Takze ak som chcel len nadalej pocuvat radio, nemusel som robit nic, to fungovalo nadalej aj s kazetakom. Riesenie ako vloz kazetu a pocuvaj mp3 cez kabel ma fakt otravuje, skusam to teraz ale nebavi ma to a obtazuje ma to. Takze co robit? Po pobrowsovani asi tak 34535674357458435625353 stranok som zistil ze mam v podstate dve moznosti:
a) kupit z eBay original radio a modlit sa ze bude fungovat aspon najblissi rok (ak teda vobec bude fungovat)
b) aftermarket
takze som sa nakoniec rozhodol pre moznost B. Na to som pobrowsoval asi dalsich 234234254435213123 stranok a zistil som, ze je niekolko kitov ktore mi umoznia vlozit do pristrojovej dosky aftermarket radio. A bez urazky, vsetky vyzerali nakokot. Totalne odlisne farby, materialy a prevedenia ramcekov ktore mali zakryvat diery po povodnom radiu. Az som narazil na original JDM verziu zaslepky priamo od Toyoty. Rovnaky matros, farba a prevedenie, takze az ho date do pristrojovky, vyzera to skutocne ako origos. Najviac ma sokovala cena - aj v nasej slovenskej diere je pultova cena predneho plastu "ludovych" 850 Skk, plus bocne konzoly a do cca dvoch litrov mate ako origos prestavanu pristrojovku. Objednal som si to, takze teraz cakam az mi to pride z japanu.
Dalsia vec je, ake radio? urcite musi splnit jednu dolezitu a prioritnu podmienku - musi vyzerat co najviac ako original aby sa nejaky zebracky fetak lopkar ani len nepokusil o kradez. Takze musi byt 2 dinove prevedenie. To som zase pobrowsoval asi 43536234 stranok (cislo klesa!) a zistil ze ponuka na nasom trhom je asi taka, ako pocet cestnych ludi v strane smer. teda asi tak do 5 kusov. Nakoniec som dostal do finale dva kusy - kenwood so 4 riadkovym displayom (cca 10) a DVD s LCD neznamej znacky co mali reklamu v poslednom atmagazine (za cca 15). A teraz mam dilemu: mam si tam cpat LCD ktore moze potencionalneho lopkara iba lakat alebo ostat pri klasickom radiu cim pridem o moznost pozerat DVD a TV v aute? Babo rad!
dik za vase podnety, tento prispevok budem updatovat