Vychod ...
Ja osobne nemam rivalitu. Ja som pochodil takmer cele slovensko, spoznal vela roznych ludi a nazorov. Ale vysvetluj to inym, hlavne takym, ktory si myslia, ze slovensko konci v tatrach a dalej je uz len ukrajina. Uz zopar ludi stadial odislo milo prekvapeny, ako sa mylili. Alebo taky jeden expert zo senca ktory mi povedal, ze presov a kosice, ved to je vlastne pomali jedno mesto a zapisal nas ako kosicanov. A to sme druhe a tretie najvecsie mesta v SR. Ja mam niekedy pocit, ze mnohy z BA, si tu nenavist vytvaraju sami, vdaka ich priam az nadutosti alebo tiez neznalosti. Zase poznam v BA mnohych ludi, za ktorych dam aj ruku do ohna.
Dialnice tu sakra chybaju. Strasne vela kamionov, na hlavnych tahoch je to o hubu.
To je ale OFFTOPIC.
ONTOPIC
Ak bude nejaky schopny zraz, tak by ste sa k nam mohli prist aj pozriet a spravilo by sa take drobne vychod stretko.
Dialnice tu sakra chybaju. Strasne vela kamionov, na hlavnych tahoch je to o hubu.
To je ale OFFTOPIC.
ONTOPIC
Ak bude nejaky schopny zraz, tak by ste sa k nam mohli prist aj pozriet a spravilo by sa take drobne vychod stretko.
Lexus IS 200 1G-FE
Toyota Corolla E12 1,4 vvti
Yamaha XTZ 660 TENERE
EX - Toyota Starlet EP82 JednacelatriXLi
Yamaha XTZ 660 TENERE
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
ano mas pravdu kici problem je aj v mnohych BA ale samozrejme aj v mnohych vychodniaroch, casto je to o ludoch, teda vse je asi o ludoch. ja som povedal, ze bych prisiel na zraz, pre mna za mna aj v jarovniciach, ja s tym problem nemam, PO sa mi lubil lebo je to cisty oldschool to mesto a dialnice, to je kapitola sama o sebe 
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- mimo
- Mimo prevádzky
- Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
- Kontaktovať používateľa:
zaujímavý topic
už viem prečo bol na mňa Kuro taký...
ale vážne ked mi jeden nemenovaný náš člen povedal že jeho terajšia manželka pochádza z dedinky vzdialenej od KE 90km na východ,fakt som si myslel že je z ukrajiny
na východ som sa dostal 1x asi pred 3 rokmi a vtedy som povedal že tam zastal čas aj v negatívnom ale aj pozitívnom smere...
tak ako niekdo už napísal je to v 1 rade v ľudoch,aj preto dúfam že mi naši vychodňare na zraze nerozbijú okno

už viem prečo bol na mňa Kuro taký...
ale vážne ked mi jeden nemenovaný náš člen povedal že jeho terajšia manželka pochádza z dedinky vzdialenej od KE 90km na východ,fakt som si myslel že je z ukrajiny
na východ som sa dostal 1x asi pred 3 rokmi a vtedy som povedal že tam zastal čas aj v negatívnom ale aj pozitívnom smere...
tak ako niekdo už napísal je to v 1 rade v ľudoch,aj preto dúfam že mi naši vychodňare na zraze nerozbijú okno
Naposledy upravil/-a mimo v Utorok, 17. Apríla 2007, 14:02, upravené celkom 1 krát.
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
podla mna su vychodnari milsi, a nie az tak namysleny, ako v BA... a to som robil v ba 2 roky, na vychode zhruba tiez, takze to mam ako tak porovnane, a robil som tam aj tam obchodaka, takze styk s ludmi som mal viac nez dost!
moj nazor
a co sa tyka vystavieb, aj KE stavaju, skoda tych dialnic
moj nazor
a co sa tyka vystavieb, aj KE stavaju, skoda tych dialnic
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
Ano je to o ludoch. Darmo budes nieco vysvetlovat niekomu, kto je z dediny, kde lisky davaju dobru noc a ledva skoncil ucnovku, rovnako aj niekomu, kto este z blavy ani nevystrcil nos.
Zastal tu cas, po 89 sa strasne vela rozkradalo a nic nove nepodnikalo, terraz sa to uz trochu zacina hybat, su planovane velke investicie hlavne v presove, ale pokial nebudu cesty, tak neviem. Kosice su na tom ovela lepsie, maju zeleziarne, ktore drzia cely region + cast presovskeho regionu.
Okna rozbijat nebudeme
, pokial starletka neochorie, tak ja urcite dojdem na babu, pokecame.
Zastal tu cas, po 89 sa strasne vela rozkradalo a nic nove nepodnikalo, terraz sa to uz trochu zacina hybat, su planovane velke investicie hlavne v presove, ale pokial nebudu cesty, tak neviem. Kosice su na tom ovela lepsie, maju zeleziarne, ktore drzia cely region + cast presovskeho regionu.
Okna rozbijat nebudeme
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Pokial ochorie, tak dojdem na fabke a potom len uvidite zadnu SPZku s neskutocne splasenymi kobylami na 1.4 44Kw a vtedy to konecne pochopite o com su auta a hodite vsetky toyoty do priekopy
Ja sa tam chystam stravit cely tyzden, idem ukazat kocke senecke jazera, kde som bol 1/4 roka sluzobne, blavu a sestru mam v TT.
Je este nejake pekne miesto v okoli, kde sa oplati ist pozriet?
Ja sa tam chystam stravit cely tyzden, idem ukazat kocke senecke jazera, kde som bol 1/4 roka sluzobne, blavu a sestru mam v TT.
Je este nejake pekne miesto v okoli, kde sa oplati ist pozriet?
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
No ved uvidime, ako to nakoniec dopadne.
Oazu nepoznam, ale mam nejaky tusak, co by to mohlo byt
Andy, ty teraz popozeraj tu cast mapy SR, od tatier na vychod, tu zalepenu kde si si pripisal UA, aby si vedel kam mas ist, pokial by bol v okoli nejaky schopny zraz.
Oazu nepoznam, ale mam nejaky tusak, co by to mohlo byt
Andy, ty teraz popozeraj tu cast mapy SR, od tatier na vychod, tu zalepenu kde si si pripisal UA, aby si vedel kam mas ist, pokial by bol v okoli nejaky schopny zraz.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Ale jasne, ze som to tak nemyslel
Dufam, ze aj tohto roku by mohli spravit nieco na sirave, mam taky pocit, ze na vychode robia zrazy len motorkari a ked uz nico spravia pre 4kolesovych, tak sa mozme pridruzit. Aj tu pobehuj niekolko fakt peknych aut, tak by mohli chlapci nieco vymysliet.
Dufam, ze aj tohto roku by mohli spravit nieco na sirave, mam taky pocit, ze na vychode robia zrazy len motorkari a ked uz nico spravia pre 4kolesovych, tak sa mozme pridruzit. Aj tu pobehuj niekolko fakt peknych aut, tak by mohli chlapci nieco vymysliet.
Lexus IS 200 1G-FE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Yamaha XTZ 660 TENERE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní