Zadrhavanie volantu
Zadrhavanie volantu
Zdravim toyotakov.Potreboval by som poradit.Pri jazde po meste okolo 50tky citim male zadrhavanie volantu.Vacsinou sa to prejavuje malym zatocenim z jednej strany do druhej.Mam avensis 2008 po facelifte,52 OOO najazdene,takze je este v zaruke.V servise mi povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne.Chcel by som sa spytat, ci ma niekto z vas podobnu skusenost alebo sa vam volant zataca hladko,plynulo?Dakujem za odpoved.
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Re: Zadrhavanie volantu
Ja jazdím na predfaceliftovej T25ke, ale nič podobné som zatiaľ nezistil a ani o tom nepočul...BTW to, že to robia aj ostatné je klasická výhovorka a keby aj, tak to neznamená, že je to OK...určite sa nenechaj opiť rožkom, na to máme už profíkov vo vláde 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
povedal by som ze je to vyjazdenymi kolajami, mne to robi tiez. auto sa snazi jazdit v kolajach, a kedze kamion (a kolaje) su sirsie ako osobne auto, tak chvilu taha dolava, chvilu doprava.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Nie nie,urcite to nieje kolajami.Mne to robi len v meste pri 50-60tke.Napriklad ked sa chcete vyhnut jame a mierne zatocite do jednej a hned do druhej strany.Vo vysich rychlostiach to necitim
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní