Eru - tak budes nasa stichproba
Ja som v tychto veciach velmi rezervovany. Bohuzial aj na akciach, kde boli rozumni ludia, sa uz stalo, ze niekto rozbil niekomu auto alebo frajerku. Na poslednej akcii podobneho typu, kde som bol, si napriklad ludia naramne oblubili kamosov mustang. Az tak, ze sa bez problemov (a bez opytania samozrejme) fotili na kapote a doskrabali mu ju.
Ked sa stretneme partia na letisku a spravime si slalom, je tam vzdy vysoka kultura (a nehrame pritom sach). Ale aj tak sa vzdy najde niekto, kto je s nami prvy raz, a uz prvy prijazd na parkovisko dava cez rucku. Alebo si vytvara dymovu clonu, pre svoj dramaticky prejazd publikom. Uz sa stalo, ze sme niekoho aj vykazali.
A tu mame akciu "pre petrolheadov" (aj ked podla mna petrolheadi chodia na ine akcie, toto je skor akcia pre pozerov), na ktorej nebude ziadna moznost legalne prevetrat svoje tatose, ale naopak naplnou akcie je postavat na parkovisku cely den. Neviem sa zbavit pocitu, ze vsetci premotivovani budu musiet za cely den nahromadeny adrelaniln nejako vybit von. Majitelia BMW budu musiet vsetkym pritomnym ukazat, ze maju zadny nahon, lebo by o tom nikto inak nevedel. A majitelia ultrarychlych predohrabov, aby neostali v hambe, zas budu robit efektne odpichy pri posuvani sa o 3 metre vedla. Urcite sa tam najdu aj "normalni" ludia. Ale koncentracia bude mala.
Rad sa budem mylit, ale obavam sa, ze nie.