Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?
Re: Čo Vás vie prekvapiť, zaujať.... ?
Sienna - to je rodinne auto, nie Fabia a podobne 
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Alonso a Raikkonen v jednom tyme.. to bude buduci rok zaujimave, nove auta, nove motory, dvaja kohuti na jednom smetisku, asi zacnem aj F1 sledovat 
No zaujat a prekvapit, v tom negativnom slova zmysle, ma vedia cenove ponuky na vstavanu skrinu cca 3,5x2,6m (ziadna high-tech, uplne trivialna). Prva ponuka takmer 1400€, druha skoro 1000€. Ja nech pocitam ako pocitam tak mne vychadza material komplet na max 500€ a to som bezny smrtelnik, ziadne zlavy ako SZCO a pod. Naozaj nechapem co na 4 doskach moze stat 1000-1500€.
Vie mi niekto poradit kde mi narezu a ohranuju dosky vo Zvolene? To je jedine co potrebujem vyriesit a idem si to postavit sam. Toto zdieranie v nasom skvelom bananistane ma uz naozaj prestava bavit.
Vie mi niekto poradit kde mi narezu a ohranuju dosky vo Zvolene? To je jedine co potrebujem vyriesit a idem si to postavit sam. Toto zdieranie v nasom skvelom bananistane ma uz naozaj prestava bavit.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
tak tak, sam si to spravis za "babku" a este ztoho aj vacsiu radost budes mat 
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Nahodou Gabo nepoznas nejaku firmu co robi formatovanie dosiek? Pre bezneho smrtelnika.. lebo zatial som skoncil vacsinou na tom, ze som len obycajna fyzicka osoba. Nieco tu v ZV predsa musi byt, vsak tu je priamo Bucina.
- Gabriel Nagy
- Vševed
u nas poznam, ale tiez je drahy...
v madarsku odomna tak 9km je firma, ktora ti spravi vsetko namieru a ty si to doma len poskladas...
jj, v Bucine som zvykol nakupovat, ked je cesta... je to o cca 40% lacnejsie nez tu v okoli
jj, v Bucine som zvykol nakupovat, ked je cesta... je to o cca 40% lacnejsie nez tu v okoli
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
A v Bucine moze nakupovat obycajna FO? Mam pocit, ze ked som tam nedavno volal tak ma odbili.. ale nie som si isty na 100%, v poslednom case som volal pomerne vela firmam tak uz sa mi to pletie 
- Gabriel Nagy
- Vševed
Da sa
teda vtedy sa dalo:-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Dnes som akurat nieco vyriesil tak uvidime. Vyzera to stavbu skrine svojpomocne, uspora takmer 60% oproti najdrahsej ponuke, 40% oproti najlacnejsej. Sila. Aspon sa budem mat s cim bavit 
Spider, neodporucam ti montovat si skrinu sam. Co to dost vela som uz porobil s panelmy z drevotriesky, nabytkom ktory montujem skoro stale atd... viem aka je to pilacka a ako to je ked nemas naozaj poriadne nastroje. Ak fakt chces aby to vyzeralo cool dobre a aby si si nevravel po roku ze toto som mohol atd. OK beriem ze cena je niekedy rozhodujuca, ale podla mna je aj konecny vysledok dolezity. Ja osobne by som si to sam nerobil.....
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
kto si vie vymenit brzdy na aute, nejaka drevotrieska nie je problem
treba akusrobovak (alebo predlaktia ako Pepek Namornik) kvalitnu priklepku do betonu na ukotvenie a vodovahu 
ked nieco nebudete vediet, pytajte sa. jedine co neviem, je zvaranie plynom
ked nieco nebudete vediet, pytajte sa. jedine co neviem, je zvaranie plynom
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Miso, ver tomu ze na to nie je taka veda. Tiez nie som nejaky kutil, ale pozrel som nejake kovania, zobral dosky co mam doma a skrinka v kupelni je na svete za mozno 50€. Ponuky od stolarov boli za cca 200€.
Na vstavanej naozaj neviem co je zlozite, v podstate to je tiez len par dosiek zlozenych dokopy. Dosky mi narezu, ohranuju a dovezu, na mne bude len zlozit to aj s kovanim (pojazd dveri) dokopy (vsak takto to funguje aj pri rieseniach ala IKEA). Tieto vstavane skrine a kuchynske linky su neskutocna ryza pre firmy, velke plochy, par spojov a za robotu zoberu niekolko stoviek eur. Keby to bolo tak, ze mna to vyjde 600€ + moj cas (robota) a oni daju cenu 700€ tak nie je o com. Ked ale mam ponuku za 1400€ tak mozem okaslat aj tu ich 10 rocnu zaruku. A to si oni ten matros nezozenu za 600€ ale za podstatne menej. Proste take prachy odmietam za par dosiek zaplatit.
Na vstavanej naozaj neviem co je zlozite, v podstate to je tiez len par dosiek zlozenych dokopy. Dosky mi narezu, ohranuju a dovezu, na mne bude len zlozit to aj s kovanim (pojazd dveri) dokopy (vsak takto to funguje aj pri rieseniach ala IKEA). Tieto vstavane skrine a kuchynske linky su neskutocna ryza pre firmy, velke plochy, par spojov a za robotu zoberu niekolko stoviek eur. Keby to bolo tak, ze mna to vyjde 600€ + moj cas (robota) a oni daju cenu 700€ tak nie je o com. Ked ale mam ponuku za 1400€ tak mozem okaslat aj tu ich 10 rocnu zaruku. A to si oni ten matros nezozenu za 600€ ale za podstatne menej. Proste take prachy odmietam za par dosiek zaplatit.
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
dost dolezite je aku mas vlastne predstavu o tej vstavanej skriny, ze tam budu 4 priecky, medzi nimi nadrbane police a dvere, to asi nie, tuto stranku si asi pozeral mne sa zda ze maju vyborne ceny oproti tomu co si tu spominal, tvoj rozmer cca 680-800eur aj s montazou http://www.doornet.sk/vstavana-skrina-objednavka , vyuceny som ako operator drevarskej a nabytkarskej vyroby (akoze stolar s maturitou) , nabytok vsak vobec nerobim ( dal som sa na klampiarcinu-strechy) sem tam idem niekomu poskladat skrinu -puzzle
, ak si sa rozhodol robit si to sam neviem ci chces vsetko spajat kovanim tzv. L-kami alebo konfirmatmi ci niecim inym pretoze dnes je tych kovani ze milion a cim kvalitnejsie domyselnejsie kovanie tym specialnejsie naradie k nemu a ako pisal maschino urcite chces aby to vyzeralo dobre a bolo co najkvalitnejsie, ale ked clovek chce postavi to aj so srobovakom a kladivom, ale ak to chce urobit kvalitne potrebuje kopu poriadneho naradia a skusenosti, neber to ze ta chcem odhovarat aby si to nerobil, ak si manualne zrucny (co urcite si) mas nejake skusenosti s montovanim (sice mas jednu skrinu si uz urobil-poskladal) a mas nejake naradie daj sa do toho
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Kto nájde bodku v stefanovom príspevku, ma u mňa pivo 
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných