zraz ZA a okolie
Moderátor: Elvis
-
ToyoCarE
Re: zraz ZA a okolie
tak vyfuk sa nepodaril opravit,, vcera tu lialo ako z krhly,, takze poprosim,, nevsimajte si to moc,, viem ze to je vrak 
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Dúfam, že sa mi dnes podarí doletieť aspoň na chvíľu 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
ToyoCarE
takze vyfuk scasti opraveny,, uz tesim,,, skoda, ze nepride prekvapko co som chystal,, takze mozem uz prezradit,, chcel som aby dosla emera cervena, mozno ju uz niekto videl, chalan je z Martina,, robi v KII...
Chcem sa poďakovať všetkým čo dnes prišli na zraz, úprimne - takú účasť som ani nečakal (najmä za takého nepekného počasia)
Zároveň sa chcem ospravedlniť, že som prišiel neskôr, ale v práci to vyzeralo dosť blbo a ešte ani 4 hod pred zrazom som netušil či budem môcť dôjsť. Nakoniec som to zvládol a veľmi rád som spoznal ďalších klubákov. Takže ešte raz - veľká VĎAKA všetkým čo prišli, najmä chalanom mimo ZA (ondrik, tofak).. dúfam, že dáme čoskoro zase repete 
I ja sa pripajam k "dakovanici"
I ked trochu ma mrzi ,ze priatelka sa tesila na pokec s vasimi polovickami (Spider, Chmelo) a nakoniec to nevyslo. Ale snad nabuduce, ak ma nezabije ked spomeniem zraz
Chcelo by to mozno nieco, kde by sa dalo trosku "vyblaznit" i ked ja osobne sa skor budem asi len prizerat. Budem zatial usilovne premyslat o vhodnom mieste 
Nejake chabe foto by boli z telefonu, takze kto ma zaujem hodte do SS mail, poslem rad.
Nejake chabe foto by boli z telefonu, takze kto ma zaujem hodte do SS mail, poslem rad.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)
3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
-
ToyoCarE
vyblaznit sa da kdekolvek,, hlavne aby tam nebol moc velky provoz, ,a boli dost velke unikove zony
, aj ked,, mne netreba ani to
ja som bol spokojny s tym co som tam skusal s Celikou
sak hod sem fotky,, aj ked len z mobilu,, mozno to nabuduce prilaka este viacej ludi,,
Al sa ospravedlnujem, ale fakt som bol rad, ze som dosiel vobec ja, holka nakoniec nemohla.. ale moze lutovat, jej to pekne vyhodim na oci, neboj sa 
foto uz som poprosil Maxa nech mi nejake posle, potom sem nieco nahodim.. s jeho autorskym suhlasom
btw, neviem ci to tofak videl, ale ako on pokracoval smer Martin a ja doprava hore na Vlcince tak mi zobralo trosku zadok (aj mojim pricinenim).. som trosku prudsie slapol v tej zakrute na plyn a moje slicky (prekvapivo) stratili prilnavost
jemna kontra, TC utlmilo vykon do kolies a v poho.. nic extra, ale fakt som z tohto uz vyrastol, nejako ma to nebere.. ostatne 2 veci sa mi potvrdili - 1) treba mat dobre gumy na Lexe, 2) ked sa utrhne tak sa da pekne kontrolovat..
foto uz som poprosil Maxa nech mi nejake posle, potom sem nieco nahodim.. s jeho autorskym suhlasom
btw, neviem ci to tofak videl, ale ako on pokracoval smer Martin a ja doprava hore na Vlcince tak mi zobralo trosku zadok (aj mojim pricinenim).. som trosku prudsie slapol v tej zakrute na plyn a moje slicky (prekvapivo) stratili prilnavost
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Aj ja som rád, že sme sa spichli....síce len na chvíľu, ale bolo fajn 
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Nevidel som to, lebo Av dina BA sa vryla pred nami o dve auta a musel som neskutocne brzdit, ale Stanka to sledovala a ze si isiel len tak, tak okolo brubnika. Tak som jej len povedal, to tak ma byt, trochu pridal a zbieral body
Stretko moc v pohode, skoda pocasia a som rad ze aj Stanke sa pacilo, aj ked zmokla a pri rozhovoroch nic nerozumela. Auta sa jej pacili, hlavne Lex (mame na co sporit).
Dufam, ze dame este este zopar.
Stretko moc v pohode, skoda pocasia a som rad ze aj Stanke sa pacilo, aj ked zmokla a pri rozhovoroch nic nerozumela. Auta sa jej pacili, hlavne Lex (mame na co sporit).
Dufam, ze dame este este zopar.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
jj, spider, ked som obzeral rozmer tvojich kotucov, vsimol som si tvoje gumy, a kombinacia tej konkretnej znacky a DOT na gumach...
no chytro setri na nove...
no chytro setri na nove...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
njn, bola sranda
gumy idu buduci rok nove, ked je mokro tak chodim ako pokakany a snazim sa predvidat, tak dufam, ze nebudem potrebovat nejako extra brzdit
teraz budem kupovat nove zimne a niekedy na jar letne.. lebo uz je to dost na hranici, najma za mokra (ako sme videli..).. vsetky kolesa som zdedil po predchadzajucom majitelovi, ale hodnotu maju len disky, ci letne abo zimne, gumy su oboje mimo..
Fotky konecne odoslane Spiderovi
Snad nieco z toho vyjde na zverejnenie 
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE
No su tu mensie komplikacie pri "odovzdavke" mojej osobe, ale niekedy tento week to tu bude.. nejaky vecer si pokusim na to vyhradit..
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných