prispejem dalsim krokom...zaroven som zmenil nazov temy, bo to bude asi aj trochu ako navod
gumicky vymenene, po precitani ceskeho fora som tam dal trochu silikonoveho oleja. vpodstate len na manzety.
jedna sranda sa mi stala pri montazi, ako som daval ten poistny pruzny kruzok. nie a nie ho tam dostat. uz som zacinal v duchu nadavat, ved vcera som si to trenoval, islo to celkom OK, tak co dnes? zacal som uz haluzit s tym, ze kruzok z tej novej sady je z trosicku hrubsieho drotu apod.....potom uz nerva, vytiahol som piestik aj s manzetou von a pozeram...

liguere, ty debil, ved si tam tu manzetu dal naopak

a uz to slo hravo
po zalozeni na auto dalsi mini problem...nezda sa mi totiz odvzdusnenie. po x pokusoch a odvzdusneni vsetkych kolies aj valca, stale ten pedal je nejaky trochen divny...mozno len moja paranoja, lebo brzdi to dobre, skusal som na dvore. bez motora je ok tvrdy, ale s motorom po stlaceni postupne makne. vraj to tak robi pri abs systeme, ale sa mi zda ze predtym som to nemal. alebo nie v takej miere. alebo je to fakt trochu paranoja, ze si to teraz extra vsimam.
je nejaka speci finta na tychto toyotkach? alebo vseobecne na autach s abs? bo to je vlastne prvykrat,co som osobne rozbabral masinu s abs...
ako to ma urobene brzdove okruhy? do kriza, ci predne kolesa jeden okruh a zadne druhy?
dik za rady/komentare/tipy