pozdrav z UK

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
wilson
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wilson » Štvrtok, 21. Decembra 2006, 22:17

kua, pekne drahá rozprávka....
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI

Zmuro
panic
Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
Kontaktovať používateľa:

Andyho smolny karambol a moja skusenost so senilnymi sofermi

Príspevok od používateľa Zmuro » Piatok, 5. Januára 2007, 15:56

No teda poviem ti Andy-po dlhsom case som tu zabludil, aby som prisiel na ine myslienky, lebo pisem bakalarsku pracu a terminy horia-do 12.1.to mame odovzdat, ale ked som si precital pri nejakom prispevku tvoj podpis, hned som vedel ze sa daco zle prihodilo tvojmu milacikovi a zacal som hladat co sa to vlastne stalo. Kukol som do tvojich milion pätsto tristo prispevkov a v tom som to nasiel-do off topicu moc nechodim, lebo casu nejak nieto, ale ten smutny pribeh som si precital, a normalne ako keby som ho prezival s tebou, lebo aj mne sa stala podobna vec so senilnym soferom, ale nastastie to bolo doma v Kosiciach. V skratke-siel som akurat novucickym sluzobnym Berlingom z policie, este s horucimi znackami, a jeden stary dedek sedivy, mohol mat tak 72, odbocoval so svojim Formanekom na svetelnej krizovatke dolava, siel tesne predo mnou, no ja som siel v priamom pruhu, ked tu si jeho zena na krizovatke pri jasnej zelenej rozmyslela ze chce ist nie dolava, ale doprava, a tak dedko spomaleny vosiel do mojho pruhu ktory bol priamy a tam si zrazu na zelenej len tak zastal, aby sa pozrel, ci moze ist az do praveho pruhu, a ja samozrejme do neho, kedze take daco by som ani v najhorsom sne neocakaval. Esteze policajti mudro uznali dedkovi vinu za jazdu v pruhoch, a my sme mali havarijnu poistku, no ten pocit bezmocnosti ked som ho zrazu videl stat a naparal som mu rovno do zadku s novym autom..potom nas nasrali aj klampiari v jednom nemenovanom HHC kosickom Citroen servise, ked pokrcene falce na blatniku pri reflektoroch vyzerali ako pozahynane kliestami a nalakovane, samozrejme ze blatnik nelicoval s kapotou a podobne-no cista mäsiarina, ruky by som takym majstrom dolamal. Viem ze mam resty na fore, ked som tvoj smolny karambol v dalekej cudzine zachytil az teraz, ale drzim ti palce, aby tvoja Carolla behala po svojich co najskor, vela trpezlivosti v boji s poistovnami ti prajem-su to strasne k...vy ked treba platit, ale este horsie ked maju daco zaplatit oni! Vela zdaru a nevzdavaj to v ziadnom pripade! Vymlat z nich dusu ked to bude potrebne...a oni nech si uz nasledne vymahaju regresy od stareho maklerskej spolocnosti...na to je havarijna poistka. Uz len ziskat to potrvdenie od policie... :evil:
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Piatok, 5. Januára 2007, 22:26

jaj zmuro ani nevis jak si ma potesil :) ja ze uz ani stribrnej sheep nemas :) nuz najviac ma asi pobavilo (to som sa kosil kua) "Kukol som do tvojich milion pätsto tristo prispevkov" toto si dam asi na monitor ako motto dna :D nuz veru, bojujem, bojujem. Dnes - aby vedeli secja, odniesol som do AWF blatnik, spodne rameno napravy, stred naraznika, svetlomet, smerovku a pockam, co s tym buduci tyzden spravia.

po nahodeni veci a dopasovani by mali zistit dalsie zavady (napr. klb poloosi, tlmic, gulovy cap, cap ramena), ci ovbec su a podobne. Tak drzte palce.

ohladne poistovne - jasne ze sa nic neposunulo dalej, Lev spi, pod kridlami zlodejov, takze asi prazdninuju (ja som myslel ze kurvy makaju aj cez sviatky..no asi nie vsetky) a uvidime ci poslu prachy tak ako mam na ne zo zmluvy narok, ked uz ma ojebabrali na vyske plnenia.

info podam dalej, ked bude nieco nove.

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Piatok, 5. Januára 2007, 23:01

Andy-držim palce v boji.
Zmuro-skoda,ze tu nie si castejsie,popr.,ze sa nepozname,som tiez z KE :D
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Sobota, 6. Januára 2007, 18:30

Teraz sem uvediem jedne killer, zopar chalanov z TTS uz to citalo ale verejne pristupne je to vdaka fajrymu az dnes, takze ak ma niekto tu polhodinku minimalne cas, nech sa paci, clanok o poisteni a havarii v zahranici, co robit a tak..snad vam to pomoze, aby ste nedopadli ako ja!!

pripadne to poposuvajte svojim znamym, o ktorych si myslite, ze su dobri vodici a vazia si svoje peniaze.

http://www.toyotateam.sk/new/index.php? ... 2&Itemid=2

thx to fajrúch :)

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

riso
panic
Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa riso » Nedeľa, 7. Januára 2007, 00:02

uz mate reklamu v mojom diskusnom fore na fony.sk. ;) za tyzden sa sice zmaze, ale dovtedy snad uputa pozornosti dost. :)

vdaka za komplexny clanok. super!
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Nedeľa, 7. Januára 2007, 13:45

wow riso a ja dik za publicité :)

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 9. Januára 2007, 12:52

pripajam iba bonusík, prave som sa dozvedel, ze vseobecne podmienky, ktore obcas dostanete ku zmluve (inokedy vam ich nedaju ak si ich nevypytate) su vam NAHOVNO. Poistovna sa totiz riadi vlastnymi internymi predpismi, ktore bez vasho vedomia doplnaju a upravuju vseobecne podmienky, takze napriklad ked si NEJAKO vylozite VPP, poistovna vam povie, nie NEMATE PRAVDU LEBO PODLA NASICH INTERNYCH PREDPISOV je to tak a tak.

zacina to byt tragikomicke. Nakoniec to skonci tak ze nikdy nic nedostanem, pretoze prave vtedy padala oblohou magicka hviezda a to je v rozpore s internymi predpismi, a aj ked som nepozil alkohol a v sprave je ze som ho nepozil, tak samozrejme ze podla internych predpisov som ho pozil a dlzim poistovni este za pospinenie dobreho mena milion korun.

tolko perlicka :) ach boze..musel som sa ja narodit? dufam ze nebudem musiet zistit jedneho dna co to znamena vybavovat cinovu rakvu napr. z USA na SK a nedajboze riesit cosi z poistovnou.

kici
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:15

Príspevok od používateľa kici » Utorok, 9. Januára 2007, 13:15

K tomu sa len ziada pripisat toto: Tak dopadne clovek, ktory je zlakany nizkou cenou poistneho na ukor kvality poistovne.

Neber to osobne, ale vela ludi sa necha zlakat lacnou ponukou, na ukor spolahlivosti spolocnosti (napr BMG, AAA atd) a potom ostavaju len oci pre plac.
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi

wakkee
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wakkee » Utorok, 9. Januára 2007, 13:45

kici> neber to zle, ale ty si asi nemal na slovensku skusenost so ziadnou poistovnou, ze? Taketo iste spravanie ma aj Allianz, mal aj SLP a ine. Osobne som sa natahoval s alianzom a ceskou poistovnou. Take hlasky ako stratili sme spis, posleme na vas vystrovatela z kriminalky, pripadne nedostupnost likvidatora pocas polroka pre vaznu chorobu, su uplne bezny jav. Zaujmave je, ze napr. nemecka pobocka ti v pripade nehody zavola odtahovku, pozicia auto alebo dopravi domov a slovenska by ta najradsej zazalovala, za to, ze by si chcel po nej plnenie. A o internych predpisoch nevravim ani, radsej doma do ponozky odkladat ako poistovni dat.

sorry za plamenne reci, ale spomenul som si na tu buzeraciu a je mi uprimne Andyho luto, za to co musi prezivat.
Today, Tomorrow, To ..... to co je? (R)
Speed's just a question of money. How fast can you go?

Opat Toyota
Obrázok

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 9. Januára 2007, 14:11

waki - dik.

kici - never tomu ze lacnu som bral kamo. Isiel som do Generali preto, lebo agenta som par rokov poznal, otec s nimi spolupracoval uz dlhsie, mal u nich poistky, dokonca aj na dom, a to este tusim mame.. Nuz a na Korelu ma vysla poistka s poistenim proti kradezi 18 000 a par koruniek. Takze nie je lacna si myslim. A na Generali som mal predtym dobre referencie a aj Cahir bol s nimi spokojny. Naopak na Allianz som mal mimoriadne ZLE referencie a teraz sa to nejak divne obracia, viac ludi (inych) mi vravi ze nemali problem. Ale to bude tym ze su VELIKIIII.

Sokol
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sokol » Utorok, 9. Januára 2007, 23:35

kici-okrem ineho,niektori si vyberaju poistovnu kvoli hav.poisteniu len preto,lebo musia kvoli leasingu.Ak maju starsie auto,napr 8-10 rocne,tak ich ani velmi netrapi krytie,spolahlivost,atd,ale co najnizsia cena poistneho na rok.
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96

kici
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Marca 2006, 10:15

Príspevok od používateľa kici » Streda, 10. Januára 2007, 08:04

Dobre, dobre. Mate pravdu. Dnes sa uz neda verit nikomu. Len som chcel povedal, ze nie vsetko lacne musi byt aj dobre.
Ja som mal skusenost s burackou, na sluzobnom, v ktorej som bol vinnikom a nemal som ziaden problem s poistovnou (allianz) ale netvrdim ze su dobry.

Aj mne je Andyho luto a celu jeho zalezitost a prajem mu rychle vyriesenie.
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi

AndyGTP
Vševed

Príspevok od používateľa AndyGTP » Pondelok, 15. Januára 2007, 19:28

takze aj ked som chory a dost na tom biedne zdravotne, jeden poobednajsi telefonat ma hooodne prebral aspon nachvilu :)))

financne detaily dam az neskor, pretoze mam paranoidny strach zo sprostej a dementnej poistovne. Ale budete prekvapeni...

auto mam OPRAVENE!!!!!!!!!!! okrem dielov, ktore som doniesol, vymenili naviac iba tyc stabilizatora a nic viac. chapete to???? Nic viac! Auto je bez laku, nejake dalsie spojazdnovanie cosi vyjde este (hodne predcasne meneny olej a podobne) lebo bateria je uplne MRTVA po 4 mesiacovh vyse. A este 1 pneumatiku asi bude nutne menit. Auto VOBEC nie je poposuvane ani nic, kapota vyklepana, aj lista pod svetlami. Nestihol som ju kuknut ale do stredy tam asi pojdem aj s baterkou hadam novou a potom dam dojmy z jazdy ze kolko to tomu autu ubralo na zivote a na krase :))

viac info pridam az neksor ked peripetie z poistovnou skoncia, pretoze doteraz si cvakam vsetko UPLE sam.

special thanx patri Adovi a Drgimu a vsem ostatnym za dusevnu podporu!

fajry
administrátor
Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fajry » Pondelok, 15. Januára 2007, 19:36

AndyGTP toto je genitalna sprava :D :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!:

Velmi sa tesim a uz sa neviem dockat, kedy dame stretko! Potom napis dalsie info, ceny ... a skusenosti so servisom, kde Ti to robili.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných