Mne sa zatiaľ najviac páčil Vasiľ Tiež som rozmýšľal nad recenziou, ale takto neanonymne ma to moc neláka, nerád sa chválim a vytrubujem do sveta čo mám a čo nemám.. stačí, že to je tu na fóre
Príspevokod používateľa AndyGTP » Sobota, 12. Októbra 2013, 18:26
ja som to objavil priamo na ich webe, skor nez si to postol sem a hned som to cital. Je to podla mna celkom dobre, vysledok je fajn. Ale nikdy tam nic nenapisem, lebo nechcem citat tie zvratky v komentaroch
Príspevokod používateľa grexos » Sobota, 12. Októbra 2013, 19:50
Podobne ako Andy som na to narazil pocas ranneho monitoringu ale popravde komentare a diskusie necitam zo zasady. Pokazit si den viem aj inak. Kazdopadne super clanok
Príspevokod používateľa stenky » Sobota, 12. Októbra 2013, 21:25
vychyrene komentare na sme.sk boli asi jedina vec koli ktorej som vahal ci sa na to vobec dat. ale strasne ma vytacalo ze chceli originalne auta a motorky a potom uverejnuju sracky ako Citron C4, Passat co na 17" kolesach ziskal stabilitu ficovej vlady a C-Max ktory ma zle kolesa. viacmenej ma hecol ten chalan s preludom. nemohol som to tam nechat predsa hondakom
Príspevokod používateľa smugi » Sobota, 12. Októbra 2013, 21:59
fasa, fasa, akurat som docital. Skoda, ze to tak zostrihali.Chyba tomu kus cit, ale tri strany by asi malo kto docital
Good drivers have dead flies on the side windows. (Walter Röhrl)
"For a pure sports car, it must be internal combustion" (Mazda Motor Corporation's sports car chief Nobuhiro Yamamoto)
stenky, za mna mas za recenziu palce hore
inak tie komentare, celkom sa tam bavim.. najma definicia sportoveho auta podla "prveho".. ale to su proste ludia, kt sa potrebuju odviezt A-->B, nic viac nic menej. S takymi je tazko diskutovat. A uprimne, toto je aj vec preco absolutne nemam zaujem spisat nieco na sme, je to cim dalej tym vacsia zumpa. Moj obdiv, ze si sa na to dal