Toto je fakt téma na dlho...celá predajná politika Toyoty je už pár rokov dosť zvrátená...otázka je, či je to naozaj dôvodmi, ktoré berú do úvahy, alebo proste slabou lobby.
Napr. keď som sa pýtal kompetentného v Toyote, že prečo pre kristove rany nedovezú AVE 4x4, tak vraj preto, že by sa im prestali predávať kRavky...čo je to za capinu??? Nie každý chce takú veľkú almaru a radšej predám, ako keby som nechal odísť zákazníka, nech si kúpi napr. Octaviu, ktorá sa ako štvorkolka predáva...
Detto pri kombíkoch...E12 bola ideálne auto pre obchoďákov a teraz čo??? Kúpiť Verso??? Aurisa??? U nás sa proste kúpili Partneri od Pažrúta a hotovo...no čo s tým narobíš???
Ďalšia kapitola sú Vany...kedysi AVE Verso malo byť slušnou alternatívou Alhambrám a Sharanom....čo si teraz môže človek vybrať??? Verso...hmmmmm...malé...to isté platí u Previe
O nejakých nadupaných verziách ani nehovorím...kde zas zamrzla FT86??? Nieže by som po nej pásol, ale keď už, tak už...možno to skončí tam, kde skončili aj reči o štvorkolkovom AVE T27 pre EU trhy...v prdeli
Verím, že to tunajší predajcovia nemajú ľahké a sú moc malými hráčmi na EU scéne a ostáva im na tieto otázky len odpovedať týmito odpoveďami...ale nech mi nikto nevraví, že len na Slovensku sú takéto požiadavky na autá...kde asi udělali soudruzi chybu???