Nebola to predvadzacka z Blavy? Ake maju cisla.. tusim BA-514xx alebo tak nejak.. kdesi by som este aj fotky vyhrabal, mal som cest aspon pricuchnutMax11 napísal:Dnes v ZA okolo carrefouru ma minal novucky biely Lexus naaaaramne sa ponasajuci na IS-F nafuknutou prednou kapotou. Skoro som si krk vykrutilNo asi marne budem dufat ,ze to bol klubak...
No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
Re: No teda!!!! Ani nepozdravite... =)
Fuu to naozaj neviem
SPZ som vobec nestihol zaregistrovat.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
Mali to IS-Fko aj v ponuke na ojazdenevozidla.toyota.sk, ale uz tam nie je.. boli to prevozne znacky BA MA514 alebo tak nejak.. viem, ze tie auta co ma PPCcko mali okolo 510, 512, 514, 515.. vsetko od ISka az LSky
v tom Fku som aj sedel, mal ho nastartovane, pekne bublalo.. doteraz ma stve, ze som sa v nom nestihol povozit 
- Goldak
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 6. Januára 2011, 18:06
Tááák dnes vídem s baumaxu sadnem do altíčka prejdem retardér a pozerám strieborný ave za mnou zaostrím na značku NR a už som ani sekundu nepochyboval že to je Tartarus
blikli sme si...
Potooom ešte milos-a som obiehal na výpadovke ináč pardon až príliš ma upútali tie OZty
Potooom ešte milos-a som obiehal na výpadovke ináč pardon až príliš ma upútali tie OZty
BLACK Yaris 70kw 217nm Little TDI killer
ex.RED Celica ST182
ex.RED Celica ST182
vobec som si ta najprv nevšimol v spetaku az ako si ma obiehal tak hrmot vyfuku ma uputal a pozeram že zname autičko a potom znama tvarGoldak napísal:Tááák dnes vídem s baumaxu sadnem do altíčka prejdem retardér a pozerám strieborný ave za mnou zaostrím na značku NR a už som ani sekundu nepochyboval že to je Tartarusblikli sme si...
Toyota Corolla E12 1.4 VVTi
-
Francek
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 23. Júna 2009, 22:47
- Kontaktovať používateľa:
Dnes vecer cez Jamnik, smer od Spišskej Novej Vsi. Cierna celica 6g. Mohlo byt tak 19 hodin. Niekto odtial ?
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Včera podvečer za mnou (na červenom Reinerovi) na ceste z Nesluše cez KNM čierna fČelka 6gen s pezinskou ŠPZ...kto to? čo to?
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
ToyoCarE
nema niekto v okoli Bohunovej alebo Jasenovej ulice v BA cervenu 5-genu Celiku? cez vikend som tade prechadzal v buse,, a zahliadol som ju tam niekde parkovat na ulici,,,,,
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
my sme pre zmenu v stredu ci stvrtok s thomasom videli cervenu 5g na ZA znackach v petrzalke kusok od drazdiaka 

Ja som vcera videl odchadzat z "mojho" parkoviska na Jasovskej v petrzke ciernu Celiku 5g v cervenych papuciach a mal aj nalepku TTS zeby Thomas?
Avensis 2004 2,4 automat
Corsa 2002 1,2:-)
Corsa 2002 1,2:-)
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
chalani preco ste vsetci z petrzalky? 
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
jedine onDolly napísal:Ja som vcera videl odchadzat z "mojho" parkoviska na Jasovskej v petrzke ciernu Celiku 5g v cervenych papuciach a mal aj nalepku TTS zeby Thomas?

-
ToyoCarE
dnes okolo 19:45 cca cestou zo Ziliny do KNM krasny biely Lexus tusim IS 250, alebo nieco vyssie,, s SPZ Kysuckeho N. Mesta,, v Ziline som na moste v Budatine mu dvakrat trubnul,, ale nemal moc chut sa odzdravit naspak... skoda...
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Myslím, že ho dosť často stretávam v KNM...má ho starší pánko a vyslovene si tú jazdu užíva...spokojný výraz na tvári, vždy púšťa chodcov...proste vychutnávačka...mám pocit, že je to GSko hybrid 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
-
ToyoCarE
ja som ho videl len spredu,, a zboku,,takze som to tipol na IS,, ale pravda je taka, ze je o dost vacsie ako IS,, jo a ma xenony,,, to som si vsimol,,, tak samozrejme,, jazdu v Lexuse si treba poradne vychutnat...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní