toyodiy priblizna cena: 4.9Eur
toyota SK: 34.44Eur (cakal som 10-15Eur)
trapnych +600%
Zasa raz ma prekvapili. Ako to len oni dokazu

http://www.autotuzex.sk/autobazar-toyot ... ervena.htmteer7 napísal:mna dnes poriadne nastval pohlad na auto po prichode do garaze. rozbite okno nevestilo nic dobre, ale to som este netusil, co ma caka vo vnutri... nejaky debil sa mi vlamal dnu, najprv vylamal vsetky okolite plasty na palubnej doske a potom vytrhol radio takym sposobom, ze znicil aj vsetky kovove casti pod plastami. suhrnna skoda poskodenim (okno, palubna doska) a kradezou (multimedialne radio Sony, radio Pioneer, navigacia, bezpecnostny kluc a par dalsich drobnosti) cca. 1800 €. par najblizsich noci budem travit na ebay zhananim novej pristrojovky, telefonovanim na vrakoviska, a pod... keby nahodou niekto vedel o pristrojovke na Previu 1. gen. v slusnom stave, dajte prosim vediet.
daro napísal:http://www.autotuzex.sk/autobazar-toyot ... ervena.htmteer7 napísal:mna dnes poriadne nastval pohlad na auto po prichode do garaze. rozbite okno nevestilo nic dobre, ale to som este netusil, co ma caka vo vnutri... nejaky debil sa mi vlamal dnu, najprv vylamal vsetky okolite plasty na palubnej doske a potom vytrhol radio takym sposobom, ze znicil aj vsetky kovove casti pod plastami. suhrnna skoda poskodenim (okno, palubna doska) a kradezou (multimedialne radio Sony, radio Pioneer, navigacia, bezpecnostny kluc a par dalsich drobnosti) cca. 1800 €. par najblizsich noci budem travit na ebay zhananim novej pristrojovky, telefonovanim na vrakoviska, a pod... keby nahodou niekto vedel o pristrojovke na Previu 1. gen. v slusnom stave, dajte prosim vediet.
Ako vojak s odslúženými 17 rokmi Ti rovno hovorím - vybodni sa na to - nestojí to za tú námahu. To je ale na dlhší rozhovor....sonnicek napísal:najviac ma nastvalo dnes ked ma nevybrali na Akademiu ozbrojenych sil a ta cesta vlakom cele 4 hodiny som stal, same vychodnare(nic v zlom a aj pekne baby tam boli) co isli do Ba po vajecnych prazdninach no krasa uz ziadne experimenty budem chodit iba karolinou aj keby stal benzin 2 eura
niesu to horcikove disky? AK ano,, tak to nech ta netrapi,, mal som horcikove na 4g celike,, a poviem ti, ze to mnozstvo dier,, a par krat bocny smyk do obrubnika,, a tie disky boli takmer nedotknute,, ani nehadzali......stefan-celica napísal:Mna riadne ale kur...a riadne nasrala vaha tychto diskov

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných