Čo vás vie najviac naštvat ????

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás vie najviac naštvat ????

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 2. Júna 2009, 16:51

no kedze to je Alfa tak nevidim dovod preco by nemohla mat zly technicky stav ;)
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Utorok, 2. Júna 2009, 16:53

co to je? alfa? tak chapem zly tech. stav :lol: :mrgreen:
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Utorok, 2. Júna 2009, 18:23

Hold nie každá automobilka si môže povedať že vyrába čo kus, to originál - teda čo kus to iná originálna chyba a originálny problém a nutný originálny náhradný diel - by ste mali vidieť koľko zaberá zoznam ND na Alfy a koľko na naše Toyky... :lol:
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

Samuel
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 20. Mája 2008, 18:30
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Samuel » Štvrtok, 11. Júna 2009, 16:34

Týmto by som chcel pozdraviť všetkých primitívnych ľudí čo majú na starosti značenie jeho rozvrhnutie a veci okolo, že nahrávate policajtom aby sa nudili a namiesto toho aby sledovali situáciu napr. okolo škôl a iných potrebných vecí sedia a čakajú ako si môžu zgustnúť :evil: .
Vysvetlím....
V obicach okolo Nitry vedie železnica, ktorá sa nepoužíva čo si pamätám. Vedie napríklad cez Malé Zálužie, Nové Sady, myslím že aj Rišnovce. samozrejme je bez zábran ale je označená ako keby tadial premávali vlaky každých 5 minút. Treba pred ním spomaliť a ako by nestačilo tak je tam ešte aj STOPka. Kedže sa šofér musí riadiť značeniami tak tam každý poslušne jazdí. Lenže ja sa pýtam, prečo to od tadial kurňa nedali dole, kolajnice vybrali a zaliali trocha asfaltom nech sa tadiaľ dá prejsť pekne. Veľmi radi sa tam niekde schovajú policajti najlepšie po novom aj s tým ich debilným laserovým radarom a pekne Vás namerajú už z daľeka. Naštastie si tam vždy dávam bacha a aj veľa miestnych ľudí ale vždy si tam niekoho nájdu. Naštvalo ma to preto lebo som tam naposledy videl odstavených 7 áut a už si strážcovia pekne kasírovali ľudí, čo si nedali bacha.
Toyota Auris 1,6 Valvematic: 1ZR-FAE 6 M/T Navi Exclusive
Hyundai Accent 97 1,5 12V HB

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 11. Júna 2009, 19:14

za nezapnute svetla chcel vcera odomna typek v zelenom (pozdravujem ta pan DEBIL) 60Eur... sorry, musel som sa tomu len a len smiat. kde sme to skoncili, ze zabudnes taku vec, len preto, ze si si pri vypnutom motore pustal ventilator a aby to nezralo aj za svetla.. zabudol som opat zapnut... hold, trojnozka a uz ma brali... dohadujem sa s typkom,. ze vsak dohovorom to riesme.. tak to vysmial on mna...ze ci mam 50... reku tolko za tyzden nezarobim a ani on, nech je ludsky.. ze on nemoze... popytal som sa, ci mate 16eur blok, ze tolko najdem a som ochotny zaplatit... on ze nie, vsetky sme uz minuly, uz su len 50... fajn, tolko penazi nemam... tak vam vystavime sek, zoberieme vodicak a do 15dni to zaplatite a vratime vam ho... no nie, mne vodicak nikam neberiete, a ani peniaze tolko nemam.... ale berieme vam s uskrnom....hovorim mu, no nie, neberiete! ok, prosim Vas, ukazte mi tu fotku, zo zvedavosti, ako kvalitne je to nafotene (tou novou trojnozkou): odpoved, ze co si to dovolujem, ze to sa neda, to by musel listovat v adresari, hladat to.... a dovtedy ze mu ujde 5pokut za rychlost... No moja odpoved, dakujem, takze ja som vlastne ani nespravil nic, ked mi to nedokazete.... on: posleme to na DI na presetrenie... pozriem nanho, no ved som Vam vravel, ze mi vodicak nezoberiete... trosku uvazoval.. dik, fakt.. :-D pride typek, ze co sa deje, preco sa tam pol hodinu natahujeme.. ten pan DEBIL medzitym vypisuje papiere na DI s mojimi udajmi... reku ani to vam nepodpisem.. ze ani netreba... typek sa pyta, ze co sa deje... pozera.. hovori kolegovi, vsak neblbni, za svetla ho chces dat na DI? cotije? (ja som ho zrejme vytocil) a typek sa pyta, mate 20Eur? sfleku mam... tak pan DEBIL predsa len nasiel mensi blocek s 20Eur... zaplatil som, zapol svetla a isiel. Pomedzi tym som si vsimol bloky vypisane na mena soferov, ktori platili 150-180Eur.... vacsinou za rychlosti.. udialo sa to smer Zvolen - Krupina v meste, pri kempingu Neresnica.

takze takto to teraz funguje, sku....ne zdieranie. tento rok uz 130Eur pre zmrdov. sakra... a to uz fatk jazdim pomaly.. no niekedy sa stane a platime tazke prachy...

tymto ziadam kazdeho o dodrzanie pravidiel, aby sme nemali za co platit...
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

Legon
Toyota guru
Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Legon » Štvrtok, 11. Júna 2009, 23:31

Clovek, az zasne nad vasimi pribehmi so zelenymi, ja som myslel ze sikana vodicov uz skoncila...
normalne sa zacinam bat jazdit ...

jeden pribeh od nas z rodiny:

mojmu otcovi este na Skode 100 (co je cca 8 rokov vzad) spravili ...
chytiliho blizko za dedinou a klasicka kontrola, nasli nieco stare v lekarnicke a pytali uz neviem kolko a on na to tak poloticho / polohlasno ze "chudobnych ludi takto zdierate" v tej chvili ako by s tymi policajtami seklo. Okamzite ho nalozili do auta, auto vzali tiez zobrali ho na stanicu a drzali ho tam az do vecera niekolko hodin, ze pre podozrenie, ze auto bolo pouzite pri tresnej cinnosti...

bolo to uz davno pred niekolkymi rokmi viac ako tych 8 lebo 8 rokov ma feldu... len sme sa cudovali kde tolko je az prisiel vecer domov a porozpraval nam ...

Ja osobne nemam zle skusenosti s policajnymi kontrolami, akurat tak ked setrili moju havarku, tahalo sa to hadam aj pol roka...

miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Príspevok od používateľa miguellito » Piatok, 12. Júna 2009, 09:56

hm no ja si jazdim rok s foliami :-D az do vcera :-D valil som dost ale radar nemali takze nist ..ale ze preco mam folie ked nesmu byt,, no ja ze folie boli na aute uz v cechach a ked som ho hupil tak mi to proste prepisali ze ich tam mam z ceskeho tech. do nasho slovenskeho a ze nikto na policii ani na urade dopravy-obvodnom-mi ziadnu obhliadku auta nerobil tak ani mi na uradoch nic nikto nevravel ze jak to ze ich mam v technicaku,no ale on ze folie na slovensku nemozu byt....... si vravim kurva tak ked uz tak na slovensku mozu byt len treba k nim mat riadne certifikaty a montazne pixoviny ked uz ale mozu byt to za prve.......ale tiez je to dobry mazec ked uz sa nerobia tie prehliadky pri zapise do evidencie u cajtov a ani u obvodneho uradu-kazdy si to vypisuje len spoza stola kua..teraz budem mat zoskrabane folie zo skiel ale v technicaku budu- no to bude ale asi v pohode .potom ma kurva zas budu pytat ci mam ine kradnute skla bo v tech.mam napisane a vskutocnosti ich nemam....kua ako si asi dodatocne mam zohnat certifikat k tym foliam ked uz su na tom aute ktovie ako dlho este z dob ked neboli folie zakazane sak preto asi nie je v tech ani ich cislo ani nic iba ze tam su...dodatocne odkial no asi neeee.... takze dost co nemam klimu ani stresne okno tak este aj toto...teraz kua hladat nejaku firmu co mi to zas za 5000 nalepi...plus zas lietat s technicakom po obvodnom :twisted: do pc a vzdy mi obzeraju aj tu zadnu spz.....uz len cakam kedy nejaky typek zacne do toho ryt ked nebude do coho ineho......ked som zapisoval auto tak som im povedal ake max rozmery sa mi tam vojdu a oni mi aj tak dali proste velku kravu......prisebe som nemal pasmo ani pravitko tak som ju zobral len potom som zistil ze sa tam nevejde tak som tam volal a oni ze ine znacky su aj tak neni a ze potom uz len take ze aj zadna bude podlhovasta vravim ze tak to uz vobec nie tak mi na Kraji povedali ze z nej mozem ufiknut ale ze nesmu byt poskodene cisla a pismenka ani tie ochranne znacky jakesi....tak som ufikol....a nasroboval napevno-dve diery do znacky a nezajem .len zas tie buzeracie kua ale za to som este pokutu tuky tuk nedostal,,,sak by mi na nu skusil niekto aj sahnut. kua ja som ju platil tu spz ci stat do pixi hned by to bolo v spravach picue. uz sa tesim na svoje denne svetla :twisted: nech zije rock n roool ...kua a ani na tej stk vam nikto nic nepove ze naco to tam mam a to som na nej bol pred 2 mesiacami clovek sa vzdy a vzdy a hlavne na slovensku musi spoliehat na seba a vsetky zakony a papere nosit so sebou...len kua tiez nemam vzdy naladu na hadanie.....no ale inak tiez to ze u nas je 15 km cesta rozkopana skoro cela a na 4 miestach sa robi naraz a aj blizko mosta kde su furt z toho uz zacpy ale ziadny z nich tamm nestoji a ze tam ostavaju diery jak pr LKT tak to policiu nazaujima kua ze nemat celicu tak uz derem brucho....uz sa ani neda jazda prisposobit stavu vozovky bo to u nas kua uz ani nie je vozovka prissaaaam bohu.....tie jamy niektore maju hlbku aj 20 cm a su kolmo cez celu cestu--polka-tristvrtka z nich je neoznacena najlepcie je to v noci ked sa vracamm a neviem o tom ze zas nejake pribudli pixi... vam poviem ze vletiet v 35-40 co je max rychlost u nas teraz do takej jamy tak som zastal bohoval a vystupil pozriet ci mam napravu...som sa mal vysrat na celicu a kupit si tu landcruiser amen do pc
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

ondrik
Toyota guru
Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57

Príspevok od používateľa ondrik » Piatok, 26. Júna 2009, 18:35

pici, umyl som afto, nech je na zraz pekne, a cil burka jak svina, jedna jazda cez rozkopany mogoňov a vystavbou dialnice zadrbane cesty a afto je este horsie...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde :-)
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

eman22
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 25. Mája 2009, 12:17

Príspevok od používateľa eman22 » Piatok, 26. Júna 2009, 18:52

ondrik napísal:pici, umyl som afto, nech je na zraz pekne, a cil burka jak svina, jedna jazda cez rozkopany mogoňov a vystavbou dialnice zadrbane cesty a afto je este horsie...
Mi hovor. ja dtto. Umyl som. A pocas lejaku som presiel cca 10km a avto za****ne ako svina. Uz na neho ale kaslem. Sorac ludia. Na vine mojho spindura je vy****na burka.
Toyota Auris 1,4D4D, r.v. 2010 6MT
ex. WV Passat 1,8T 20V,r.v.2001
ex Ford Focus 1,8TDci r.v. 2002
Skoda Fabia combi 1,2 "HTP" (firemny)
ex. Toyota Avensis T22 sedan 1,6i 98
ex: Skoda Fabia II 1,4i 16V
ex: Skoda Fabia I 1,9SDi 3x

miguellito
začiatočník
Dátum registrácie: Nedeľa, 6. Júla 2008, 13:59

Príspevok od používateľa miguellito » Piatok, 26. Júna 2009, 19:08

:lol: auto idem umyt az teraz a domov pojdem krokom....ale vacsia prdel je ze mi zacalo drncat potrubie niekde od vlnovca-takze zvukovy efekt hlavne na dialnici bude ..... 8) no zvarat sa to uz nestiha ale pre istotu tam pojde este drot keby nahodou tak aby nieco neupadlo........ale berem to s humorom 12 hodin pred zrazom :D
Mi Angelita CeliCa GTi 2.0 16 V-oltov:-), Morning Lemon Zltunka Designed by the Wind
Hlavne netreba stat vedla auta ktore je od vas 1,5metra a ide rychlostou 170km/h
mam fakt DAMNED car
yellow mambaaa

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 26. Júna 2009, 19:28

Tomu sa u nás hovorí "generálsky efekt"... :lol:

zk24
Chrumka
Dátum registrácie: Streda, 1. Apríla 2009, 11:08

Príspevok od používateľa zk24 » Piatok, 26. Júna 2009, 19:51

U mna:

1. nedavanie blinkrov (ked mi niekto z nepozornosti neda prednost, to dokazem prekusnut, moze sa stat, bilnkre su maximalna arogancia, ked este vidi ten clovek ze cakas na to kam pojde, vid kruhove objazdy).
2. nehoda na dialnci a stoji sa v protismere kvoli zvedavcom
3. vyblikavajuce kamiony napriek tomu ze idem rychlejsie ako maximalne povolena rychlost
4. len co vyjdem z umyvarky pusti sa lejak

Teda dufam ze sa rozpravame o autach :lol: :lol:

Zuzka

zk24
Chrumka
Dátum registrácie: Streda, 1. Apríla 2009, 11:08

Príspevok od používateľa zk24 » Piatok, 26. Júna 2009, 20:00

A na com sa dokazem najviac pobavit?

1. Vyfuk jak ropne potrubie
2. Spojler akoby si zachytil omylom lietadlo pri vzlete
3. Hlucna hudba
4. 90-tka v obci za rachotu ze Harley sa moze schovat...

Vzdy sa pobavim ked vidim takeho mladeho kretena so spustenymi oknami s hudbou tak hlasno ze nepocujes vlastne radio, stale nakloneny doprava v aute (netusim dovod preco sedia stale krivo doprava) a vidno na nich ze si myslia ze su frajeri. Nepoznam babu ktora by si povedala ze wow to bol frajer... efekt je presne opacny ako sa snazia dosiahnut...

Rasťo
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 26. Júna 2009, 20:09

A ja že prečo sa mi baby samé vrhali do Kačenky v pôvodnej chmelovej farebno-tuningovej úprave... :lol: A MR-ku obchádzajú oblúkom... :? Ale aspoň mám kľud... :lol:

Ado
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2005, 09:10

Príspevok od používateľa Ado » Piatok, 26. Júna 2009, 20:20

dnes večer prídem ku autu a zasa nová preliačina pri pravom zadnom kolese,prij....é parkoviská a ko....ký ľudia,j...m na to,už ich mám asi štyri,a auto je striekané minulý júl,už ma to nebaví opravovať stále
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných