Zraz Toyota Klubu Ceska Republika v maji 2006
Moderátor: Elvis
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Nieje zlý nápad, Elvis, ja som rozmýšlal, že by sme sa mohli s čechúrmi dohodnúť a stretnúť sa niekde v okolí Brna. My zo severu by sme sa nemuseli trtkať do BA, a aj nejakí moraváci-brňáci by mohli ísť s nami. Kua, kilometrová kolóna, už to vidím...

Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
no dufam ale, ze sa neprejavi davova psychoza a niekto nezacne robit pixoviny a predvadzat sa, lebo takato masova jazda k tomu zvadza. A je tu samozrejme urcite riziko nakolko sa ide po okreskach a je tam aj nutnost predbiehat atd atd a je to DOST km
ondrik a ty sa jaky frajer ked mas novu celicu
)) SPOKOJNY? dufam ze ano
ondrik a ty sa jaky frajer ked mas novu celicu

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ako som už vravel, keď ju miluješ, nieje čo riešiť. Spokojný som, inak by som ju nekupoval. Trochu sa v nej pohrabem, nech viem, čo sa mi dojebe a čo nie, a teším sa na zraz v ČR. Mám tam v Plzni ségru, tú sa chystám pozreť už dlho, tak to nejako skĺbim.
K tej jazde, keď pojdeme podľa predpisov, (do 130), venku ceplo, otvorené okienka, jednu ruku venku z okna, a všetci naladené to isté rádio na plné gule... pojazdný cirkus hehe
Moja už rozmýšla, že pôjdeme každý "na svojom aute". Kua, to by bol účet za šťávu...
... a kto poruší pravidlá kolóny, na najbližších pumpách natankuje plnú nádrž tomu, koho obehol
K tej jazde, keď pojdeme podľa predpisov, (do 130), venku ceplo, otvorené okienka, jednu ruku venku z okna, a všetci naladené to isté rádio na plné gule... pojazdný cirkus hehe
Moja už rozmýšla, že pôjdeme každý "na svojom aute". Kua, to by bol účet za šťávu...
... a kto poruší pravidlá kolóny, na najbližších pumpách natankuje plnú nádrž tomu, koho obehol
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných