2 ADO a CelicaNR: na většinu vašich připomínek už odpověděl Komanche. Já jen doplním něco ze zákulisí.
Opravdu jste přijeli pozdě, začátek srazu byl v 9:00, asi dvě hodiny se sjižděli lidé, pak jsme v 11:00 provedli bojové rozdílení (pro nevojáky: nástup, uvítání a vysvětlení vocotadyvlastněgo), no a lidi se rozprchli po jednotlivých "atrakcích".
Ce se týká předváděných aut, Yaris, Corolla a Aigo byly auta na prodej ze showroomu, proto se s nima normálně nejezdilo. Ale zahlédl jsem že s Corollou se tam určitě dva lidé projeli. Bylo to na domluvě s lidmi od dealera.
Co byl trochu laps, bylo uzavření dráhy pro sprinty až do 13:00. Vina padá na moji hlavu, protože ač jsem se na jejím pronájmu s provozovatelem letiště domluvil, nevšiml jsem si, že ve smlouvě není uvedená a provozovatel na to samozřejmě zapomněl. Naštěstí se jí pak alespoň na ty dvě hodinky podařilo domluvit a otevřít.
800km je opravdu hodně, ale nějak si neumím představit že bych zařizoval sraz někde na Vysočině 200km od bydliště.
Jinak, je to o penězích. Akci jsem zafinancoval v podstatě sám (s přispěním Toyotamana na pronájem) a doufal, že se mi peníze vrátí. Na akci byl vstup zdarma, veškeré příspěvky byly dobrovolné. Vstupné jsme vybírat nemohli, protože v tom případě by byla cena pronájmu letiště dvojnásobná jako za komerční akci. Takže ve stavu, kdy takovou akci pořádám poprvé, aniž bych věděl, kolik přijede lidí, snažím se náklady minimalizovat, proto absence časomíry, ozvučení, polonahých hostesek u vchodu atd.

. Jo, pokud by přišel nějaký sponzor, hodil na stůl 50k v českých, to by bylo něco jiného
Tak mně napadá, co zkusit příští rok místo dvou národních srazů uspořádat jeden společný česko-slovenský sraz někde v oblasti mezi Jihlavou a Brnem, aby to měli všichni přibližně stejně daleko, přece jen by nás bylo víc a to jak na organizaci, tak učastníků. A i finančně by to bylo určitě lépe zvládnutelné.
Jinak díky, že jste přijeli a přeju ať se vám sraz zadaří, přece jen už to bude podruhé, takže víte na co si dát pozor. Já se bohužel nemůžu zúčastnit, protože tou dobou budu brázdit divoké vltavské peřeje

.