Toz ja si k tomuto tiez poviem par slov.
Mrzi ma, ze Baba (podla vsetkeho) nevyjde, ale nedostatok penazi sa skratka obkecat neda, a ja to chapem.
Kazdopadne by bolo smutne, keby ale nebolo aspon nejake celo slovenske stretnute, aspon ja som v zraze v prvom rade videl prave to. Draha, nejaky doprovodny program, to boli pre mna vzdy az druhorade zlozky zrazu, v prvom rade mi vzdy slo hlavne o stretnutie ludi majucich radi japonske auta, ktorych kolko krat vidim len raz do roka. Tym padom mi je jedno, kde a v akom formate by sa akcia odohravala. Pokial by sme sa tam zliezli v hojnom pocte, a mali kam odlozit nase tatose, uplne mi to vyhovuje. Posledna hromadna havaria v BA tiez nebola o nicom inom, len o stretnuti ludi a pokeci medzi nimi, a bol som za nu nesmierne rad.
Takze nech uz sa dohodne cokolvek v podstate kdekolvek, dorazim, ak to bude pre mna v kompatibilnom datume. Z cisto sebeckych dovodov by som sice bol rad za Gbely alebo Senicu

, ale nedbam, ani ked budem musiet cestovat dalej. Bohuzial, aj ked by som rad vypomohol z organizaciou, z Brna na to bohuzial nemam ziaden dosah.