mates_elit napísal:milanov napísal:Dnes sa mi podarilo rozbiť zadné sklo na aute. Som z hoho veľmi nervózny. Predtým som mal hádam 15 rokov Favoria a nič teraz mám najazdených sotva 8OOO km a stalo sa. V garáži. Neviem, čo robiť, navštíviť servis Toyota, alebo iný?

určite Ti servisáci budú robiť problémy ... kedže by to nebolo originál od nich, mali by v budúcnosti zámienku aj pri hocijakej vade motora, že nebolo odborne namontované okno a poškodil sa aj motor
vysvetľoval mi to jeden známy servisák z BMW, to je ich politika debilná, ak majú čo i len najmenší dôvod, tak sa vyhovoria na neodobornú montaž. Ja som si dal robiť Magicar, predtým som sa bol pýtať v Toyote, že či s tým bude problém, či to nejako ovplyvní záruku ak to budem mať od certifikovanej firmy. A oni že nie, nebude problém, ale ak sa neskôr preukáže napr. chyba v elektrike tak to môže byť z toho... Tak sa pýtam "takže to v konečnom dôsledku ovplyvní záruku"

a on že áno

tak či tak by v prípade akejkoľvek poruchy udali dôvod zásah do vozidla ... ak nechceš mať v budúcnosti podobné problémy, len kvôli tomu, že si nepriniesol peniaze do pokladnice Toyoty, tak radšej choď k autorizovanému servisu...
Takže tak.