Thomas black Celica: ST185
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Re: Thomas black Celica: ST185
Tisko zavidim aj ja, ale som si vedomy ze by som nezapadol s autom
ale ak raz co planujem ta zavolam Thomas 
Aj ja sprosto zavidim. So svojim autom som este na SVK Ringu nebol kvoli podobnym obavam, ako si mal ty
Kolko kol si odjazdil? Pojdes este?
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- Thomas
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 15:25
Legone, keby som si ja tak pamätal, ja neviem ani kedy ja mám dovolenku..ale celý čas som myslel na Teba. Len hovorím, bola to spontánna akcia v streda týždňa tak ma to ani nenapadlo že budeš mať čas..ale pekné fotky mohli byť. Škoda..
Stenky, ..všetko čo poviete môže byť použité proti Vám
a
Moschino, vôbec nejde o auto..takže pri najbližšej možnej príležitosti choď do toho
Kuki, nechápem aké obavy môžeš mať ty na svojom zánovnom vozidle, na Tvojom mieste by som neváhal..tak ako mi Dano povedal, je to to najlepšie čo môžes spraviť pre "vzťah" medzi Tebou a Tvojim autom.
Teraz si ma zaskočil, tuším 5 kôl z toho jedno zahrievacie a jedno na dochladenie. Dá sa povedať že na prvý raz mi aj stačilo..niekedy si to ešte vyskúšam, ale týrať ju každý mesiac nemienim. Určite si vyskúšam keď bude nahodený podvozok a porobené ramená s brzdami..
Stenky, ..všetko čo poviete môže byť použité proti Vám
Moschino, vôbec nejde o auto..takže pri najbližšej možnej príležitosti choď do toho
Kuki, nechápem aké obavy môžeš mať ty na svojom zánovnom vozidle, na Tvojom mieste by som neváhal..tak ako mi Dano povedal, je to to najlepšie čo môžes spraviť pre "vzťah" medzi Tebou a Tvojim autom.
Teraz si ma zaskočil, tuším 5 kôl z toho jedno zahrievacie a jedno na dochladenie. Dá sa povedať že na prvý raz mi aj stačilo..niekedy si to ešte vyskúšam, ale týrať ju každý mesiac nemienim. Určite si vyskúšam keď bude nahodený podvozok a porobené ramená s brzdami..
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe=1bar, Tial Bov
Toyota Corolla 1,4 VVTi 2004
ex: 2x Celica AT180
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Parada pane
som rad, ze ta Dano prehovoril a ze si to uspesne absolvoval. Nabuduce pridem aj ja uz konecne, na ringu som este nejazdil
:-):-)
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Bojim sa, ze rozbijem auto (idealne o auto niekoho druheho). To by bol velice drahy zazitok. A ak nie, tak aspon odpalim pneu alebo brzdy. No a proste nemam peniaze nazvys, za ktore by som poriesil nove. Preto tu obcasne sondujem, ze ako dopadli auta na SVK Ringu po odjazdeni x kol resp. minut. Dvaja kamosi, co boli na ringu s STckami obaja uvarili/zapalili brzdy a obaja po prvej navsteve brzdy menili za nove...
Kuki, ak ides jazdit na polhodinku co byvaju vecerne jazdy, spravis 5 kol co je asi 40km ci kolko tak sa nic nemoze stat.... A to ze ci, opres o niekoho auto, alebo nieco si myslim ze je nezmysel kedze tam byva tak 5-10 aut trat siroka. Skor by som sa bal pri ceste tam, alebo spat o auto...
- Thomas
- Toyota guru
Kuki ale nikto Ťa tam nenúti aby si išiel na 110%, a auto o auto, to si tam neviem predstaviť..to by museli ísť 4 autá vedľa seba
tiež som mal obavy ale zmizli hneď.
Ja som mal strach skôr že mi niekde ustrelí zadok, alebo že budem mať naložené 130 a šlapnem do blata namiesto na brzdy...tak som si tam krúžil ako dôchodca
ale tie zákruty a výjazdy z nich pod plným plynom sú na 4kolke parádne
..na ceste by som si to ani zdaleka nedovolil. Tak preto som rád že som si to skúsil 
Ja som mal strach skôr že mi niekde ustrelí zadok, alebo že budem mať naložené 130 a šlapnem do blata namiesto na brzdy...tak som si tam krúžil ako dôchodca
Ja viem, ze ma nikto nenuti ist na 110%, ale ja som bohuzial taky. Neviem ist na 80%, ked je moznost ist naplno. Co sa druhych aut tyka, bojim sa hlavne toho, ze ma nejake dozenie a ja si ho nevsimnem a strihnem to krizom cez celu trat zrovna jak ma bude obiehat. Moze byt, ze za 30 minut stihnem 5 kol, problem je v tom, ze mi 5 kol stacit urcite nebude... kym auto pojde, pojdem aj ja. no ale dost o tom. Kolko ta to vyslo Thomas? Treba asi najprv mat papier o skoleni, ze? ja uz som ho absolvoval 2x, ale ani raz o tom nemam zaznam, tak predpokladam, ze ho pojdem 3x...
Tome, konečně jsi ji provětral, ale okruhové auto to přeci zatím jen není. Jo na mokrém okruhu by to byla jiná sranda 
Dano jezdil s st205, jak jsi mu stíhal?
Taky mi už podruhé prdlo lanko tachometru, minule jsem tam nasadil z atmosféry. Je trochu kratší, ale pasuje. Nejraději bych ho tam nedával, ale kvůli různým tlakům boostu na různé kvalty tam musí být.
Dano jezdil s st205, jak jsi mu stíhal?
Taky mi už podruhé prdlo lanko tachometru, minule jsem tam nasadil z atmosféry. Je trochu kratší, ale pasuje. Nejraději bych ho tam nedával, ale kvůli různým tlakům boostu na různé kvalty tam musí být.
Funny-Celica ST185 @1 bar, CP pistons+Eagle, ACL bearings, ARP bolts, Blitz Nur Spec, Apexi AVCR, CT27, HKS BOV, XTD ceramic clutch, KYB excel G+ SPAX, PU dure-flex, Walbro 255lph, WB+EGT GLOWSHIFT, MSD ignition, Brakes Black diamonds ...
Daily-Bravo 1.4
Daily-Bravo 1.4
- Thomas
- Toyota guru
Nazdar
tak to ani netvrdím a na mokrom by som bol vďaka gumám asi ako na ľade..
Dano jazdil, ale on je kategória sama o sebe..v zákrutách mu vodič GTR neutiekol
alebo v nájazde na druhý horizont keď som si to rezal v ideal stope a Dano ma dal vonkajškom rozdielom rýchlostí cca. 50km/h. To auto je niekde inde čo sa týka techniky, min. v porovnaní stock verzií. A aby som nezabudol, tak možno ešte väčší rešpekt patrí Maťovi s MR2, to aké časy dokáže zajazdiť..fakt klobúk dolu.
No ja tam budem musieť dopasovať tiež z Gti, počul som že sa to dá ale nemal som to overené..tak díky za info
Kuki: ešte k Tvojim otázkam, povedzme že tá moja návšteva bola pomerne neštandartná, tak sa Ti k tomu (cena, školenie..) neviem vyjadriť
Dano jazdil, ale on je kategória sama o sebe..v zákrutách mu vodič GTR neutiekol
No ja tam budem musieť dopasovať tiež z Gti, počul som že sa to dá ale nemal som to overené..tak díky za info
Kuki: ešte k Tvojim otázkam, povedzme že tá moja návšteva bola pomerne neštandartná, tak sa Ti k tomu (cena, školenie..) neviem vyjadriť
Toz respekt vsetkym, kto tam chodite a trapite ovela novsie a exotickejsie masiny. Pozeram, ze na TTS je to samy zavodnik. To sa mi paci. Kedy najblizsie bude nieco? Rad by som uz aj ja prisiel pozriet (a mozno aj nestandardne
)
- Thomas
- Toyota guru
Pozerám že som sem už pekne dlho nenapísal...v podstate sa ani nič také vážne na aute neudialo, ale nakoľko sa začina na aute zase trochu pracovať po len sa vození tak som si spomenul že som tu dlho nebol.
Naposledy ešte v auguste prebehla výmena chladiča, hadíc, chladiacej kvapaliny za Evans...

a ako bonus sa mi podarilo konečne zohnať držiak baterky, tak som ho dal pre istotu opieskovať a do komaxitu

prebieha výmena, ktorá sa samozrejme nezobišla bez komplikácií

vypitvaný predok

následne som sa nechal nahovoriť na malý výlet..a po prehováraní som sa aj zúčastnil Autoslalomu ktorý sa jazdil na letisku v Trenčíne. Trochu som potrápil auto, zodral gumy a vyskúšal si ako sa správa na limite...dobrá skúsenosť a dokonca som neskončil ako posledný

Naposledy ešte v auguste prebehla výmena chladiča, hadíc, chladiacej kvapaliny za Evans...

a ako bonus sa mi podarilo konečne zohnať držiak baterky, tak som ho dal pre istotu opieskovať a do komaxitu

prebieha výmena, ktorá sa samozrejme nezobišla bez komplikácií

vypitvaný predok

následne som sa nechal nahovoriť na malý výlet..a po prehováraní som sa aj zúčastnil Autoslalomu ktorý sa jazdil na letisku v Trenčíne. Trochu som potrápil auto, zodral gumy a vyskúšal si ako sa správa na limite...dobrá skúsenosť a dokonca som neskončil ako posledný

- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
toto je fotka top-topovic

a tie samco hadice ma stali asi 4 roky zivota a komunikacie s fensportom

a tie samco hadice ma stali asi 4 roky zivota a komunikacie s fensportom

- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
- Kontaktovať používateľa:

Inak preco si sa rozhodol pre tamten olej M ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní