pozdrav z UK

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Streda, 30. Augusta 2006, 16:13

Andy: hezke fotky

Cahir: tiez hezke fotky, ale velke ;-) Nabuduce ich zmensuj prosim :lol:
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 31. Augusta 2006, 08:21

nahaj velke, nech aj server trošku maká, to by mu tak bolo, celý deň sa v racku vyvalovať a nič nerobiť, len sa nechať studeným vzduchom ofukovať 8) :wink:
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 31. Augusta 2006, 13:44

Obrázok

Obrázok

Obrázok

26 august, historicke vitazstvo Man City nad Arsenalom 1:0, stalo to za to. Nebol to united, ani newcastle ci liverpool, ale skvele aj tak.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

gmork
panic
Dátum registrácie: Utorok, 21. Septembra 2004, 16:27

Príspevok od používateľa gmork » Štvrtok, 31. Augusta 2006, 15:41

neviem ci sa nieco zmenilo, alebo si jazdil po nejakych divnych dialniciach, pretoze ked som tam bol ja asi tak pred 2 rokmi (akurat v chestri odkial si dal foto) tak sice maximalka bola 112 ale v najpomalsom pruhu sa islo 130 a viac. v poslednom mohli ist tak okolo 200 a viac.

btw v doveri sa mi pacili elektricke ploty okolo eurotunelu :)
fajn bolo aj ked po dialnici tahali na privese nascar auto. skoro som sa poslintal :D len skoda ze sa mi ho nepodarilo odfotit :(

cesta tam to bola pohoda - eurotunel, cestou spat som tyckoval na lodi :)
podla mna bolo najhorsie francuzsko - rovina, dialnica a to je vsetko - strasna nuda.
Ford Focus 1.8 '99
ex.: Toyota Carina II 1.6 XLi 16V '89

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Piatok, 1. Septembra 2006, 14:47

nuz vazeny pane, neboli to divne dialnice, ale M60, M6 a tvoja M56 do chestru, po ktorych sa vsetci slincu, a iba ak je trochu volnejsia, idu tych 130, najma kamionisti v dazdi, takze tym som nesmierne vdacny, ze sa vzdy bojim o zivot ked idem okolo nich. Ale mozno ta prazdnejsia M56 je rychlejsia nez M60 co je manchestersky ring road alebo anglicka tepna M6, kde sa ide podla mna pomaly. 200 tu v kazdom pripade nik nejazdi, nikdy. Je tu predsa na kazdom kroku tabula "police speed check area" a kamera a nikdy nevies ktorej ta naozaj snimaju a fotia.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

gmork
panic
Dátum registrácie: Utorok, 21. Septembra 2004, 16:27

Príspevok od používateľa gmork » Štvrtok, 7. Septembra 2006, 19:43

no prejazdil som pol anglicka a welsu a nikde sa rychlost (hlavne domacimi) nedodrziavala, takze sa skor asi nieco zmenilo 8)
Ford Focus 1.8 '99
ex.: Toyota Carina II 1.6 XLi 16V '89

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Štvrtok, 14. Septembra 2006, 21:26

no toto co tu teraz napisem neviem ci uverite, ale ak pozriete fotky budete musiet. Clovek mieni, zivot meni, a najma vyje* sku* poje* dedkovia slepi za volantom.... piatok 8/9 vecer iba 15km od ciela, Edinburghu, havarka. Dedko ma sepalil na stopke. Vyjebany buzerant. Chlapci, to co vam sem teraz pisem, vedzte ze je s 6 dnovym odstupom, myslel som uz ze sem nikdy nic nenapisem len pekne vymazem korelku z podpisu a napisem RIP. Ked sa pozrete na obrazky budete si tukat na celo mozno, ale nedokazete si predstavit to PEKLO co som prezil. Tie ojeby, tie telefonaty, tie kvanta hodin co som prevolal, prevrestal, a ako sa ma snazili na kazdom kroku ojebat, ako som bol bezmocny... bohuzial, toto mi ubralo niekolko rokov zivota, ani sa neda opisat co som musel vsetko tu pretrpet, jak mi auto na totalku chceli poslat do srotu vyjebani ludia co ho v zivote nevideli, ako jebnute su asistencne sluzby a ake ojeby sa v Europe robia. Este potrva dlho kym sa mi vrati normalna farba ksichtu, kym priberem naspat a kym budem dusevne v poriadku.

neviem ani kde zacat. V rpave som bol ja, stary buzerant nedal na stopke prednost, co je aj z fotky vidno ze je tam stopka a ze nabral on mna a ne ja jeho. Asistencna sluzba mojej havarijnej poistky Generali je call centrum v cechach. Vybavili odtah do edinburghu, na druhy den sobotu rano do subdodavatelovej-havario-opravovne pre Toyotu a ine znacky za Edinburghom. Ako vidite na foto, auto enni v ziadnom pripade totalka, motorovy priestor je ok, dnes uz viem ze poskodeny je tlmic, zniceny blatnik, scasti kapota, elektron+pneu ok, ale rameno a ulozenie tlmica ako aj naraznik je na vymenu. Dvere netrafil. A svetlomet na cucky samoska. Bolo to na obesenie, ja som mal program zabookovane hotely, trajekt, stovky libier v p*i. Na druhy den som rpenajal auto, Toyo Yaris 1.1 mi vraveli, ale ja myslim ze to bola 1.0, plati to co ste ekcali v diskusii - zanasa ho jak hovado, malicky je, na 155kach je to vrazda, bez elektrickych okien, bez nicoho, rozhrkany....chuda auto ale 1600km som ho drtil a vydrzal tie 4 dni. Vylet sme dokoncili, ale o krasach skotska hovorit ted nemienim.....

realna strata je nakoniec trajekt iba, hotely vo FRA boli maximalne ustretove. Letenky domov mame na sobotu za ludovych 500 libier pre 4 osoby, no proste nemam co s prachmi....

teraz k veci: skotska policia, akonahle nie ste mrtvi ci rozjebani na cucky, sere na vsetko. Nefoti, iba zaznamena. Hadka je to medzi poistovnami a ucastnikmi nehody. MAm skveleho svedka, anglicana, super typek, zatial mi to bolo prd platne, aj tak bol jediny kto rozmyslal pocas nehody. Nechapem kde sa vo mne zobralo tolko dusevnych sil vytelefonovavat vsetko a zvladnut to, ked v podstate asistencne centra vam su naprd. Anglicky nekomunikujuci clovek by sa zrutil nervovo. Nebudem vas zatazovat, ale po mukach niekolko dnovych a surovom oznameni zo stareho brookerskej spolocnosti /to nebola ani len poistovna co som az dnes zistil/ mi oznamia ze nic neuhradia, lebo kokot odmietol a poprel zodpovednost, ze vysetrovanie moze trvat mesdiace, ja si to mam vsetko zacvakat a opravit a potom sa uvidi. MEdzitym komunikujem s asistencnym centrom, co ked som uz bol na pokraji zufalstva a otca donutil aby doma zacal humbuk v Generali, sa dozviem, ze asistencne centrum je mi naprd, nema pravo za mna jednat, ani nic nevedia a su len na odtahy a jebali ma zlymi informaciami. Europ asistance - jedni hnusni podvodnici, zmluvny partner /vraj/ vsetkych EUR poistovni pri odtahoch mi zavola a zenska, urazajuc ma tym ze "i will send an email to czechoslovakia, please tell me what is the time now in your czechoslovakia" atd, mi zacne vsugeruvat ze mam auto ZOSROTOVAT v UK a ist dopice domov na vlastne naklady. Chapete??? ja slzy na krajicku, 4dni v kuse sa valim proti prudu a toto mi tlacia dohlavy? az sa nakoniec dozviem ze nemali pravo mi nic take povedat? volam zufaly na ambasadu, moc mi nepomozu, takmer nijako, jedine ma presvedcia, ze nie AKO MI ASISTENCKA vravela ze NEDA sa krytie a spatne vymahanie skody od vinnika cez MOJU poistovnu, ambasada vravela ze ANO. Tak som oca zlanaril a pozrimeze - v genrali nevedeli ze komunikujem s blbym asistencnym odtahovym centrom a nie s LIKVIDACNYM ODDELENIM.

dnes ked vam to pisem, uz som kludnejsi, uz sa tesim domov, uz musim vypadnut.... uz mam aj ulezane info. a uz sa to aj utriasa inym smerom. Ziadna totalka nebude, bol som za milovanym autickom v tej firme gde je, neni to srotovisko ale vyzera to seriozne, velka profi orpavovna a su naozaj zmluvnym partnerom Toyoty v edinburghu. Videl som skody za lepsieho svetla s clovekom co sa tomu rozumie, dementoval TOTALKU, potvrdil moznost opravy, rychlej ciastocnej opravy a bavili sme sa aj o kryti nakladov. A tu sa vynara v spleti jebnuteho anglickoskotskeho systemu brookerov, advokatov a poistovni PRAVA poistovna toho jeba, v mene ktorej asi komunikovali henti ojebavaci seci a aj ked som s nimi nehovoril, je dost mozne ze /podla slov technika v opravovani/ uznaju vinu a vystavia krytie.

drzte mi teda palce, chcel som vam to povodne napisat inak, ani neviem ktorwe z tych krivd a nezmyselnosti som zabudol, ale jedno je jasne, budem sa sem po korelku muset vratit dakedy....

vas andy

http://img245.imageshack.us/img245/5309/img3182av7.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/7453/img3188ke5.jpg

drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 14. Septembra 2006, 23:06

:evil:

ale ked tak pozeram na tie fotky, dobre si rozjebal toho kokotneho anglana, dobre mu tak! :wink:
Naposledy upravil/-a drgi v Štvrtok, 14. Septembra 2006, 23:15, upravené celkom 1 krát.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Štvrtok, 14. Septembra 2006, 23:13

Tak to mi je uprimne luto Andy.
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Piatok, 15. Septembra 2006, 00:18

kua až mi zima ostala ked som to dočítal, ja by som sa vzdal už po prvých riadkoch.....
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

johnC
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnC » Piatok, 15. Septembra 2006, 02:36

uprimnu sustrast nad milovanou ti anduch vyslovujem :cry: .Hovoris ze si zazil nocnu moru? nj slepy vyjebany dedkovia, som necakal ze mam az take tvrde auticko az sa mi nechce verit ved to dokopi nic nemas... pokial to naprava vydrzi staci ti zohnat len blatnik a svetlo, vymenu by si spravil aj sam
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !

Slam
panic
Dátum registrácie: Nedeľa, 21. Mája 2006, 20:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Slam » Piatok, 15. Septembra 2006, 06:37

Andy nedej se... přiznám se, že být na tvém místě, tak už sedím někde v base za napadení, protože bych tomu kokotovi, co ti tohle všechno způsobil asi zpřelámal všechny hnáty, aby už nikdy nikomu nic podobnýho neudělal...

Tak ať ti to dobře dopadne a ten haj.. zaplatí vše i s úroky... :-)
Slam

Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Piatok, 15. Septembra 2006, 09:20

drzim palce Andy aby si to vybavil k svojej spokojnosti. Vidno, ze ako cudzinec ked si este k tomu z ,,ceskoslovenska'' mas hodnotu hovna. Vsetci sa hraju na velkych europanov a poucuju nas a pritom maju vacsi bordel ako sme mi kedy videli. Vela sil s debilnou byrokraciou a plavanim proti prudu ti prajem.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 16. Septembra 2006, 10:53

dakujem chlapi za uprimnu sustrast.

drgi - ano,sam som bol sokovany, ako pevnu kasnu mam, ked som videl, ze ta sprosta xantia bola oblepena okolo mojho auta. Mal rozmlateny chladic, cely predok atd. Tak mu treba, pevne verim ze nemal havarijnu.

john - auto je skvele, ale aj tak ked som to bol stvrtok obzriet, je jasne ze blatnik, svetlo, plasty pri blatniku, bohuzial aj naraznik a kapotu, a aj panty na kapote /bola totiz posunuta/ a z napravy treba asi tlmic, spodne rameno, pripadne nejake drobnosti. Elektron s pneumatikou vyzeraju stale dobre, nie je vyfucana, tak snad ok. Ale nikdy nepochopim, co mali za lubom ked sa mi snazili nahovorit, ze oprava bude stat viac nez ma auto hodnotu a ze ho mam dat zosrotovat...toto je asi najvacsia trauma co mi tu sposobili.

slam - keby si ma videl ako som vybehol z auta s vreskom "you fucking asshole", besny jak zver, bol by si na mna pysny. Problem je v tom, ze stihol ku mne dobehnut jeden sympaticky zasadovy clovek (moj svedok), svalnaty chlapik mimochodom, a zastavil ma a nepustil. Takze aj vdaka nemu je stary nazive dnes.

wakkee - dik, ked budem uz doma, dnes letim vecer, bude to lepsie, odtial sa mi to bude vybavovat lepsie, jeden znamy cech mi poradil sa obratit na uniu poistovatelov alebo nieco podobne, ktori maju s tym alebo mali by mat skusenosti. Najdolezitejsie je teraz dostat sa domov, zistovat informacie a byt denne na emaili, telefone a vybavovat. Buduci tyzden podla situacie zvolim variantu "spojazdnenia"auta s krytim mojej poistovne, transport domov a nasledny regres/pohladavku nakladov voci vinnikovej poistovni, alebo druhu variantu - plnu orpavu a plne hradenie druhou poistovnou. Co by bolo lepsie samozrejme. Uvidime co a ako sa vyvrbi, ale ten znamy cech mi vlial dost nadeje, takze uz sa neviem dockat domova.

ked toto cele skonci, urcite vam dam nejake rady, uzitocne budu najma mojim cestovne naladenym sudruhom, ktori planuju aj nadalej vyuzivat auto pri spoznavani europy. Jedno je jasne: anglicky a skotsky pravny system, fakt ze su za vodou, nepruzne trajekty, premrstenost cien trajektov/leteniek, natura tamojsieho obyvatelstva, jazdenie vlavo - to vsetko je v neprospech GB ako destinacie pre EU vodicov. Avsak, najazdil som tu tisice km bez problemov, najma v anglicku, ale akonahle z mesta idete na sedliakov, vidite ako to moze /ale nemusi/ dopadnut. Takze vsetko je to o ludoch, technicky sa tu jazdi dobre, znacenie dokonca nadpriemerne-priam skvele, ale ako vidite, ani pri kvante kvalitneho vodorovneho ci zvisleho riadenia to tu daktorym nic nehovori.

dik za support, zatim caute, pri mojom "stasti" snad dojdeme domov ok :)

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 16. Septembra 2006, 11:00

navzdy vyhlasujem vojnu dedkom /sedivy skulavy ksicht na fotke/, citroenu xantia /rozjebana tmavozelena hrca/, francuzskemu chrochtu!

http://img182.imageshack.us/img182/6671/img3185bx1.jpg

andy

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní