Príspevok
od používateľa AndyGTP » Streda, 6. Júna 2007, 15:58
to je dost mozne s tym antiradarom. Ja som sa vratil dnes z juhu, z Cote d Azur (Azuritkov k...)
Bilancia:
1. Marseille je odpad a v odpade sa treba pohybovat opatrne
2. moje obavy sa naplnili a aj ked auto nezhorelo, mam preliacenu listu medzi svetlami (celkom slusne, ale opravitelne) od cuvajuceho stahovacieho auta a jeho ocelovej nastupnej plosinky. Reagoval som viacmenej rezignovane...St. Tropez je upne z ineho sudka (mnam)
3. mam uz psychopaticke zachvaty ked vidim trcat pol metra az meter ruku z okna (aj pri 130km/h na dialnici) a mali sme chut im ich urezavat postupne pri predbiehani. Fotky dodam neskor
4. juh Francie a spominane RN stoja za to, tie uzasne serpentiny vam daju zabrat fyzicky aj dusevne. 40km usek prechadzate hodinu az hodinu a pol. Foto pre inspiraciu snad dodam
5. corolla 1.4 s 86 blchami vazne, ale vazne nestacila, najma vo velkych stupaniach. Boli sme 4, nalozeny kufor a bol som smutny, fakt to ledva tahalo. Rejpalom: radim jak drak, pri 15st stupani nejazdim na 2tis otackach... ale serpentiny zvlada, len brutalne stupakya zakruty v kopci, ktorych je tu dost, to fakt ze nezvlada. Som asi rozmaznany lebo jazdievam casto sam a tam je to ok.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)