aké disky na avensis verso...
-
efkocko
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Novembra 2008, 11:20
aké disky na avensis verso...
...vznikol nový problem...rád si vypočujem rady a vaše skúsenosti... auto som kupoval s originálnymi diskami priemer 16, do techničáka mi však napísali iba 15... na moje naliehanie mi povedali, že im tak poslali z okresu odkial som auto kupoval a že si musím požiadať o potvrdenie od autorizovaného predajcu..pritom v technických dokladoch je priamo písaný rozmer 15 i 16...čo s tým,??
samé škodovky
teraz hurá toyota avensis verso D4D r.v.2002
teraz hurá toyota avensis verso D4D r.v.2002
Re: aké disky na avensis verso...
Ahoj. Mne na úrade omylom napísali 5-miestne, ešte, žesom si to vo výťahu všimol a pracovník to ťahom pera opravil. Chytal som nervy, keby mi stačilo 5 miest, mohol som ušetriť DPH. Disky mám písané 15" plech a 16" hliník.efkocko napísal:...vznikol nový problem...rád si vypočujem rady a vaše skúsenosti... auto som kupoval s originálnymi diskami priemer 16, do techničáka mi však napísali iba 15... na moje naliehanie mi povedali, že im tak poslali z okresu odkial som auto kupoval a že si musím požiadať o potvrdenie od autorizovaného predajcu..pritom v technických dokladoch je priamo písaný rozmer 15 i 16...čo s tým,??
tak zavisi, co si si napisal do ziadosti o zapis auta.
ak len 15, tak mas smolu asi Ty, ak 16, tak reklamuj na urade, ak oboje, tak opat reklamuj.
Oni pochybili v tych druhych dvoch pripadoch, v prvom pripade tvoju chybu mohli sami, ale nemuseli napravit.
Ja mam aj 15 aj 16 aj som to tak pisal.
ak len 15, tak mas smolu asi Ty, ak 16, tak reklamuj na urade, ak oboje, tak opat reklamuj.
Oni pochybili v tych druhych dvoch pripadoch, v prvom pripade tvoju chybu mohli sami, ale nemuseli napravit.
Ja mam aj 15 aj 16 aj som to tak pisal.
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
no, tento isty problem mam aj ja. V technicaku vystaveneho pri prihlasovani auta v SR mi napisali rozmer gum 175/70 R15 a to je vlastne kravina, taky rozmer gum. Upozornil som na to policajta pri prepise, ze take gumy sa nerobia, ukazal som mu kopiu ineho technicaku rovnakeho auta, ze ake tam maju byt gumy, kopec inych lajstrov, ale chuj mi to aj tak neopravil. Povedal mi, ze musim ist tam, kde to do toho technicaku zapisali. A ked som mu povedal, ze to bolo prve prihlasenie v SR, tak ze zrejme budem musiet znova celym schvalovacim/prihlasovacim procesom, lebo aj tak sa nedopratram kde sa stala chyba. Proste kkt na entuuuu....
A opravit mi to nemoze, lebo on ma ten technicak v databaze, iba mi tam prepise moje meno a vytlaci to s ostatnymi udajmi ktore tam uz ma. A este podotkol, ze "dajte si to opravit, keby som vas zastavil ja, tak vam za to pokutu dam, lebo to je o vasej zodpovednosti za pravdivost udajov" ...
Takze jednoduchsie je teraz dat si zapisat alternativne pneumatiky, ako opravit original seriove...
A opravit mi to nemoze, lebo on ma ten technicak v databaze, iba mi tam prepise moje meno a vytlaci to s ostatnymi udajmi ktore tam uz ma. A este podotkol, ze "dajte si to opravit, keby som vas zastavil ja, tak vam za to pokutu dam, lebo to je o vasej zodpovednosti za pravdivost udajov" ...
Takze jednoduchsie je teraz dat si zapisat alternativne pneumatiky, ako opravit original seriove...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
ja trochu bokom. Mne ty nasi bu..ra..ti preistotu skratili WIN čislo karoserie o jednu nulu. Zistil som to az ked som objednaval suciastky cez TOYOTU. S tymi vasimi kolesami by to nemal byt az taky velky problem ked ten pacient
co roby na urade bude mat dobru naladu tak ti ich tam jednoducho dopise.
ex:skoda 110R
ex:skoda 136 Rapid
ex:Peugeot 405 SRi 2.0 dobra masina
TOYOTA Avensis 2.0TD celkom slušné vozitko
ex:skoda 136 Rapid
ex:Peugeot 405 SRi 2.0 dobra masina
TOYOTA Avensis 2.0TD celkom slušné vozitko
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní