No pozeram ze do tych inzeratov sa toho teda napise. Takze tiez skusim zhrnut.
Avensis sa nerobil 4x4. Vo vybave Linea Terra by mal mat 2xairbag, ABS, manualnu klimu, elektriku prednych okien. Linea Sol by mal mat 4xairbag, ABS, poloautomat klimu (na teplote vzduchu ciselne oznacenie teploty v stupnoch), 4xelektriku, rozmrazovanie stieracov predneho okna. Teda pokial mi je zname u modelov pre faceliftom.
Rovnako ma vzdy pobavi ked si precitam na aute pred faceliftom ze ma motor VVTi. Niekedy ten inzerat toho naozaj znesie.
U diesla by som sa velmi bal ze mi casom odide zotrvacnik do vecnych lovist. To si potom pri tvojich financnych moznostiach doajzdil nadlho, alebo by si to predaval riadne pod cenu. Pri benzine by som sa vyhol 1.8VVti kedze su zname vyrobnou chybou sposobujucou spotrebu oleja.
A uprimne za 150000,- to bude Ave v dost zalostnom stave. Neverim ze za tu cenu bude mat len nieco tesne nad 100000km. Uz len preto ze vykupna hodnota podla tabuliek do bazarov je vyssia aj pre modely pred faceliftom.

Jedine ze by si si priamo nieco dotiahol z Rauchu, ale neverim ze ned prve auto bude take ako v inzercii.
Na tvojom mieste by som radsej zobral Corollu Liftback. Aj s 1.4 benzinom. A s 1.6 benzinom je to viac ako slusne auto a naklady na prevadzku nizsie ako u Ave. Nevraviac o dostupnosti dielov.
Apropo Honda, co mal kamos Civic 1.8 VTEC, tak financne boli diely drahsie ako na nase Ave. Takze pri Accorde to bude este horsie predpokladam. Radsej si to over ako to je tam.