Čo vás vie najviac naštvat ????
Re: Čo vás vie najviac naštvat ????
Ono to vraj funguje tak, ze callcentra kupuju baliky telefonnych cisel priamo od operatorov. Aspon tak mi to tvrdili ludia, ktori taku cinnost robili.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
operatori, zlosovania, sutaze... treba citat zmluvne podmineky aj tie, co su malymi pismenkami:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
Dostal som pokutu za nespravne parkovanie s odovodnenim ohrozenia plynulosti a bezpecnosti cestnej premavky, ked som NAJMENEJ zavadzal spomedzi vsetkych parkujich aut. Ano, parkoval som proti predpisom a bez problemov si to priznam.
ALE
Vadi mi, ked sa ku mne policajt sprava ako k 5 nasobnemu vrahovi a 3, ci styrmi uz vyskusanymi poznamkami ma chce vyprovokovat, co sa mu nepodarilo. Hned ako prisla hliadka mestskej policie, som okamzite povedal, ze mi je to luto, ano spravil som chybu a nespravne som parkoval. Co si myslim, ze tiez nie je zrovna 2x bezne...
Parkoval som prednou castou na ceste a zadnou na "zeleni", kde 10 rokov uz ziadna zelen nie je, len vyjazdene blato. Bolo -4, cize sa zem nepohla ani o milimeter nizsie.
Napriek tomu som ohrozil plynulost a bezpecnost cestnej premavky, ze som parkoval tak, ze som este o dobry pol meter menej vycnieval do cesty, ako ostatne auta. Je to na gilotinu, vazeni...
Nehovoriac o tom, ze polovica aut na parkovisku parkovala na chodnikoch, ci dokonca v strede parkoviska tak, ze dalsej polovici nedovolili vycuvat von z riadneho parkovacieho miesta. Kto jediny mal papucu na aute? Len ja.
P.S. Bolo to v BA
ALE
Vadi mi, ked sa ku mne policajt sprava ako k 5 nasobnemu vrahovi a 3, ci styrmi uz vyskusanymi poznamkami ma chce vyprovokovat, co sa mu nepodarilo. Hned ako prisla hliadka mestskej policie, som okamzite povedal, ze mi je to luto, ano spravil som chybu a nespravne som parkoval. Co si myslim, ze tiez nie je zrovna 2x bezne...
Parkoval som prednou castou na ceste a zadnou na "zeleni", kde 10 rokov uz ziadna zelen nie je, len vyjazdene blato. Bolo -4, cize sa zem nepohla ani o milimeter nizsie.
Napriek tomu som ohrozil plynulost a bezpecnost cestnej premavky, ze som parkoval tak, ze som este o dobry pol meter menej vycnieval do cesty, ako ostatne auta. Je to na gilotinu, vazeni...
Nehovoriac o tom, ze polovica aut na parkovisku parkovala na chodnikoch, ci dokonca v strede parkoviska tak, ze dalsej polovici nedovolili vycuvat von z riadneho parkovacieho miesta. Kto jediny mal papucu na aute? Len ja.
P.S. Bolo to v BA
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Gabo, to je uplne normalne. Ako som sem uz viac krat pisal, aj pri mojom bydlisku dostanu papucu len domaci, ktori si o 1 den presvihnu obnovu rezidentskej karty. Ale trtko, ktory parkoval 2 dni na chodniku uz po tom ako to zakazali alebo cudzinci co denno denne obsadzuju domacim parkovacie miesta ti papucu nedostanu. A vzdy pocujem ako toto iste dokola susedia omielaju policajtom ked im davaju papucu dole. A co sa s tym robi ? Pokracuje sa v zarabani na nevinnych.
Nic s tym nespravime. Kedze sme slovaci, nasou prirodzenostou je vzdy sklopit usi a drzat zobak. Keby sme boli v taliansku alebo grecku tak by sme naopak boli stale v uliciach a davali svoju nespokojnost jasne najavo. I ked aj to treba s rozumom...
Nic s tym nespravime. Kedze sme slovaci, nasou prirodzenostou je vzdy sklopit usi a drzat zobak. Keby sme boli v taliansku alebo grecku tak by sme naopak boli stale v uliciach a davali svoju nespokojnost jasne najavo. I ked aj to treba s rozumom...
- stenky
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Piatok, 13. Marca 2009, 16:08
ja som u nas pred domom na parkovisku dostal papucu lebo som stal pred prechodom menej ako 5m v smere jazdy (co brani vodicovi vo vyhalde na rpechod a chodcovi vo vyhlade na prichadzajucu premavku). to ze parkovanie na tom mieste je lokalny folklor a parkuje tam hadam kazdy vzhladom na prebytok parkovacich miest v BA hadam ani spominat nemusim. minule ked som siel pesi okolo, stalo tam auto a prichadzajuca hliadka MP na to uplne prdela. cakal som ze sa tam trepu koli tomu, ale nic z toho nebolo. niesom skodoradostny ani necakam ze teraz tam bude kazdy dostavat papucu ale naskyta sa otazka. preco jeden tam papucu dostane a druhy nie?
a mimochodom ked som prislusnikovi hovoril (ked mi davali papucu dole) ze som to tam nechal lebo u nas nieje kde parkovat, s usmevom na tvari mi povedal, ze som to mal radsej nechat na zamrznutej hline (byvala zelen). ze takto v zime koli tomu vedia oko prizmurit.... hlavne ze ich tam vidim 3x do tyzdna vyberat vypalne na domorodych obcanoch za statie na verejnej zeleni (uz hnedi).
a mimochodom ked som prislusnikovi hovoril (ked mi davali papucu dole) ze som to tam nechal lebo u nas nieje kde parkovat, s usmevom na tvari mi povedal, ze som to mal radsej nechat na zamrznutej hline (byvala zelen). ze takto v zime koli tomu vedia oko prizmurit.... hlavne ze ich tam vidim 3x do tyzdna vyberat vypalne na domorodych obcanoch za statie na verejnej zeleni (uz hnedi).

- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ach jo, parkovanie... vecna tema...
ja mam pred bytovkou take mini parkovisko, kde je vecne natrieskanych tolko aut, ze nei je kde zaparkovat a tak jeden parkuje uplne na trave (tym myslim celym autom na travniku cca 2m od najblizsej betonovej plochy, ja a zopar dalsich na chodniku tak ze z minimalnych 1,5m na prechod chodcov zostava asi 50cm, niektori prednym kufrom do pol vchodovych dveri... A najlepsie je ze na toto mini parkovisko sa ziadnou legalnou cestou neda dostat. Ked prichadzate v smere a chcete odbocit do prava, tak je tam znacka zakaz odbocenia vpravo a ked prichadzate v protismere a chcete nan odbocit akoby vlavo cez protismer, tak musite prejst dvojitu plnu ciaru. Boa ale aut je tam kazdy vecer 15
ja mam pred bytovkou take mini parkovisko, kde je vecne natrieskanych tolko aut, ze nei je kde zaparkovat a tak jeden parkuje uplne na trave (tym myslim celym autom na travniku cca 2m od najblizsej betonovej plochy, ja a zopar dalsich na chodniku tak ze z minimalnych 1,5m na prechod chodcov zostava asi 50cm, niektori prednym kufrom do pol vchodovych dveri... A najlepsie je ze na toto mini parkovisko sa ziadnou legalnou cestou neda dostat. Ked prichadzate v smere a chcete odbocit do prava, tak je tam znacka zakaz odbocenia vpravo a ked prichadzate v protismere a chcete nan odbocit akoby vlavo cez protismer, tak musite prejst dvojitu plnu ciaru. Boa ale aut je tam kazdy vecer 15
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Stenky, parkovanie v ohybe vozovky resp. v krizovatke a parkovanie takmer na prechode je u nas uz bezna prax
Uz dlho som dokonca nevidel, ze by niekto za to dostal papucu hoci to aj ne-vodicovi musi udriet hned do oci.
Ked uz sme pri nasich bydliskach ....najvtipnejsie je ako blizko mojho bydliska vylepsili prechod
Do vozovky nainstalovali biele blikajuce LED ako oramovanie prechodu, rovno nad prechod dali dalsi par poulicnych lamp a na ne este zavesili vystrazne tabule, kde striedavo blikaju dve oranzove svetla. Svieti to ako UFO, obyvatelia prilahlych budov maju "denne" svetlo aj cez noc ale inak tym nic nevyriesili, lebo ked chcem ako chodec prejst tak kazdy na mna prdi hoci som oziareny X wattmi svetla a vstupujem na rozblikany prechod pripominajuci Las Vegas
Kto pojde niekedy smer Zilina centrum <--> Martin, urcite to neprehliadne
Ked uz sme pri nasich bydliskach ....najvtipnejsie je ako blizko mojho bydliska vylepsili prechod
stenky napísal:niesom skodoradostny ani necakam ze teraz tam bude kazdy dostavat papucu ale naskyta sa otazka. preco jeden tam papucu dostane a druhy nie?
Ved to je to. Ja som dostal papucu a pritom som najmenej ohrozoval, resp. VOBEC neohrozoval nikoho.
Preco tam neprisli s dodavkou a 15 papucami v kufri a nedali kazdemu, nech je to aspon ako-tak spravodlive a objektivne? Lebo mna konkretne niekto musel nahlasit a susedov predsa nahlasovat nebude.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ja zas byvam v bloku, ktory je rovnobezne s cestou a parkovisko je klasika pozdlz cesty, cize je blok, chodink, zaparkovane auto, cesta.... kazdy rok sa na silvestra parkuju auta na pas zelene vyssie od bloku aby na nich nepadali petardy a flasky (keby chceli tak je z toho parkovisko, len to vyasfaltovali len do 1/3)... ak si ale stihol niekto preparkovat auto toho roku uz dopoludnia, nasiel si za stieracom listocek mestskej policie...
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
Mazda 626 2002 1.8
jj, to som si minule vsimol, cumel som na to ako puk.. co sa mi zda dobre su tie biele svetla pri prechode, aj ked niekedy to mozno moze oziarit.. Neviem, ale z mojho pohladu ked som tadial isiel autom tak to bolo dobre upozornenie na prechod resp na pesich. Tie dalsie svetla tam su asi zbytocne, to je pravda. Druha vec ale je, ze ja sice nemam problem zastavit, ale vedla mna to v druhom pruhu svihne nejaky debil "predpisovych" 70-80 a chodec je jasny. On tam nevrkoci a ja som brzdil zbytocne ako debil. Ale to sme zase u inej temy a to (ne)vychovanie nasich vodicov. Clovek aby sa bal zastavit na prechode aby mu niekto neskoncil v kufri, kua. (pi..., ale mi stupol tlakMax11 napísal:Stenky, parkovanie v ohybe vozovky resp. v krizovatke a parkovanie takmer na prechode je u nas uz bezna praxUz dlho som dokonca nevidel, ze by niekto za to dostal papucu hoci to aj ne-vodicovi musi udriet hned do oci.
Ked uz sme pri nasich bydliskach ....najvtipnejsie je ako blizko mojho bydliska vylepsili prechodDo vozovky nainstalovali biele blikajuce LED ako oramovanie prechodu, rovno nad prechod dali dalsi par poulicnych lamp a na ne este zavesili vystrazne tabule, kde striedavo blikaju dve oranzove svetla. Svieti to ako UFO, obyvatelia prilahlych budov maju "denne" svetlo aj cez noc ale inak tym nic nevyriesili, lebo ked chcem ako chodec prejst tak kazdy na mna prdi hoci som oziareny X wattmi svetla a vstupujem na rozblikany prechod pripominajuci Las Vegas
![]()
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
ono v poslednu dobu ma chodci obecne zacali vytacat nenormalnym sposobom a je pravda ze to reflexne oznacenie by malo byt povinne po nejakej 8 hodine pretoze to co sa mi stava poslednu dobu na priechodoch je az sen, idem v pravom cez ruzinov do mesta a z laveho od elektricky mi tam vbehne chodec ktoreho absolutne nebolo vidno ci uz z dialky alebo z blizka lebo tam neni proste v strede na elektrickovom pase lampa a co stym vcul? chyba to je jasne moja nakolko som neprisposobil bla bla bla, alebo milujem ked odbocujes a kukas sa jak debil na nejake auto co ide oproti ci zastavuje (ak si na hlavnej) otacas krky vsade mozne ale vobec necakas ze ty tam este vbehne chodec ktory ty este aj zacne nadavat ze co to za chuja vsak on je na prechode vtedy uz odpadavam ale zase nepochodim vobec nikde nakolko je to moja vina a mam mat 3 pary oci kazde smerovo a vyskovo nastavitelne najlepsie s panoramatickym premietanim do lebky, a faktom stale ostava ze kolko ludi sedi vo vezeni za taketo "pripady" kde je chodec povazovani za nedotknutelneho na prechode
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
vy..bany TELECOM 
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Ten dokaze aj mna poriadne nastvat.. 
Sonnicek, u nas si vsetci chodci myslia, ze ked oni vidia auto, tak ze to musi zakonite byt aj opacne t.j. ze aj oni su videni vodicom. Neraz som mal na male pri skusenostiach s opitymi dedkami a senilnymi babkami co sa suchotaju po okreske medzi dedinami v smutocnom ciernom obleceni. Asi najvacsi brutal sa mi stal v tej najostrejsej zakrute za Belou smerom na Terchovu. Je to uzavreta absolutne neprehladna zakruta, kde je obmedzenie na 40 a mne sa tam raz spoza zatacky vynorili 4 chodci, ktori sli VEDLA SEBA. Podotykam, ze na tej ceste sa tak akurat obidu dve auta. Jedine stastie, ze tadial chodim preventivne 30tkou a ze vodic za mnou mal rychle reflexy. Niektorym ludom odtrhnut nozicky aby radsej ostali doma ...sonnicek napísal:ono v poslednu dobu ma chodci obecne zacali vytacat nenormalnym sposobom a je pravda ze to reflexne oznacenie by malo byt povinne po nejakej 8 hodine pretoze to co sa mi stava poslednu dobu na priechodoch je az sen, idem v pravom cez ruzinov do mesta a z laveho od elektricky mi tam vbehne chodec ktoreho absolutne nebolo vidno ci uz z dialky alebo z blizka lebo tam neni proste v strede na elektrickovom pase lampa a co stym vcul? chyba to je jasne moja nakolko som neprisposobil bla bla bla, alebo milujem ked odbocujes a kukas sa jak debil na nejake auto co ide oproti ci zastavuje (ak si na hlavnej) otacas krky vsade mozne ale vobec necakas ze ty tam este vbehne chodec ktory ty este aj zacne nadavat ze co to za chuja vsak on je na prechode vtedy uz odpadavam ale zase nepochodim vobec nikde nakolko je to moja vina a mam mat 3 pary oci kazde smerovo a vyskovo nastavitelne najlepsie s panoramatickym premietanim do lebky, a faktom stale ostava ze kolko ludi sedi vo vezeni za taketo "pripady" kde je chodec povazovani za nedotknutelneho na prechode
U nas v dome je to opacne - susedia nahlasuju susedov, teda konkretne jedna drbnuta dochodkynaGabo napísal:Ved to je to. Ja som dostal papucu a pritom som najmenej ohrozoval, resp. VOBEC neohrozoval nikoho.
Preco tam neprisli s dodavkou a 15 papucami v kufri a nedali kazdemu, nech je to aspon ako-tak spravodlive a objektivne? Lebo mna konkretne niekto musel nahlasit a susedov predsa nahlasovat nebude.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných