AndyGTP napísal:Zaujima ma, ci ide o profesionalne OTVORENIE naozaj ZAMKNUTEHO auta, alebo o rusicku, ktora zabrani aby sa auto zamklo a zostane otvorene. Skuste sa vyjadrit aj k tomuto, lebo kolegovi dva razy vykradli Mazdu a ja som ho obvinil z toho, ze manualne neoveri, ze sa auto zamklo. Som o tom presvedceny, ze zrovna jeho vykradli tymto sposobom (Shell Einsteinova) a Krizna, BA.
Ja som obvinil kolegu z toho že zabudol zamknúť.
To je tak. Šoféroval som ja a auto som zamkol. Ako zamykam ja auto: stlačím zamknutie raz a blinkre musia bliknúť. Stlačim ešte raz vtedy už neblikajú a auto je zamknuté, zvuk zámiek je počuť. Keď nepočujem zámky po druhý krát, vyskúšam otvoriť jedny dvere.
Sedíme za stolom na slovnaftke, čakáme na občerstvenie (rezeň so zemiakovou kašou o 9tej ráno

), povedal som kolegovi nech donesie návrh zmluvy, ktorý mal pri notebooku. Ale samozrejme sa ponáhľal aby si prišiel jedlo vyplatiť. Vyplatil som oba ja a kolega už bol za mojim chrbtom. Tak sme sa najedli a odišli k autu. A ďalej už viete.
Zhodli sme sa že šlo o rušičku.
Je tu jeden detail, možno sa to zdalo iba mne a možno ta krádež to posilnila. Ale ten predavač (cca 30-40 r., takmer holohlavý), všimol som si ho že tak divné pokukuje. Potom keď sme sa s kolegom o pár minút vrátili na pumpu s tým žeby sme pozreli video záznam už tam nebol, nevidel som ho a ľudia stáli v rade. Obsluhoval len on. Možno len zhoda náhod a možno si namýšľam.