ramik
prepojovaci kabel
Vyhybku som tam nasiel pri vyskovom repraku vo forme kondenzatora
Vacsinou GPS je presnejsi. Auta maju vzdy odchylku tachometra tak 0 5 az 10km/hmilanov napísal:Mám otázku:
GPS navigácia mi ukazuje inú rýchlosť ako rýchlomer v aute(GPS ukazuje 113km/hod pri 120km/hod na rýchlomeri a tak podobne).Ktorý ukazovateľ je správny?
najprv pises, ze -rychlomer ostatnym ukazuje viac ako GPSmilanov napísal:Ja sa k tomu ešte vrátim: Vy, čo ste odpovedali na môj dotaz ste mali také odchýľky, že rýchlomer v aute Vám ukazoval viac ako GPS. Mne to ide ale opačne, GPS mi ukazuje menšiu rýchlosť ako rýchlomer v aute.
liguere napísal:najprv pises, ze -rychlomer ostatnym ukazuje viac ako GPSmilanov napísal:Ja sa k tomu ešte vrátim: Vy, čo ste odpovedali na môj dotaz ste mali také odchýľky, že rýchlomer v aute Vám ukazoval viac ako GPS. Mne to ide ale opačne, GPS mi ukazuje menšiu rýchlosť ako rýchlomer v aute.
potom pises, ze -tebe GPS ukazuje menej ako rychlomer
no a teraz mi niekto vysvetlite,ze aky je v tom kua rozdiel.
ved v prvom pripade sa tvrdi, ze je A vacsie ako B a v druhom je B mensie ako A. jak kukam tak kukam,furt mi pride ze je to to iste
Usporiť to dokáže, len prvých 1000-2000 km moc nepodtáčaj ten motor Toy. to nemaju velmi rady.Pod 2000ot/min. nechod.Ber tie sipky iba orientačne. Vela šťastných km.- sipky SHIFT "optimal drive" - dokaze to usporit
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných