Z mojej strany co sa tyka IS250 uz temer uzavrete. Priame vstrekovanie kvapalnej fazy na toto auto este neriesil nik. Taktiez som nenasiel absolutne ziadnu funkncu prestavbu.
V podstate ide o to, ze vyrobca LPG systemu musi pre co najvacsiu efektivu zmerat prave casy, kedy je bezinova triska najviac zatazena. Nasledne podla toho pripravy prislusnu mapy tak, aby v tychto okamihoch motor fungoval na benzin. Vyrobca (vialle) udava, ze takto je pomer LPG k benzinu 90:10 Skor by som to videl niekde na urovni 80:20. Iny vyrobca (nespomenim si na nazov) rovno udava 70:30.
Nuz a tato mapa musi byt specificka pre kazdy konkretny druh motora. Nie je to ako flashlube, cez trisky nemozes kidat olej... .
Moje resume je take, ze primarne auto nebude teda toyota ani lex. Vyberam modru vrtulu (bmw) spalujucu ropne produkty. Benzinova mi ostane na blbnutie E11tka a mozno v buducnosti nejaky iny sportiak. Skoda ze nemam slabost pri IS200/300, to uz by mal Gabo vazneho zaujemca

. Jedina co ma chytila za srdce bola IS200 ktoru predaval Elvis (modra TRD). Ale aj keby som cosi podobne nasiel, hned by s tym bolo roboty... . (kompresor, turbo, lpg..)
Fakt sa mi nerozhoduje lahko, tato komunita na fore je super a znacne ovplivnuje to, preco mam rad a uprednostnujem toyoty & lex.