potrebujem poradit ..zohnal som gumy: 3ks nove a jeden kus zodraty o 2mm viac oproti tym 3 novym
..
ta viac zodrata by isla na zadnu napravu...len chcem sa spytat ci to bude nejak cititelne ??
rozdielne zodarane pneo..bude to problem??
Moderátor: Elvis
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozdielne zodarane pneo..bude to problem??
vseobecne by sa horsie pneumatiky mali davat na prednu napravu (vacsina vodicov zvlada lepsie nedotacavy smyk ako pretacavy).
ale podla moznosti nemontuj rozdielne zodrate pneu na pohananu napravu, z dlhodobeho hladiska by sa to diferencialu nemuselo pacit.
ak mas tri nove, tak dokup aj stvrtu, tu ojazdenu pouzi ako rezervu a mozes kludne spavat.
ale podla moznosti nemontuj rozdielne zodrate pneu na pohananu napravu, z dlhodobeho hladiska by sa to diferencialu nemuselo pacit.
ak mas tri nove, tak dokup aj stvrtu, tu ojazdenu pouzi ako rezervu a mozes kludne spavat.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ja si myslim ze tie 2mm nie je take hrozne...
Ja som tiez kedysi tak jazdil, ked som na 4 novych nizkoprofilakoch dostal taky fajnovy defekt, tak som kupil za par supiek taku istu ale trochu zjazdenu, tiez tak cca o dva mm oproti ostatnym. Kupil som ju vtedy za asi 500sk, ze kym bude nova. Nova stala cca 3500-4000 sk byvalych. A jazdil som na docasnej dve sezony
inak pre dobry pocit, dokup 4-tu a mas najlepsie...
Ja som tiez kedysi tak jazdil, ked som na 4 novych nizkoprofilakoch dostal taky fajnovy defekt, tak som kupil za par supiek taku istu ale trochu zjazdenu, tiez tak cca o dva mm oproti ostatnym. Kupil som ju vtedy za asi 500sk, ze kym bude nova. Nova stala cca 3500-4000 sk byvalych. A jazdil som na docasnej dve sezony

inak pre dobry pocit, dokup 4-tu a mas najlepsie...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F

Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
drgi napísal:vseobecne by sa horsie pneumatiky mali davat na prednu napravu (vacsina vodicov zvlada lepsie nedotacavy smyk ako pretacavy).
Ale s nedotacavym smykom toho vela neurobis.
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km

Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných