s Fajrym sme trochu rozdebatovali tému detského kútika na zraze, aby sme my, ktorí už máme nejakých tých následníkov mali možnosť "odložiť" naše ratolesti niekde bokom a zabezpečili im nejakú tú zábavu....a sebe tiež

Ja beriem zo sebou synátora (4,5 roka) a možno zlomím aj mangelínu s našou mladou (1,5 roka) a počítam, že kukanie na autá ich bude baviť tak možno 5 minút

Takže k veci:
1. My by sme zobrali elektrickú motorku (trojkolesovú), možno aj el. teréniaka (teda ak ho zmestím a zoženiem zopár náhradných baktérií, keďže je to dosť hebedo a rýchlo sa to vybije), jeden, dva detské bicykle, dva šľapacie traktory, nejakú tú kolobežku a pár podobných capín. Bolo by asi vhodné, keby roditelia hodili do kufra pre svoje detváky aj nejaký ten bicyk, kolobežku, alebo niečo, s čím sa ich mladí zabavia, aby sa nám decká nepobili o vozidlá...čím viac toho bude, tým lepšie. Ak by mal niekto k dispozícii ešte nejaké to el. vozítko a tiež zopár náhradných baktérií do nich, tak by to bola špica, aby sme ich mohli priebežne meniť a nabíjať.
2. Zabezpečil by som nejaké to pitivo, aby nám decká neprischli k asfaltu, prípadne navrhnite, čo by bolo vhodné.
3. Ešte mi napadlo kúpiť pár krabíc farebných kried, aby si decká mohli kresliť na zem...to by ich tiež možno bavilo.
4. A aby som nezabou, bolo by gut, keby sa k nám pripojili aj ostatní roditelia, aby sme sa mohli pri "dozore" semtam prestriedať a aby tam bolo viac očí, ktoré budú dozerať na bezpečnosť pri tom ich nevinnom šantení

Skúste pošpekulovať, čo by sme tam ešte mohli spáchať a hlavne, kto by bol ochotný stráviť tam nejakú tú minútku...hodinku....predpoludnie

Myslím, že netreba nejaké extra programy, hlavne nech sa decká trochu vyblbnú a prežijú to v zdraví