom, lebo asi to tam bude zalepene.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 10. Septembra 2013, 13:05

tak zas buenos dias ....
davam tu tri fotky kto uhadne cim to je je king ...zainteresovani nehraju ;-)

seci sme "'radi" ze to posrala toyota a ne nekto iny ...
Obrázok
Obrázok
Obrázok

tak rozvody aj okolie je na mieste....vcera sa zrobila palivova pumpa..kto by bol cakal ze bude mat taky dobry pristup spod zadnych sedaciek...ale tlaci len 3 bar ...nevem ci to je dost...este zevraj moze byt zaneseny alebo zalepeny palivovy filter....
dalsia vec palivovka sa po naskoceni vypina..to je haluz ,,akoby isiel fuelrail chvilu len na vlastny tlak ,alebo jak to povedat...musi sa teda zrobit aby sla furt...kedze dat tam vypinac do kabiny je zevraj v pripade buracky problem...tak sa to bude robit aby ju yapinala ECU ..teda ak budem mat este dost volnych pin...bo este otackomer...volnobeh ...acis...ale usetrili sa sloty ,kedye ventilatory riadi controller z vodnej pumpy....zajtra by som tam mal ist tak uvidime co dalej ...teraz resim chladic a jeho zavit....
inak ked je to teda cerpadlom...aj tak ma zajima preco je taky pretlak pred filtrom a v hlave tak mensi ...dufam ze ked bud eolej horuci tak v tej hlave fakt bude dostatocny tlak....necham sa prekvapit...aby ma malo co srat aj potom....nateraz to neham plavat....hawk
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

miguellito
začiatočník

Príspevok od používateľa miguellito » Utorok, 10. Septembra 2013, 13:08

ozaj napoveda ...prve cerpadlo je 6.gen......druhy obrazok je 5;gen ktore tam bolo pred tymto projektom....a treti obrazok je 5.gen ktore s akupilo pred 2 rokmi a je tam aj teraz nahodene a bolo tam pri tomto pruseri s olejom....vsetky su origo toyota a te na 5.gen su kupovane podla mojho VINka obe... ;-)
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných