Príspevok
od používateľa AndyGTP » Pondelok, 31. Októbra 2011, 09:02
super foto leguan, dakujeme! Musim povedat, ze cakali sme asi vsetci trochu viac ucastnikov, ale chcem sa podakovat vsetkym toyo-kamosom, ktori nas dosli kuknut. Legon skodaze si odisiel pred poobednajsimi jazdami, lebo chalanov som zviezol na aute, tak mohol som aj teba. Musim povedat ludia, ze obe Corolly sa drzali neskutocne dobre. Ta moja E11 bola bezkonkurencne najslabsie auto zo vsetkych, ale drzala sa velmi statocne. Celkova bilancia: cca 80 kol, zhruba 470km (!!!), asi dve nadrze a jedny gumy.
Este pre znalcov alebo tych, co to zaujima: prvy krat sme testovali EBC brzdy a vysledok bol fantasticky.
E11, 1.4, cca 1000kg, vpredu drazkovane/jamkovane kotuce 3GD + zelene platnicky GreenStuff. Teda odporucana kombinacia pre priamy upgrade brzd pre toto auto. Vysledkom su skvele, citatelne, maximalne ucinne a NEVADNUCE brzdy. Vzhladom na vykon motora som dosahoval rychlosti cca 160-165km/h a brzdil som na 50-100 metroch na najnizsie prejazdove rychlosti niektorych zakrut (tusim okolo 50km/h?), auto som pozical par ludom + par ludi previezol a naozaj boli vsetci prekvapeni a spokojni, ako to to auto zvladalo..
PS: este som zabudol vysvetlit, preco som nebol na umytej a lesknucej sa AE86... problemy s hlavnym brzdovym valcom a po vcerajsku som si na 90% isty, ze aj tie OEM lacne brzdy co som tam len tak "akoze" kupoval by to nemuseli zvladnut. Predsalen okruh su ine rychlosti nez drift a slalom.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)