Našiel som jednu takúto Toyotu Avensis (10/2006, Prevodovka manuálna, motor 1 787 cm³ - 95 kW - benzín, Sedan) za zaujímavú cenu. Chcem sa spýtať na problémy tohto typu, predovšetkým motor, prevodovka a pod.. Načo by som si mal dávať pozor a podobne. Auto má pomerne dosť najazdené za dva roky čosi vyše 100 000, ale predpokladám že taký veľký problém u pomerne nového auta by to byť nemal. Vopred ďakujem za vaše fundované postrehy.
Inak pýtať sa na tomto fóre či si vybrať Volkswagen Passat alebo Toyota Avensis (Passat tento http://volkswagen-passat.autobazar.eu/1 ... 92254.html a Toyota už vyššie spomínaná), je asi smiešna, ale keď už sa pýtam.
Kúpa ojazdenej Toyoty Avensis 1.8 benzín ročník 2006
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
Re: Kúpa ojazdenej Toyoty Avensis 1.8 benzín ročník 2006
mozno divne, ale ja by som bral toho passata, ak by som si teda mal vybrat medzi tymito autami. Dovod? paci sa mi viacej, ako Avensis. Z avensisu sa mi paci skor ten starsi model, ako ma Sokol z Ke. (ani novy sa mi nepaci)
inak sef ma presne takeho avensisa, aj rocnik, aj motor a max spokojnost. s motorom vobec nic nemal, vsetko funguje a uz ma cez 200tis.
inak sef ma presne takeho avensisa, aj rocnik, aj motor a max spokojnost. s motorom vobec nic nemal, vsetko funguje a uz ma cez 200tis.
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE?
-
ToyoCarE
ak mam poradit,,, tak jednoznacne Avensis,,, PAssat ani vidiet,,,
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Osobne by som šiel radšej do AVE...samozrejme som trochu neobjektívny, to sa dá asi čakať, ale napriek tomu, že Prassat vysiera trošku trendovejšie, Ave zas ponúka solídny motor (táto jednaosma už je bezproblémová a spotreba je myslím viac ako priaznivá). Takisto ostatné časti auta sú solídne a nevyžadujú si nejaký "nadbytočný" servis. Stotisíc je pre tento motor akurát tak dobrý zábeh. Skôr by som ale bral kombi, ale to je relatívne...momentálne lietam na liftbacku a nema problema. Čo sa týka výbavy a pohodlia, tak najlepšie je vyskúšať si obe autá a podľa toho súdiť.
Ďalšie plus pre AVE je, že to nieje klasická čorka, takže nebudeš musieť kupovať dobermana cvičeného na dlhodobý pobyt v uzavretých priestoroch...ďalej hádam vysvetľovať nemusím
Čo sa týka spoľahlivosti by som stavil 1:100 na AVE....VWgroupensex mi popod nos moc nejde
Je fakt, že AVE už nieje klasický japonec ako jeho predchodca Carina E, aj keď sa vyrábala v Anglicku, ale zas niekomu ten európskejší vzhľad sedí viac....mne nie
Ďalšie plus pre AVE je, že to nieje klasická čorka, takže nebudeš musieť kupovať dobermana cvičeného na dlhodobý pobyt v uzavretých priestoroch...ďalej hádam vysvetľovať nemusím
Čo sa týka spoľahlivosti by som stavil 1:100 na AVE....VWgroupensex mi popod nos moc nejde
Je fakt, že AVE už nieje klasický japonec ako jeho predchodca Carina E, aj keď sa vyrábala v Anglicku, ale zas niekomu ten európskejší vzhľad sedí viac....mne nie
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných