Potrebujem poradiť ohľadom výberu zadných reproduktorov a zosilovača.
- Rádio som zvolil 225 Ground Zero GZCR 225USB (Hlavné prednosti: výstup na zosilovač,
ževraj dobrá kvalita zvuku, dialkové, USB, SD, cena, nezakladám si na dizajne).
- V predných dverách mám nové repro : pioneer TS-G1702i
(17 cm, 170W, 2-pásmový, 30-30 000 Hz, univerzálny s mriežkou)
No a do zadu som rozmýšlal dať ovály 6x9" a 2 kanálový zosilovač iba na tie ovály.
Ale nakoniec som upustil, občas aj dačo potrebujem previezť (stanovačky...).
Ten ošial ma chvílu držal, že a teraz tam dám poriadne 200W repro a zosilovač, ale ked som zisťoval montážne rozmery, tak najviac mi vadila hĺbka tak som upustil.
Zas nepotrebujem aby som ohluchol haha, alebo ako iný miestny frajeri od nudy vystávajú na parkoviskách pri sídliskách s otvorenými kuframi s muzikou na plné pecky o 00:00.. aby každý videl a počul aké majú namakané autíčka a vzrušovali sa na tom a šuškali ty kokso oni sú ale frajeri teda nóóó
To by ma nebavilo pripadal by som si trápne. Skôr vonku pri vode na stanovačke, rybačke pustiť fajnú rokovú muziku s kamarátmi , kamarátkami
Tak na koniec som sa rozhodol dať do zadu menšie 16,5 .Už bez tak mi je ľúto rezať veľké diery do dosky. Prikladám aj varianty repro. V zátvorke je som uviedol svoj názor na daný typ, čo som čítal recenzie, články... :
- Repro 165mm komponentné - GROUND ZERO GZTC 16MK2 (horúci kandidát, víťaz testu auto
hifi 2/2007 )
- 004 Hertz DSK 165 (horúci kandidát)
- 360 Impulse Comp 6.5, 16.5 cm kompo set (niekde som čítal, že majú drsný zvuk, ževraj sú skôr na muziku štýlu techno čo mi moc nevonia...)
- 510 Sinus Live SL 160, 16.5 cm kompo set (???)
Poprípade budem rád ak mi poradíte niečo iné. Čo som nespomínal a mohlo by konkurovať týmto variantám. Cenový strop na zadné repro som si dal tak 3000 SK.
A ešte prejdem k zosilovaču. Keďže som upustil od oválov a 2-kanálového zosilovača.
Chcel by som dať neaký 4 - kanálový a rozdeliť to na predné pioneer a zadné ktoré sú ešte v stádiu výberu.
- 150 Ground Zero GZTA 4.120 Mk2
- 250 JBL CS 60.4
- Audiozosilovač 4-kanálový - MAC AUDIO MPX 4000
- Audiozosilovač 4-kanálový SONY XM-504 Z
Tiež som mal cenový strop tak 5000 Sk.
Ale nebránim sa iným variantám, poprípade keby mal niekto na predaj neaký zachovalý.......
A ešte, či mi nebude treba aj kapacitor? A aký?
Možno si niektorý povedia, ale čo šak tam pacni poriadne ešte investuj aspoň 10 litrov a budeš mať delo. No tak zas som na tom neni až tak dobre, že by som mal za muziku vyhadzovať veľké prachy, už bez tak pri tejto kombinácií ma to vyjde na minim 12 litrov.
A zas nie každý dáva také peniaze len za muziku....
Je toho dosť a nečakám, že odpoveď príde dnes, alebo zajtra, ale budem rád všetkým vašim príspevkom, postrehom. Rátam že behom mája by som to chcel mať spravené.
Tak veľa štastných km