Bebo - RAV4 & Previa
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: Bebo - RX300
Tak som si zase vyratal celkovu spotrebu za minuly rok (len na RX, Previu som neratal). Vysledky: benzin - 12,8L/100km, LPG - 13,5L/100km (ekvivalent 6,3L benzinu
). Inak, dnes sa mi celkom darilo
- chcel som si prisvietit stropnym svetlom a pri jeho zapinani som trochu brnkol do ovladaca na stresne okno. Ked som odchadzal od auta, zabudol som skontrolovat ten siber a ked som sa po cca 40 min vratil...
no co vam budem hovorit. Nebolo to sice nic hrozne (siber nebol otvoreny, len nedoliehal presne, ale prsalo statocne), ale aj tak som mal nervy, ze som taky dement. Uz je vsetko ok.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
ty sikula
...inak aj mne sa to stalo, ale v lete bez dazda, nastastie, lebo auto nocovalo s pootvorenym sibrom 
ta spotreba je jedna balada!!
ta spotreba je jedna balada!!
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Veru, balada. Jazdis o liter menej, ako ja 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Viem, ze je asi este skoro, ale dnes som prezul - odchadzam na 2 tyzdne smer juh a nerad by som sa vracal na zimakoch. Inak letne gumy funglovky Continental SportContact 5 SUV (235/55 R18), aj disky nove. Continentaly mam prvy krat v zivote, tak sa necham prekvapit. Cestou domov sa mi zdali byt dost tiche.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- KLingO
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júla 2009, 16:29
- Kontaktovať používateľa:
o tichost nejde ... hlavne dobre drzia na vode 
EX:Auris 2009 1,6Vmatic M/T ExNavi
- smugi
- panic
- Dátum registrácie: Streda, 12. Januára 2011, 09:51
continental sme mali zatial iba zimne, no seversku radu, vynikajuce gumy a to maju 5 rokov
S tvojimi si zarucene nespravil chybu ! Akurat asi im studeny asfalt chutit nebude 
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
toyota MR2 MK1...nova laska
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
toyota MR2 MK1...nova laska
KLingO: viem, ze o tichost nejde
, to bol len postreh na tych 3km zo servisu domov.
smugi: idem prec a vraciam sa 20. aprila, to uz asfalt hadam taky studeny nebude (teda aspon dufam, lebo tato zima je fakt dost dlha
).
Pridavam aj par foto. Kedze som nechcel davat vacsie kolesa ako mam v papieroch a behat po uradoch kvoli zapisu alternativnych rozmerov, vyber diskov, ktore by mi parametrami sedeli bol znacne obmedzeny. Povodne som chcel nejake cierne, take som vsak v zodpovedajucom rozmere nenasiel, tak som zobral tieto (oproti originalom su o 18mm viac vysunute). Trochu som sa bal upravy high gloss, ze budu na aute moc svietit, ale myslim, ze to nakoniec celkom ujde
.

smugi: idem prec a vraciam sa 20. aprila, to uz asfalt hadam taky studeny nebude (teda aspon dufam, lebo tato zima je fakt dost dlha
Pridavam aj par foto. Kedze som nechcel davat vacsie kolesa ako mam v papieroch a behat po uradoch kvoli zapisu alternativnych rozmerov, vyber diskov, ktore by mi parametrami sedeli bol znacne obmedzeny. Povodne som chcel nejake cierne, take som vsak v zodpovedajucom rozmere nenasiel, tak som zobral tieto (oproti originalom su o 18mm viac vysunute). Trochu som sa bal upravy high gloss, ze budu na aute moc svietit, ale myslim, ze to nakoniec celkom ujde

Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Krasne auticko, mam ho nakukane uz dlho a ked je umyte tak uplne super 
Tip: vymenit stredovu krytku za tu lexusacku z origo diskov
Tip: vymenit stredovu krytku za tu lexusacku z origo diskov
Krytky uz zhanam, tie povodne tam dobre nepasuju, ale aj tak vdaka
.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Dnes mi v Ziline robili Lexus Protect (ochrana laku na kremikovej baze). Viem, ze idealne je to aplikovat na co najdokonalejsi lak (a najlepsie na uplne nove auto, ktore este neopustilo showroom), ale pred par tyzdnami som bol v ZA a po obhliadke mojho RX skonstatovali, ze to tam kludne mozem dat, bolo len potrebne zalestit 2 alebo 3 skrabance. Na starsie auta je to vacsinou hovadina davat, lebo lak uz okrem ineho byva dost poznaceny roznymi kamienkami, debilmi na parkoviskach a pod. a Protect este zvyrazni kazdu jeho nedokonalost, moj lak bol vsak okrem tych par jemnych skrabancov v dobrom stave. Pokusnym kralikom pre tuto ochranu bolo CT200h, co maju rodicia, takze som mohol celkom objektivne porovnavat. A rozdiely to teda boli neskutocne, hlavne ked poprsalo. Moje auto po kazdom dazdi zasrate az za usami - a CT furt ciste
. Ked sa nan aj nachyta nejaky ten bordel, staci pockat na dazd, alebo ostriekat wapkou - voda z neho vsetko zmyje a neostavaju ani ziadne flaky a pod. Pre Protect som bol viac-menej rozhodnuty uz davnejsie, ale toto ma presvedcilo uplne. Aplikovali to na celu karoseriu, zrkadla, bocne okna a disky (vraj by sa na nich nemal usadzat prach z platniciek). Pociatocna investicia relativne vysoka (u mna tesne pod 400eur aj so zalestenim skrabancov a cistenim laku pred samotnou aplikaciou), ale je tam 5rocna zaruka, tak sa mi to zda v pohode. Pre ilustraciu aj par foto, nazivo sa ale RX leskne ako psie gule
. Dalsie fotky pridam po najblizsom dazdi (co nebude tak dlho trvat ako kukam).

Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
No musim skonstatovat, ze ten lak vyzera naozaj v spickovom stave. V dobrom zavidim
RXko vyzera nadherne, uplny cukor
Ako vravis, sice pociatocna investicia vysoka, ale vyzera to taktiez aj na vysoku kvalitu, plus 5 rokov zaruka.. fakt dobreeee
heh, skusim zo srandy porovnanie ked tu mas fotky tak pri sebe.. po a pred

heh, skusim zo srandy porovnanie ked tu mas fotky tak pri sebe.. po a pred

Vdaka spider za malu porovnavacku
, v skutocnosti je ten rozdiel o dost zretelnejsi, lak po Protecte krasne ozil. Nech som predtym auta akokolvek umyval, voskoval a lestil (nie som taky odbornik ako ty, ale snazil som sa), nikdy to nevyzeralo tak dobre ako teraz
.
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Aj tuto je vidiet, ze ten lak krasne ozil, fakt parada. Mna stve, ze pokial je auto vonku tak to clovek moze lestit, voskovat a neviem co, ale aj tak tam napada prach a vsetko mozne svinstvo z okolia a behom 1-2 dni je auto zase zasr.. Staci to sice oplachnut a je to zase tip-top, ale rad by som si uzival pohlad na vylestene auto dlhsie ako 1 den
A to je asi presne co sa teraz podarilo Tebe, mas super ochranu a este to aj vydrzi, parada. A odbornik naozaj nie som, od toho su tu ini 
Krasne
som zvedavy na fotky za dazda....
Ta porovnavacka super lak 1c0 je nadherny, pekne zrno ma ta metaliza, len je velmi zradny co sa tyka odrazivosti.... Ked stoji auto na zemine tak hraju viac teple tony farby a ked na asvalte tak ma chladnejsie tony
Zaujmalo by ma ako sa odstranuje tato vrstva ked to idu lakovat? Ako som sa nedavno dozvedel tak napr. vosky s teflonom robia problemy....
A ci preplaca poistovna opravu aj Lexus Protect po nehode?
Ta porovnavacka super lak 1c0 je nadherny, pekne zrno ma ta metaliza, len je velmi zradny co sa tyka odrazivosti.... Ked stoji auto na zemine tak hraju viac teple tony farby a ked na asvalte tak ma chladnejsie tony
Zaujmalo by ma ako sa odstranuje tato vrstva ked to idu lakovat? Ako som sa nedavno dozvedel tak napr. vosky s teflonom robia problemy....
A ci preplaca poistovna opravu aj Lexus Protect po nehode?
Ved to, garaz bohuzial nemam a ani som nikdy nemal, auto stoji furt vonku...pada nan pel, prach, osieraju ho vtaky... Najviac to bolo vidno na Previi (cierna farba, ved to poznas), umyl som ju a po 2km jazdy samy prach a pod. Strieborna nie je v tomto smere tak hakliva a aj ked bolo auto spinave, az tak to nesvietilo. Nevravim, ze teraz bude ciste stale a spina sa ho ani nedotkne, ale moc sa tam nedrzi a ak hej, staci auto oplachnut a je ok. Ako som uz pisal, najprv to dali spravit rodicia na CT200h a ten rozdiel oproti mojmu bol neskutocny.spider207 napísal:Mna stve, ze pokial je auto vonku tak to clovek moze lestit, voskovat a neviem co, ale aj tak tam napada prach a vsetko mozne svinstvo z okolia a behom 1-2 dni je auto zase zasr..
moschino: je to tak s tou farbou, pri kazdom svetle vyzera uplne inak. Postup odstranovania pri lakovani nepoznam, ale oni zjavne hej. Prave kvoli pripadnemu lakovaniu mi na lave zadne sklo dali malu nalepku "Toyota Protect" - a v servise hned vedia co a ako. Teda v Toy alebo Lexus servise, v inych by asi boli v prdeli a ja tiez
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný