Max - Corolla E12
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: Max - Corolla E12
xcarlink ti zvuk nezlepsi, dokonca kedze je to prehravac mp3, tak budes mat horsi zvuk ako z CD.
Ja mam osobne pocit, ze v corolle je skor prebasovany zvuk a trochu problem s vyskami, ale ja nemam vyskove repraky, takze aj tam moze byt rozdiel.
Ja mam osobne pocit, ze v corolle je skor prebasovany zvuk a trochu problem s vyskami, ale ja nemam vyskove repraky, takze aj tam moze byt rozdiel.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Presne ako pise Smutok... xcarlink nema ako zlepsit zvuk. Neviem presne ako to funguje ale ak ma aj vlastny D/A prevodnik tak asi nebude moc kvalitny kedze je to cinsky vyrobok a aj to uberie na kvalite. Pre mna je to vsak stale lepsie riesenie ako z Mp3 priemernej kvality robit znova Wav a napalovat ako audio CD. Tam su tiez dost velke straty, takze budem stastny ak xlink bude kvalitativne na tom rovnako ako tato metoda
Kazdopadne vsetko co ide kablom priamo do radia je lepsie ako FM transmitter
Inak Smutok ty mas skusenosti s rozoberanim stredneho panelu vsak ? ja mam taky drobny problem, ze po rozobrati (hoci bolo velmi opatrne) nesadli vsetky tie casti naspat tak ako boli a mam tam teraz male spary. Nevies mi poradit ako to vyriesit ? Rozmyslal som ze by som dal xcarlink namontovat priamo do autorizovaneho servisu Toyota a ,ze by to mozno dali do povodneho stavu no neviem ci to nieje len strata penazi ...
Inak Smutok ty mas skusenosti s rozoberanim stredneho panelu vsak ? ja mam taky drobny problem, ze po rozobrati (hoci bolo velmi opatrne) nesadli vsetky tie casti naspat tak ako boli a mam tam teraz male spary. Nevies mi poradit ako to vyriesit ? Rozmyslal som ze by som dal xcarlink namontovat priamo do autorizovaneho servisu Toyota a ,ze by to mozno dali do povodneho stavu no neviem ci to nieje len strata penazi ...
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
- smutok
- Toyota guru
Pokial ti vznikli spary, tak uz to pravdepodobne nevyriesis a v autorizovanom servise uz vonkoncom nie, lebo tam sa vsetko robi hr hr a uz som par veci musel sam znovu rozobrat a namontovat tak ako sa ma.
Ja mam problem, ze mi vyskakuju v hornych rohoch vetraky v ktorych je osadene radio a uz dlhsie neviem co s tym spravit.
Ja mam problem, ze mi vyskakuju v hornych rohoch vetraky v ktorych je osadene radio a uz dlhsie neviem co s tym spravit.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
No vsak ja ani nepocitam s tym, ze by xcarlink zlepsil zvuk, ale ocakavam, ze ho minimalne prilis nedegraduje
Ako som spominal, s ozvucenim v ISku som velmi spokojny, vzhladom na to, ze je to seria. Co som cital na zahranicnych forach (http://my.is a pod.) tak si vraj zachovava dobru kvalitu, proste ako z toho origo CD menica. Co mne bude bohato stacit.
Max: podla mna by to bola strata penazi, sice s ATckom mam dobre skusenosti (kontakty), ale pochybuje, ze by im trhalo zily hrajkat sa s tym skladanim. Z toho aj tak nezarobia ani na slanu vodu. Navyse si myslim, ze to nie je natolko zlozita operacia aby to bolo treba davat do origo servisu. Najlepsie je pekne sa s tym vyhrat sam - co si sam nespravis, to nemas. Ale je to len moj nazor.. ostatne, ako povedal Cicero: "Nikto Ti neporadi tak dobre ako Ty sam."
Max: podla mna by to bola strata penazi, sice s ATckom mam dobre skusenosti (kontakty), ale pochybuje, ze by im trhalo zily hrajkat sa s tym skladanim. Z toho aj tak nezarobia ani na slanu vodu. Navyse si myslim, ze to nie je natolko zlozita operacia aby to bolo treba davat do origo servisu. Najlepsie je pekne sa s tym vyhrat sam - co si sam nespravis, to nemas. Ale je to len moj nazor.. ostatne, ako povedal Cicero: "Nikto Ti neporadi tak dobre ako Ty sam."
Napadlo ma este jedno riesenie tych spar... zatazim niecim palubovku a necham to par dni tak. Ked sa bude auto vypekat na slnku a opatovne v noci chladit malo by to sadnut aspon o kus lepsie. Len to treba vymysliet tak aby sa mi profil toho co pouzijem ako tazitko nevypiekol do palubovky 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Skoda ,ze som takyto navod nenasiel pred tym ako som to sam rozoberal
Ale postupoval som podla americkej verzie corolly a bolo to v podstate skoro identicke aj ked palubovka vyzera inac. Inak pozeram ,ze spotreba sa ti blizi uz ku mojemu rekordu 
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
no mna skor zaujala ta zazracna krabicka a jednoduche prepojenie na mp3 prehravac a mas tam aj navod samozrejme
musim sa vtom pohrabat viacej a zistit co to da mozno pojdem do toho ked mi samozrejme ostane palubny pocitac a teplomer
ale po polsky sa to naprd cita 
spotreba je aktualne 5.2L/100km chcem sa dostat na magicku hranicu 5.0-4.9 a to je len 100% meste (aj obchvaty a take blbosticky) ale vsimol som si oproti akcnemu stylu jazdy sami zvysila priemerna rychlost na nejakych 28 co predtym som mal 23, ale uz to ide pomaly lebo sem tam treba aj prevetrat a dovol si tocit aj do obmedzovaca vsak treba nech sa to nezapecie
ale je az na zaplakanie ze dokazem jazdit za 5,5l/100km ked moderne turbo gizle od WV dokazu jazdit za 4,1 a kolko rokov je to stara technika a co ma najazdene neskutocne, uz som rozmyslal aj nad novym aurisom HSD, dokonca robia aj Rav-ku v USA v hybride ale chyba tam nejaky ten fun faktor ked potrebujes na to slapnut a uzvivat si ten hukot, stoho mi jedine vychadza lexus ct200h 
spotreba je aktualne 5.2L/100km chcem sa dostat na magicku hranicu 5.0-4.9 a to je len 100% meste (aj obchvaty a take blbosticky) ale vsimol som si oproti akcnemu stylu jazdy sami zvysila priemerna rychlost na nejakych 28 co predtym som mal 23, ale uz to ide pomaly lebo sem tam treba aj prevetrat a dovol si tocit aj do obmedzovaca vsak treba nech sa to nezapecie
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
a kolko stoji ta zazracna polska krabicka ? ovlada to potom napr. IPOD bez toho aby som musel menit skladby na ipode ?
dik
dik
- smutok
- Toyota guru
No je to taketo nieco
http://www.oemautosound.com/pc-340-101- ... apter.aspx
a existuju aj prepojenia na ovladanie ipodu cez autoradio ale tam je cena taka ista ako u xcarlink.
tu su neake navody ako napajkovat aux vstup na original autoradio:
https://encrypted.google.com/search?q=o ... 80&bih=938
http://www.oemautosound.com/pc-340-101- ... apter.aspx
a existuju aj prepojenia na ovladanie ipodu cez autoradio ale tam je cena taka ista ako u xcarlink.
tu su neake navody ako napajkovat aux vstup na original autoradio:
https://encrypted.google.com/search?q=o ... 80&bih=938
tak to potom nic aux vstup mam original z fabriky
a veru poviem vam je to na dve veci 
- smutok
- Toyota guru
Tak potom nieco taketo http://www.saunika.sk/ipod-adaptery/ada ... ta---1627/
Chalani v rámci zníženia zbytočných postov v tejto teme len opakujem, že chystám kompletnú recenziu produktu xcarlink. Podľa dôkladného študovania internetu spolu so Spiderom, sme prišli na to, že to je najlepšie riešenie hudby do auta vzhľadom na pomer možnosti/výkon.
Dnes mi akurát prišiel poštou. Ak stihnem ešte dnes ho namontujem, pofotím a v priebehu týždňa ak bude trocha času napíšem všetky postrehy ,klady a zápory.
Dnes mi akurát prišiel poštou. Ak stihnem ešte dnes ho namontujem, pofotím a v priebehu týždňa ak bude trocha času napíšem všetky postrehy ,klady a zápory.
- smutok
- Toyota guru
Vidis to, vlastne xcarlink tiez robi rozhranie pre ipod
http://www.xlink.sk/toyota/55-ipod-adap ... -2003.html
http://www.xlink.sk/toyota/55-ipod-adap ... -2003.html
vsak tolko ani Ipod nestal 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní